Коледа е тука, с Май-ско бебче няма скука!

• 19 487
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте!
Казабланка голям смях с това клипче,прилича ми на мен,когато се опитвам да се измъкна от малкия,тъкмо си помисля,че съм успяала и се чува меее меее гееее и така връщам се пак му дам заспива и след 5 мин пак и така 100тина пъти,не ще да спи без мен.

# 646
Казабланка, благодря ти миличка. Разгледах и двете и гела и лепенките, хубави неща пише за тях и смятам да пробвам едно от двете, дано има ефект, че не ми се иска след време пак да става на рана /след изрязването/ и тогава да заздравява пак. Само, че се чудя кое от тях да пробвам, като цена са горе долу еднакви. Сякаш клоня към лепенките, че постоянно ще са отгоре му и може би ще са по-ефективни, но пък това, че се мият и пак се ползват ми е малко странно, как така не се похабява това което въздейства на белега  Thinking Ще помисля и поровя още малко и ще го измисля Simple Smile

Мигле, благодаря ти мила. Тази година всяка от нас си има по едно малко коледно джудже вкъщи, а Зайо-байо си има двечки  Heart Eyes

Лека нощ и спинкащи бебчета

# 647
Съжалявам, че не можах да се включа по-рано, затова на патерица - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Мушинка! Честит имен ден на всички, които имаха повод на 17ти! Късметче, честита годишнина!   bouquet Hug

СмехоранкаHug Cry

Понеже вече е 18ти, искам да ви помоля да се почерпите днес която с каквото пожелае за здравето на моите зайченца. тази сутрин, в 9:45 става точно една година, откакто проф. Чернев и доц. Карагьозова ни върнаха надеждата и отмениха тежката присъда, изречена два дни по-рано, над моите мъници! Да са живи и здрави тези хора и Господ дълъг живот и много професионални успехи да им дава! Извинете за това връщане назад. Просто исках да отбележа деня, който ми върна живота.
И в тази връзка, ето една снимка на малките зайци (за всички, които не са я видели във Фейсбук) от сряда, когато бяхме на коледно парти във фирмата на таткото.

# 648
Момичета много исках да се разпиша тази вечер, но докато се наканя и малкия Беър се събуди. Така я караме вече 2 нощи спи, 2 се буди от зъбки, а сега дори не изглежда зъби да го мъчат, така че си е чиста лакомийка това. Ей, много си ги обича тия ц...ци  Mr. Green

Криси, да са ти живи и здрави зайчетата, много са сладки на снимката  Hug

# 649
  • София
bobito ние сме с Чико с 3 степени и също му е малко висока. Но 1во слагам обувки и това поне милиметър помага и 2ро не го държа много там. До половин час и 1 най-много 2 пъти дневно. Научи се да мести крак след крак, но по-скоро се оттласква, отколкото да ходи, затова не го държим дълго. Но ми се струва че от протягането на крачетата са станали по-дълги и вече е по-близо  newsm78 Или аз вече изперквам..

Да се похваля - днес излизахме с тати за пръв път от месеци двамата. Приспахме малчо, оставихме баба да слуша от съседната стая в случай че се събуди и така. Хапнахме набързо, пихме кафенце и се прибрахме. Още не се е събудил  Heart Eyes Искаше ми се храненето в 3 да махнем, но щом той си държи на него и маха другите.. ще го преживея какво да се прави  Mr. Green
Лекинка !

# 650
  • София
Добро утро, майчета! Hug
Снощи при банята видях, че пишлето на Божко му е зачервено отвърте. Като го поотворих да го измия видях ярко зачервяване. И на Божко му беше неприятно да го пипам. Не сме се още забелили. И сега ми е притеснено какво да правя. Може ли някой с опит да ми помогне?
Благодаря!

