Айде честито!!!Много да се слушате и обичате и...една госпожица...

, но за трета бременност и трето секцио, поне засега, не ми се и помисля
Баткото е зарил къщата със знайни и незнайни опасности. То не са дребни топченца, гайки, парчета от Лего. Все се притеснявам, че ще налапа нещ. 

и не можем да седим стабилно все още. Така че, аз съм и взела всъщност копче за балтона май 

Но днес с тия многобройни именници вкъщи не ми е позволено да се ядосвам 
Малкият е такава претенция че ми се е случвало по 3 пюрета да отворя за обяд и нито едно да не успея да пробутам.. Всичко плодово обича, но никакво месо
К'во да го правя вече не знам..

Все пак и двете сме познали
На Тошито му излезна 50/50
Много здраве и усмивки, семейно щастие и пълна къща с деца! А на малките бебончета много здраве и весели игри 

Днес тъкмо се бях навила да ходим до Премама, да купим на Жанетка онази хубавина, която Зайчето показа вчера, ама на в този студ и сняг никъде май няма да излезем! 

През деня сме почти само на ръце, ако не крещи, тръшка се и се киселее цял ден, никъде не си намира място и мрънка неимоверно! Моля, кажете с какво занимавате вашите бебочета, че моят репертоар за няколко дни вкъщи се изчерпа!
С това нощно будуване вече зомбясах
/. Добре,че още не пълзи, че сега не успявам да отида до стаята да я обръщам, пък иначе не ми се мисли...
Снощи не мога да смогна да си сглобя помпата да се изцедя, отивам до кухнята, а тя, хоп, готова обърната и така ходих да я обръщам около....10 пъти.
Накрая пуснах сешоара и каталяса дивачето ми! 

Попара, каша и кисел още не съм давала. В тази връзка някоя от вас купувала ли е готов кисел и от коя марка? А каша на млечна основа кога може да се дава?

Ужасно тежко е да загубиш любим човек и думите за мен са излишни. Много сила и смелост се изискват за да приемеш случващото се, но знам, че ще се справиш

( ще е купон)
Имаш моята подкрепа, знам, че ти е тежко, но ще се справиш