Коледа е тука, с Май-ско бебче няма скука!

• 19 487
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Честит имен ден Dido4ka и на двамата мъже на Бебзз /малкия и големия  Wink/ Да сте живи и здрави!
Честит рожден ден, Мушинка! Да си здрава и щастлива!

Късметче, на теб честита годишнина - 9 години си е добър период   bouquet Heart Eyes Все повече да се обичате!

Казабланка я сподели кое кремче са ти изписали, то сигурно е късно вече за мен, ама знам ли. Мен не че ми пречи визуално белега /както каза Роси - дано не бъркам/ това е най-хубавия ми спомен, но лошото е, че ми се дразни от дънките и от бельото понякога, понеже си е бая изпъкнал. Ще го мажа пък да видим какво ще стане. А за игрите и знаиманията и аз нямам вече чак такова въображение, той като му се играе го оставям да си се търкаля и бърбори, а като не иска се разнасяме из стаята или се кокорим на огледалото - там му е доста интересно, ноо доста си тежи и тези разходки тренират бицепсите ми /за това не наблягаме на тях, само в краен случай/, напролет сигурно ще ви смая  Mr. Green колко съм яка.

А за обуването Ивко е само с чорапки, но той не стъпва по земята - негова територия за сега е само спалнята  hahaha иначе ако го пусках да ходи по пода със сигурност щях да слагам нещо, защото си е доста студено, въпреки отоплението.

Днес направих малка фотосесия на Ивко - уж коледна, но поради липса на костюм /така и не намерих, ама то и къде ли съм търсила де  Crazy/ е само с шапка. Ето го и малкото ми джудже:  Останалите ще ги кача по-късно във Фейсбук.

Смехоранка   Hug Hug Hug

П.П. Мисля да поръчам календари със снимки на Ивко, ако някой вече си е првил би ли споделил къде и дали е доволен, аз поради липса на време мисля да проверя във фотото в Мол Варна, дано правят и да станат бързо, че нещо окъснях.

# 616
Честит имен ден на всички празнуващи. ЧРД на Мушинка, много щастие и любов и пожелавам.
За снимки, календари и други подаръци може да поръчате от тук. http://www.snimkitevi.com/snimkitevi/index.php
Удобно е, че не се налага да излизаш в този студ. cold

# 617
  • софия
Много ви благодаря за подкрепата! Hug
Бях се заканила,че ще изведа малката лудница днес на разходка,но пак ни
се размина.Докато се наканя и се появи мъгла. #Cussing out
Дано утре да се класираме за поне една обиколка на парка.Че Ицко нещо
хич не го свърта вече.
Kazablanka,аз още първата каша,която дадох беше на млечна основа.
Щях да забравя,днес за първи път дадох на детето сирене.Хареса му(нали не е зеленчук Crazy).

# 618
Луничка, не си спомням как се казваше това мазило, но го купихме от аптеката на Майчен дом. Ако отидеш и попиташ за мазило за белези на цена около 10-15 лв. мисля,че ще го откриеш! Peace От баща ми , който имаше сърдечна операция, знам, че са му помогнали Контратубекс-а и Дерматикс гел. За съжаление и Дерматикс-а знам,че е доста скъп. От моя позната, обаче, знам за това, което казва, че е много ефикасно и за едни лепенки, които можеш да видиш тук Представляват силиконови ленти, които можеш да переш и ползваш с месеци. Цената зависи от необходимият ти размер, има няколко варианта. Ще те излъжа колко точно струват,но се приготви за 60-100 лв.  Rolling Eyes
Иначе за снимките и аз исках да поръчам албумче на Жанетка - отпечатано като книжка, даже ходих в "Студио Х", но ми казаха, че било много късно /беше около 10 декември  Shocked/ и се отказах, но там за албумче с 35 снимки искаха 50 лв.  Sick

Smehorana - благодаря ти, тъкмо се чудих и за сиренето кога може да се дава newsm78

Последна редакция: чт, 17 дек 2009, 16:26 от Kazablanka

# 619
  • София
Здравейте сладурки!
Да се отчетем и ние от днешната консултация: 8 кг., наддали сме с 500 гр., което според мен се дължи на многобройните нощни кърмения, пораснали сме с 1,5 см и сме 70,5 см. Heart Eyes
Сложиха ни и Синфлорикса, лекарката каза, че не би трябвало да има странични реакции, след малко ще й премеря температурата за всеки случай.
По отношение на захранването - и ние все още не изяждаме цяло пюре, независимо дали е купешко или домашно. След 1 седмица по съвет на педито трябва да въведа безглутенови, млечни каши, а след още един месец и месните пюрета.
Хемоглобинът от изследванията ни е 119 и според педиатърката бил малко нисък  newsm78 и каза да давам повече зелени неща като коприва, спанак и т.н. , много странно ми стана, че го намира за нисък...
Приятна вечер от нас, че Яна се размрънка и ще ходя да я приспивам.
Честит рожден ден на Мушинка, бъди здрава и щастлива!
Честит имен ден на всички празнуващи!

