Коледа е тука, с Май-ско бебче няма скука!

• 19 487
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Добро да утрото  Grinning
Имаме си вече натрупал сняг  Wink

Минолта, направих приликите от сайта още снощи. Голям смях - и двамат приличали на баща си, а те по между си толкова се различават, поне според мен, де.  Grinning А сайта е много готин, благодаря! Сега родословни дървета почвам да правя.

http://storage.myheritagefiles.com/I/storage/site1/files/55/87/8 … 592b4by6mgh03.JPG
http://storage.myheritagefiles.com/U/storage/site1/files/55/89/6 … 592b4ztlyse04.JPG

Роси, Калин прекарва и по-повече от два часа в проходилката. Не на веднъж, но сумарно за деня сигурно са повече. Изобщо не иска да стои на едно място, на ръце не мога да го забавлявам дълго време, че си тежат неговите 10 кг., и когато не пълзи е в проходилката. Голямо тичане с нея.....бърза, бърза, от стая в стая, да хване края за всичко, ходи ми по петите  Laughing
Когато ми се стори, че много е седял в нея го оставям на пода и също обикаля цялата къща пълзейки. На няколко пъти го намирам по други стаи, забегнал и проучва какво има по земята  Mr. Green

Проблеми с белега от секциото нямам, имам проблем с мастните натрупвания в коремната област  Sick

Последна редакция: чт, 17 дек 2009, 09:38 от Дикси

# 586
  • Варна
Здравейте. Днес е св. Даниил и аз като Даниела имам имен ден. Влизам да Ви почерпя поне виртуално :
,
Във Варна е много студено и вали сняг.
Маги също прекарва доста време в проходилката или на земята мъчейки се да пълзи.
Белега ми още е червен, но все ще избледнее. Но и при мен остава проблема с мазнинките по корема.
Айде отивам да правя попара, че Маги издивя от глад  Mr. Green

# 587
Вчера репетирахме как се поздравява мушинка. Mr. Green Днес вече е редно да я поздравим
Да си весела, щастлива и много здрава!

Честит имен ден Дани! Честито и на всички останали, носещи това име!

# 588
  • София/Варна
essivessela, нормално си е поведението на твоята Ани. До едногодишна възраст на бебето млечните храни трябва да е 80% от всичко, което поема. И моята Елица суче доста често, и нощем си се буди по 3-4 пъти напоследък.

Диди, дати е живо и здраво името и ти заедно с него!
Да са живи и здрави всички именици в темата Simple Smile!

# 589
  • софия
Моя хубавец и тази нощ ме направи разногледа. #CrazyХич не
спи спокойно това дете,ще взема и аз да пробвам тези хомеопатични
вълшебства,пък да видим.
Иначе вчера леля ми изпрати от Испания една торба със дрешки за Ицко.
Голям коледен подарък му направи.Чак ми стана неудобно. Embarassed
Като ви чета с тези белези от секциото,дискомфорт и тн.,много се
радвам,че родих нормално. Peace
Оличка,добре си дошла!  bouquetБях се притеснила
за теб. Hug

Днес ми е много тъжно,навършват се точно 6 месеца,от както почина мама. Sad
Със събуждането ми тази сутрин започнах да си мисля и да си спомням за нея. smile3518
Извинявам се,че ви натоварвам,но ми е много мъчно. Weary

# 590
Смехорана  Hug Hug Hug

# 591
Смехорана, приеми и моите прегръдки  Hug  Hug  Hug

Честит рожден ден на Мушинка и честит празник на всички именници! Да сте живи и здрави и много щастливи!   bouquet

# 592
Добро да е!!!Мойта кукла като неискаше пак млякото снощи,а реве от глад-малко чорбичка от нашта супа/без подправки де/и хлебец...папка и още как hahaha За пробно направих малко мляко и в почти заспало положение цокна 30гр. само.Ама с това ставане в 6.30ч. няма да се разберем Naughty Поигра малко и после пак мъка да яде...Направих попара,но с хляб,тъй като със сухара неискаше,нооооо същата работа.Брейй ще лудна с тва дете #CrazyИ в 9.30 и се приспа и отново в сънено състояние цокна,но тоз път 100гр. ooooh!Да сменям АМ ли не ми се ще,ама ще видим още някой ден как ще е???Отдавам го на тез зъби,защото отново сме със запек smile3550 Другите деца ги хваща разстройство нас запек.... ooooh!Ама така ще е.За секциото нинам тъй като родих нормално.Върнах си същите килца,че и малко свалих още,че гащите ми падат....Всички ми викат две деца роди и пак съм скенджа,ама то наследство...Да ви питам нещо------На крачетата на вашти бебоци какво обувате когато са в проходилките???Ние сме в къща и въпреки камината,паркет,ламинат на мен ми е студено и то на краката???Дори ходя със тънки чорапки,терлички и чехли/без да ми се смеете/.Ми зиморничава съм пък. ooooh!Искам да купя от тез пантофки със животинките ама трябва всички бебешки магазини да обикалям в Бургас в тоз студ и то с бебе coldКажете някой магазин може и при нас да го има и да намеря.И ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МУШИНКА newsm59 Много щастие,здраве и любов.АЙде олях се отивам,ч имам да гладя.За обечките и ние ще се дупчим на Благовещение ако не ни мине котка път.Хайде лек ден и слушкащи бебоци.

# 593
Смехорана много силни прегръдки  Hug Hug Hug

# 594
  • софия
Благодаря ви момичета!
Аз съм голяма заплеска обаче ooooh!.Щях да забравя празнуващите,покрай моите си мисли.
Честит имен ден на всички именници днес!
Мушинка,

# 595
smehorana приеми и моите прегръдки  Hug
На дидочка и всички именячки да са здрави и щастливи и...леко довечера с питиетата  Wink
Мушинка  newsm59 - всичко най-най
Росен е с чорапки с гумички та да не се пързаля или с обикнивенни и обувки на КК за прохождане

Последна редакция: чт, 17 дек 2009, 10:22 от mama@cvety

# 596
Диана, Калин е по чорапогащник. Пантофи или обувки не му обувам. Но на мен не ми е студено.

# 597
Хей девойки, а аз имам ли имен ден???????????Диск аз немога да си представя да е само по чоропогащник,ама то и зависи в къща или в блок се живееV PeaceИ аз така първо,но краката и бяха студени.

# 598
  • СТАНДАРТНО.
 Честито на всички празнуващи   bouquet  bouquet  bouquet!
Ето скромна почерпка за здравето на Дани  Simple Smile и за деветата годишнина от сватбата  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 17 дек 2009, 11:13 от късметчето

# 599
  • Русе
Честито на всички празнуващи днес  Hug
Смехоранка,  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт