Пъзели 12

• 26 887
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • София

Супер снимка! Това с купичките е хитро, ще се възползвам от идеята! Хем заемат по-малко място от кутиите.

# 646
  • Den Haag
Деси купичките бяха в началото, на другия ден изпратих мъжа ми до хранителния и купи прозрачни пласмасови чашки, около 12 бр, така отделих всяка подправка в чашка  Peace Използвах и пласмасови кутии от салатите денито, съшо удобни и практични  Laughing

# 647
Аз за подправките си направих от картон, нещо като кутийки, което ги слагат между чашите в кутиите в магазините, незнам дали го обясних, но беше точно като броя на подправките  и много бързо стана нареждането.
Диана, много хубава снимка  Hug
Драконче, интересува ме може ли да се купи, от  къде и колко струва тази папка. Rolling Eyes

# 648
Аз за всеки пъзел процедирам така - разпределям елементите по цветова гама / или някакъв друг отличителен белег/, и ги слагам в малки торбички.Първо нареждам рамката и после торбичка по торбичка.

# 649
  • София
Драконче, интересува ме може ли да се купи, от  къде и колко струва тази папка. Rolling Eyes

не съм Дракончето, но в САЙТА дето не се споменава има за 500 и за 1000 части

аз сега редя един квадратен на Шмит http://www.schmidtspiele.de/index.php?id=106&bewpage=351& … 515454f8f7a4936db
обаче се очертава труден да видим кога ще е готов

# 650
  • София
Аз за подправките си направих от картон, нещо като кутийки, което ги слагат между чашите в кутиите в магазините, незнам дали го обясних, но беше точно като броя на подправките  и много бързо стана нареждането.
Диана, много хубава снимка  Hug
Драконче, интересува ме може ли да се купи, от  къде и колко струва тази папка. Rolling Eyes

Тази папка и аз я гледах, но ми се вижда неудобна, защото като я затвориш, ще се попилеят парченцата. Има един много по-удобен вариант, обаче го няма в България, а да се поръчва от вън също не е удобно, защото е много обемно. Ето го това, което съм си харесала аз, дано някога се появи и тук. По-удобно е, защото само събираш плоскостите и ги прибираш.

http://www.jigsaw-puzzle-club.co.uk/jigsaw-puzzle.asp?jigsaws=313

Нали говорим за едно и също нещо?

Аз моите парченца ги разпилявам в няколко кутии, защото искам да ги виждам всичките. И с тези шарении, дето обичам да редя, няма как да ги разделя по цвят, но ще се възползвам от вашите идеи, че ми е малко мястото вкъщи.

Момичета, ако искам да подаря коледен пъзел, Деко "Списъкът на Дядо Коледа" ли е най-добре да взема?

Последна редакция: ср, 23 дек 2009, 10:00 от desi_ivanova

# 651

Аз моите парченца ги разпилявам в няколко кутии, защото искам да ги виждам всичките. И с тези шарении, дето обичам да редя, няма как да ги разделя по цвят, но ще се възползвам от вашите идеи, че ми е малко мястото вкъщи.

И аз така процедирам

# 652

Момичета, ако искам да подаря коледен пъзел, Деко "Списъкът на Дядо Коледа" ли е най-добре да взема?

Би бил подходящ Simple Smile в зависимост кой какво обича да реди Hug

# 653
  • София

Би бил подходящ Simple Smile в зависимост кой какво обича да реди Hug

Всъщност, тя обича пейзажи, но съм почти 100% убедена, че "Кoлeднa мaгия" на
Toмaс Кинкeйд го има, а другият деко не ми харесва особено.

# 654
  • София
 Влизам за последно, че тази вечер зачезвам и не знам дали ще се докопам до нет скоро.

И аз като си редих подправките ги бях разделила в отделни книжни торбички и така една след друга си ги редях, като за накрая оставих червения пипер, защото ми се стори най-труден.

Като видях снимката на ДиаНа се сетих, че и аз имам подобна, но само с детето ето я

Пожелавам на всички ви весело посрещане на празниците и новата година, а на Мърморанката и честитя и именния ден в аванс, че утре няма да успея  Hug

# 655
  • UK
Ооо, мерси, мерси. Wink

# 656
  • София
Вероники, весело посрещане на празниците! Здраве, щастие и любов на цялото ти семейство!!!

# 657
  • Тук и сега
Очарована съм от пъзелите от поръчката. Благодаря, Блу, а също и за картичката. Чак снощи я видях и то благодарение на малката.
Вкъщи ми "намекнаха" явно, че съм имала пъзели за още пет години, та да съм се сещала какво значи това... Но аз ще ги изненадам. До 10 януари съм отпуска и мисля да се отдам на почивка и пъзели и да намаля от бройката кутии. Иначе как ще си поръчам Яноман от френския сайт. Heart Eyes
Не знам дали ще успея да се включа тези дни от обиколки по магазини, трапези и седянки.
Та, да Ви пожелая много щастлива, усмихната и светла Коледа. Нека в сърцата Ви има само доброта и много обич. Бъдете здрави и не забравяйте в навечерието на Рождество Христово да си намислите най-съкровеното желание.
Прегръдки на всички Hug Hug Hug

# 658
Боже, чак сега се сетих какво означава WASGIJ на загадките  smile3538, много съм "умна' ей..... bowuu Joy

# 659
  • UK
Аа, това щеше да е задачка с повишена трудност тук в темата, ама май никой не се сети да я пусне. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт