Коледа е тука, с Май-ско бебче няма скука!

• 19 487
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Благодаря на всички отзовали се по моята тревога, мисля да попитам и доктор Бейби Нивеа. Амир си е ОК. Но напоследък от три дни освен че спи с нас, спи почти върху мен - лице в лице, трябва да сме залепени един за друг.

# 661
Благодаря момичета относно отговорите по проходилковата тема и най вече на Роси  newsm51! Оставям тати да реши какво да прави  Naughty
Честито на малката вече голяма Евитка! Да расте здраво, усмихнато и щасливо дете за радост на мама и тати   bigdance2
Мигле дано Божко бързичко се оправи и наистина да е само заради зъбчето  Hug
Зайче да са живи и здрави както малките зайчета  Hug така и проф. Чернев и доц. Карагьозова
Луничка пропуснах да отбележа, че Ивко е едно много сладко джужде   love001 Откъде взехте тази шапка?
Невинна и ние вече спим заедно, оставя ли го в кошарата се събужда мигновенно  ooooh! Въпреки това упорито се опитвам всяка вечер по няколко пъти  Joy

Ние вчера имахме спокойна нощ, но тази отново влезнахме в обичайното си състояние. Събужда се през 2 часа и се лепва за ц***те. Миличкото ми момченце - сутрин е толкова уморен, че с топ не мога да го вдигна  hahaha

# 662
  • София
Няма ли да правим нова тема?

# 663
Още цели 5 страници трябва да изпишем  Grinning

# 664
  • вече Пловдив
Здравейте, мамчета и бебета!
Честита 8-а месечинка на Еви! Да расте здрава, щастлива и послушна!  Heart Eyes
Зайче, прекрасни бебки си имаш - да са живи и здрави и те дълги години!   bouquet
Дано Амир и Божко бързо се оправят!  Hug

Искам горещо да благодаря на КайРен за инфото за хапченцата дормикинд! newsm20 За първи път от сигурно 3 седмици спахме цяла нощ всички спокойно, без писъци, ревове, успокояване, песни и носене на ръце и т.н. Бела се събуди в 2 ч. само за водичка и пак отмърка до 5,30 ч. за първото хранене  Party Това щастие и спокойствие не съм го изпитала от месеци  Laughing Много ти благодаря!!!! Иначе имаме "тръгнало" 3-то зъбче, този път на горната челюст  Crazy

# 665
Здравейте  Hug
Тук при нас е толкова красиво.Точно пред терасата ни(над партерен стаж) има дърво което е натрупано със снежец и е като приказка.Само като погледна навън и настроението ми става на max   girluu
Тенкю за кафенцето Смехоранке, Hug
Честита месечинка на Еви,Мишо и Ники!Много здрави и послушни да са!
Честити зъбчета на Мина,да са здравички и бели!
Казабланка,как ме разсмя не е истина! Моят мъж какъвто е ще седи докато не се наспи Влади и няма да мръдне!Та си го представих как става от детското легло скован от неудобна поза,след двучасов сън на детето  Joy
Много са сладки с коледните рогца Дари и Сани,Ивко и Дани с шапетата също са големи сладури!
Мигле,дано не е нещо сериозно при Божи и да мине бързичко!
Ние с пишето на Влади сме до под кривата круша,много малко се е отворило.Аз не насилвам,баща му също и така когато стане,дано само да няма проблеми  Praynig!
Днес май само на терасата ще се разхождаме  Peace
Лек ден  Heart Eyes

# 666
  • София
Още цели 5 страници трябва да изпишем  Grinning
Ох много съм зле тези дни ,мислех си,че  са до 40стр Crazy

# 667
Честита месечинка Еви, да си много щастлива, игрива и гордостта на мама и тати Hug
Аз не мога да дам мнение за проходилките защото още нямаме и май няма да ни трябва. Моето дете не иска да ходи въобще, което май си е повод за притеснение newsm78 И за зъбите така - вече по три имате, а ние нито един newsm78
Зайче, ама страхотни са ти мацките Hug, Ивко също е голям бонбон Grinning И моето джудже го снимах с подобни рогца, но много бързо бяха свалени и " изконсумирани" Laughing
Мигле, и аз ще се повторя за педиатъра. Това си е сериозна работа. Дано няма повод за притеснение Praynig
И при нас е страхотна зима, та се чудя дали да изведа Сиана да се порадва на снега Laughing
И едно въпросче Blush майка ми купила вчера едни кисели на прах(пише за деца над 4 месеца). В съставките прочетох обезмаслено мляко и се чудя дали става въпрос за адапте или не? Дали мога да дам или не newsm78
И накрая, нали писах, че тате има ден ден, му измайсторих това Laughing За първи път ми се случва и да ви почерпя Grinning