# 620
  • София
Честит рожден ден, Мушинка!
Честито на всички Дани-та, явни и под прикритие, както и на Късметче годишнината!
Ние сме добре. Имаме второ зъбче.  Също се кърмим доста пъти. Хапваме по едно малко бурканче зеленчуци на обяд, от което около една трета изцедена кърма. И по малко каша и / или плодово (ябълка или круша) пюре следобед, след кърменето в 5.
Оставила съм птичето месо за осмия месец, което при нас е след Нова година. А, да, от време на време давам и малко жълтъче.
В някои дни отказва твърдите храни и кара само на кърма, а понякога папа всичко наред.

Чудя се дали да въвеждам брашната  - овес, елда и т.н. или да изчакам.
Кърмещите майки с късно захранване - какво ще кажете по въпроса?

# 621
Иначе за снимките и аз исках да поръчам албумче на Жанетка - отпечатано като книжка, даже ходих в "Студио Х", но ми казаха, че било много късно /беше около 10 декември  Shocked/ и се отказах, но там за албумче с 35 снимки искаха 50 лв.  Sick

Аз като работеща в тази среда, ще ти кажа, че обикновено всички се сещат в края на годината за подобни неща и технически на дизайнерите не им стига времето. Както и на машините. Обикновено до края на ноември се поемат поръчки. Peace
А цената си е такава, за индивидуален дизайн. Когато е в голям тираж цената пада  Peace

# 622
  • Велико Търново
ЧРД,Кате!Много здраве и късмет!
ЧИД на всички,които имат повод да го празнуват!Много здраве и щастие!

Смехоранка,нямаш идея колко добре те разбирам!
май не минава ден през,който да не си поплаквам-олеква ми

Glum,елдата съм я оставила за малко по-късно,че някъде четох,че е алерген.Дано само не те подведа CrazyДнес мина яде нахут.За утре има пащърнак,картоф и алабаш.
Смляла съм си оризово брашно и утре може и оризова каша да и направя.

Мина тази нощ имаше Т.Предполагам е била към 39 не съм я мерила и не съм и давала нищо,но сутринта беше 38.5 сложих свещичка Ефералган и от тогава не е вдигала.Обадих се на моята приятелка и тя от зъб такава Т няма.Като дойде да я прегледа се оказа,че има CrazyВече има 2зъба.

Георги донесе календарите под всякаква критика са за много пари,но добре,че от градината ги бива.После ще си дописвам,че сега Божи ще окрасява елхата.Ще видим какъв кич ще сътвори Mr. Green

# 623

Аз като работеща в тази среда, ще ти кажа, че обикновено всички се сещат в края на годината за подобни неща и технически на дизайнерите не им стига времето. Както и на машините. Обикновено до края на ноември се поемат поръчки. Peace
А цената си е такава, за индивидуален дизайн. Когато е в голям тираж цената пада  Peace
Е, да сигурно е така, хората няма да ме лъжат, просто не мислех, че две седмици преди Коледа ще е вече късно... Sad

# 624
  • Sofia
Glum аз въведох кашите преди месото, водена от съветите на Косе Босе (за инфо-в кърмаческия). Това стана в края на 7-мия месец. Аз обаче захраних на  5 м. и 1 седмица. Елдата е безглутенова както ориза. Овесът обикновено пък е първата глутенова храна, която се съветва да се даде. Него съм го оставила след НОва година.

# 625
Здравейте момичета!
Благодаря ви сърдечно за пожеланията Hug Моля, почерпете се виртуално от мен:)

Честито и на всички именници и честита годишнина на Късметче! Нека да са здрави, обичани и щастливи! baloni

Да се отчетем и ние - днес бяхме за първи път на консултация при новата ни педиатърка. Младежът е наддал цели 400гр. за 20 дни, като се има предвид, че за миналия месец беше наддал само 200 и то за цял месец. Незнам дали се дължи на млякото (сменихме Фризолак с Лактана Био), но съм доволна, че все ми разправяха колко бил слаб и се бях притеснила. Та сега е 72.5см и 8.300кг.
А после бяхме на бебешко парти с Жожи на Раличка, Мира на Ани Борисова, Ели на Кайрен, Алекс на Аничка-Баничка и Рости на Катринка и беше страхотно. По-късно или утре ще кача и снимки Party

Лека вечер на всички Wine Glass

# 626
  • София
все ми разправяха колко бил слаб и се бях притеснила. Та сега е 72.5см и 8.300кг.
Много слаб Shocked Кой ти го е казал това - да не му показвам моя синковец Laughing

# 627
Момичета, вижте това . Много се смях, до сълзи, но като се замисля,че и нас сигурно ни чака това, ми се доплаква....  После не било добре детето да спи при родителите си, ами това добре ли е?!  Laughing

# 628
Момичета, вижте това . Много се смях, до сълзи, но като се замисля,че и нас сигурно ни чака това, ми се доплаква....  После не било добре детето да спи при родителите си, ами това добре ли е?!  Laughing

Joy hahaha Joy
Оф не мога да спра да се хиля, ужас  Mr. Green

# 629
  • гр.Стара Загора
Вили много ме разсмя това клипче Боби още се смее като луд  rotfImbo rotfImao rotfImbo

Общи условия

Активация на акаунт