# 651
  • Русе
Добро утро  Hug

Мигле, по-добре го заведи на педито да го види и ако трябва да те прати на специалист. С този важен атрибут шега не бива  Mr. Green. Може да е замърсено и за това да е така  newsm78. Ей за това съм за ранното забелване. Нежно и леко за един месец забелих Гого сама. Така направих и с големия. Мъжо каза че съм се справила блестящо. Той не би искал някои варварин да го дърпа или да чака пуберитета.
Невинна, изследванията за левкоцити се правят на гладно. Или поне така му ги правиха на Гого предната седмица в болницата. всеки ден му вземаха кръв за да са сигурни щото показателите се влияят и от повея на вятъра. Но да, високи левкоцити говорят за наличието на бактериална инфекция. Пусни ги пак  Peace
За проходилката не мога да дам съвет. Моята не знам каква марка е. Важното да е стабилна. Освен Сони и Кока Кола други марки не признавам  Mr. Green
Зайо, да са ти живи и здрави зайчетата. Големи са сладури. Дай да ги оженим за близнаците ( бившите тризнаци)  Laughing
Клипчето беше много сладко   Laughing
МЦ си имам от втория месец. Не знам при дълго кърмене как.
Гого днес направи първият си опит за падане от дивана с главата надолу. Успях да го хвана посредата на полета и нямаше поражения. На него му стана много весело а на мен 10 мин. ми трепереха краката.
Много го мързи бедният  ooooh! Нито иска да лази, нито да се изправя. Стига до едно положение и започва да крещи за помощ.
В болница придоби вредния навик постояно да ми е връцете и сега не иска да стои сам. Но пък за това свикна да заспива в леглото си и не иска да го друскам. Две вечери подред прави бойкот на баща си с приспиването на ръце  Mr. Green И две вечери не е ял през нощта  Party smile3520
Айде сега да четете  Mr. Green

# 652
  • гр.Стара Загора
Добро утро  newsm09
Зайче да са ти живи и здрави прекрасните зайчета  Hug
Еви снощи реши че няма да спи и ни разказа играта ако е пак зъб ще трябва да се подготвям за 3 безсънни нощи поне 1-вия беше така  ooooh!
И сега за нейно здраве се почерпете че днес става на 8 месеца

# 653
  • о`майна лунна нощ е
Мигле, подкрепям Ели, че най-вероятно пишлето се е замърсило и от там има леко възпаление. Най-добре ще е да ви види педиатърът/ката. Те ще преценят как да го почистят и какво лекарство да сложат. Обикновено в такива случаи слагат малко лидокаин и локален крем антибиотик.
Нашето пишле го забели педиатърката на Наско, точно в осмия месец. Отвори го докрай и в продължение на няколко дена третирахме с предписан от нея крем сутрин и вечер. Задължително след това всеки ден пишлето се забелва докрай, колкото и да е неприятнотова за детето, почиства се и се слага малко мазно кремче, за да не залепне кожичката отново.

# 654
  • софия
Добро утро!
Днес кафенцето от мен.

МЦ и аз още нямам,но пък и продължавам да кърмя с пълна
сила(особено нощем Crazy)
Мигле,много неприятно е това с Божко.Потърси лекарски
съвет възможно най-скоро.Дано бързо да му мине на детенцето. Praynig
Зайо,аз и във ФБ отразих,ама и тука да си кажа,че
зайчетата са големи куклета. Peace

Лелееее,какъв сняг е навън. ooooh!Май ще си останем с Ицето
евакуирани вкъщи за доста дълго време. #Crazy
Честита месечинка на Еви!
Да е много здрава и послушна!

# 655
Невинна, добре са му левкоцитите, при деца границата е до 18 000! Аман от откачени лекари! По-напред в темата някой беше пуснал стойностите за деца и бебета. Ох, вбесих се! Изчакай няколко дни и пусни пак изследване, ако се покачват, тогава може да се говори за някаква инфекция. Попитай и Нивеа Бейби, препиши всички резултати.