# 668
Малачика,и ние още нямаме зъбки Peace.Даже една моя приятелка има бебче вече на една годинка и те още нямат.Аз мисля,че не е притеснително до година и 2-3 месеца.Дано да си излязат и да не се притесняваме Hug! Киселите за които пишеш аз лично не съм ги ползвала,но пак моя приятелка(с априлче),ги дава и каза че са хубави.Аз вчера си мислих дали да не ги потърся и да пробвам  newsm78
Хайде,да ти е жив и здрав рожденика,тортата е супер запазвам си едно парче  Wink

П.С.Влади спи вече три часа  Shocked

# 669
Малачика, аз бях вземала готови кисели дето се правят само с вода, не знам дали са същите като тези, дето ги имаш, ама на мен не ми харесаха въобще, а и Кати не ги яде. Тя по принцип не е по кисела де , ама пък не пречи да пробваш  Peace Тортичката е супер яка, бравост  Hug Колкото до ходенето, ще ти споделя при нас как беше. Кати не правеше никакви стъпки, бях се попритеснила, ама като я сложих в проходилката за няколко дни придоби умения и сега даже тича  Grinning Пробвай все пак с проходилка, няма да сбъркаш  Peace
Зъби също няма моята Катерина  Sad сестра й имаше зъб на 10 месеца, баща и на година и половина му е пробил първия. Свеки ходила на лекар да пита детето дали е добре  Crazy Доки отговорил - "Ти човек без зъби виждала ли си ?" hahaha  Споко, ще излязат  Mr. Green

# 670
  • София/Варна
За киселите да споделя - проблема с тези, които са готови е, че имат оцветители и не е добра идея да се предлагат на децата. Винаги можете да забъркате царевично нишесте с вода и някакъв настърган плод. Аз много съм правила на баткото с настъргана ябълка и круша, пасиран банан.

# 671
Привет от нас  Hug
На вън е просто като в приказка  Party

Честито на всички, които имат или имаха повод, да са живи и здрави, много щастливи и обичани!
Мигле, дано при Божко мине всичко много бързо  Hug
Малачика, тортата е просто прекрасна  Heart Eyes и аз искам такава  Crossing Arms
Май това беше за сега  newsm78

# 672
  • София
Аз влизам да отговоря на прима виста на Невинна за левкоцитите. Според страницата, която съм си запаметила, стойностите за тази възраст са до 17, така че не би трябвало вашият резултат да е притеснителен!
Мигле, много неприятно, дано е нещо безобидно и да му минава бързо на Божко! Аз пишката съм решила да не я дърпаме и насилваме, дано не ни сполети някоя подобна изненадка!
Зайо, тези дни си мислех точно за вас, че преди година те "треснаха" с "хубавата" прогноза... Като си спомня какво беше... А какво е сега  Grinning Да са живи и здрави зайците!!
Връщам се да дочета останалото.
П.П. Сега да се допълня. Честит рожден ден на Мушинка на патерица! Честити месечинки на бебчовците! Честита годишнина на Късметче! Честит имен ден на празнувалите вчера! И много здраве и усмивки на тях и всички, които пропускам!! Simple Smile
Ваня, ти как даде Дормикинда, и по колко пъти? Че май и аз ще трябва да потърся...

Последна редакция: пт, 18 дек 2009, 13:52 от лято!

# 673
лято!   Hug
Да и аз открих подобни таблици - по-спокойна съм  Simple Smile
Мадленка, толкова е красиво снежна приказка

# 674
  • София
Зайче, голяяями красавици твоите зайчета Heart Eyes Да знаеш аз имам двама сина за женене, който си харесаш за зет твой е Laughing
Момичета, как взехте урина. Ние тази сутрин за втори път не успяхме Thinking

Общи условия

Активация на акаунт