Мигле
, звънни на лекар, ще ти изпишат антибиотична паста. Аз  моя син го мажа, но по-добре и лекар да каже. Евентуално от зъби и по-кисела урина се получава.
Мийка, и на мен ми закъснява няколко дни, споко! Те провокаторките само чакат  Laughing

# 656
Добро утро!
Честита месечинка на Еви! Да е жива и здрава, много послушна и щастлива   bouquet
Честити месечинки и другите бебенца!

Смехоранке, мерси за кафенцето  Hug
Зайо, да са ти живи и здрави мацките! Много са сладки  Heart Eyes
Мигле, и аз мисля, че трябва да се консултираш с педиатър, той най добре ще каже  Peace Дано бързо се оправя  Hug
Невина, повтори изследването за всеки случай  Peace
При нас е натрупало здравата сняг и сега не мога да мръдна, вали и духа, гадна работа  Crossing Arms Дано поне тези дни да се пооправи че малко да се разходим. Катерина спа тази нощ, ама в 6 като цъфна, та се почна една игра и чудо  Crazy Сега сигурно вече ще иска да спи, а аз да си гледам работата Mr. Green

П. С. Мийка, на мен предния път ми закъсня с две седмици, не знам защо не се притесних Crazy, ама ако искаш направи тест и докладвай  Hug

# 657
Добро и от мен!!!Честита месечинка на Еви! newsm07 И дано пробият бързо зъбетата! HugЗайо ама какви са сладки-коя е нашта адашка???Казабланка голям смях с този клип JoyАма на таткото не му е било смешно...Оня ден реших да ида до някой магазин да си купя анцунги тамън влизам в магазина и звъни телефона-идвай щото се къса от рев...И докато си дойда тя се кротнала с телефона на баща си и аз пак обратно,ноо за заспиването няма проблем-в кошарата сама и то татко й я научи  smile3501 Само надвечер се гушкаме.Таз сутрин разбрах защо не иска млякото Сияна-носа й сумти ooooh!Веднага спея,че да видим...А за проходилките едната е от баткото още и с нея обикаля/тъй като е лека/,а другата ни е подарък на Кангаро дето е като кола и нея я бута все още само назад,но е тежичка.Става и на люлка и там има малко спокойствие има и пеещи джиджавки.Вчера като ни заваля един готин сняг... Nature SnowmanИзведох я да гледка и так ке смееше на падащите снежинки LaughingСега вали дъжд и има чак мъгла Crossing ArmsХайде приятен снежен ден  love001

# 658
  • Sofia
Невинна стойностите при бебетаа са различни. НАшите левкоцити бяха 12 при горна граница на нашата лаборатория - 10. Док каза, че са нормални. Ето въпросния сайт с референтните стойности - http://www.medicine.bg/izsledvaniya/levkociti-wbc/referentni-stoynosti. До 19 е за деца до 6 години. Аз не бих тормозила детето с ново изследване. Едно е ние да се бодем често за наше успокоение, едно е да тормозим бебето без нужда. Моят си порева докато му вземаха кръв.

Мигле тая работа с пишката ми е тъмна Индия и съм я оставила на таткото. Обаче на твое място щях да питам педиатъра.

МЦ нямам- мисля че е нормално.
Белегът от секциото си е доста розов и релефен. АЗ пък си мислех, че ми е много хубав даже Mr. Green
Зайче да са живи и здрави дъщерите ти  bouquet

# 659
  • София
Благодаря ви много момичета за подкрепата! Аз веднага се обадих на нашата педиатърка и тя каза, че ще дойде да го види довечера Божко, а аз да му правя промивка със смрадлика.
Лианка, май наистина си права, че е от промяна на урината...защото вече 3 зъбче ни е напът. Ели, аз също мисля, че забелването е добре да се прави постепенно, но аз нещо не се справям и затова още не съм го довела докрай.
Честита месечинка на сладурката Еви!
Благодаря и за топлото кафенце на Смехоранка!

Общи условия

Активация на акаунт