Протеолитичните ензими - следващото прикрито "суперлекарство"

• 293 236
  • 1 133
  •   1
Отговори
# 630
Чета ви и в крайна сметка не разбрах едно нещо:
Какво конкретно /заболяване/ излекувахте с тези ензими? Не се заяждам.

# 631
Имам следните ензими: Панкреатин, Бромелаин, Папаин и Body flex от Лечител. Пила съм ги 5 дни, след което ми се обостриха болки в стомаха (който е много чувствителен) и се отказах да ги пия. Ако някой проявява интерс, нека да ми пише на лични. Цената е атрактивна Wink

# 632
Чета ви и в крайна сметка не разбрах едно нещо:
Какво конкретно /заболяване/ излекувахте с тези ензими? Не се заяждам.
Пинк Пантер ги пие най-отдавна. Аз ги пия от месец и мисля, че за толкова кратко време, като имаме предвид, че не съм поемала в началото необходимата по сила доза, а и все още не съм си набавила наттокиназата, не мога да очаквам нещо повече от прочистване (детоксификация) в някаква степен. Необходими са най-малко три месеца за излекуване, на каквото и да е. Така, че за някакви евентуални върховни резултати, ще трябва да почакаш още известно време, за да разбереш. Wink

# 633
elena_hristova - аз бих ти предложил преди да се откажеш да продължиш бромелаина и серрапептазата с повече вода. Папаина по принцип се смуче. Временно спри панкреатина.  Това трява да ти подобри състоянието на стомаха.

maggie - никой, включително и аз не е пил големи дози от пълния спектър ензими. Все пак аз съм много доволен от изключителното ми прочистване на белите дробове. Дори беше много доволна от прочистването от "нееднородности" в гърдите си. А мой много добър приятел с проблеми с гръбнака (доказана спинална стеноза чрез ЯМР) се оттърва твърде бързо от изтръпването на краката, което иначе го заплашваше с парализа.

Иначе лечението продължава и се задълбочава.

# 634
Получих си поръчката от Витаминлайф ! В пощенския клон  newsm44 ! Не съм плащала нищо допълнително ! На товарителницата, която е залепена отвън адресът е Щатски, но има и Немски пощенски стикер, така че вероятно наистина е решение на конкретен служител дали ще го насочи към митница или към пощенски клон.
Това ме навежда на мисълта, че ако на някой са му го изпратили на митница, може поне да поспори че колетът му не е за там, позовавайки се на този стикер. Още повече че на него пише при неполучаване да се върне на еди кой си адрес в Германия.

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 21:02 от Голямо дете

# 635
  • В сънния Люлин, прибулен...
Получих си поръчката от Витаминлайф ! В пощенския клон  newsm44 ! Не съм плащала нищо допълнително ! На товарителницата, която е залепена отвън адресът е Щатски, но има и Немски пощенски стикер, така че вероятно наистина е решение на конкретен служител дали ще го насочи към митница или към пощенски клон.
Това ме навежда на мисълта, че ако на някой са му го изпратили на митница, може поне да поспори че колетът му не е за там, позовавайки се на този стикер. Още повече че на него пише при неполучаване да се върне на еди кой си адрес в Германия.

Камък ми падна от сърце, благодаря ти за това инфо!   bouquet  bouquet  bouquet
И аз чакам поръчка от ВитаминЛайф
А за колко време пристигна при теб спрямо датата, към която завеждат поръчката в акаунта?
Първата ми дойде след 11 дни.

# 636
На 30.01 (събота) съм я пуснала. Днес си я взех. Точно 11 дни май  Simple Smile .
И още - като изпращач има написано име ( т.е. изпраща се от физическо лице) , това беше важно за сумата до която може да се поръча. Моята поръчка е малка - под 45 евро.
Успех, veihaivei ! Дано и при теб новините да са добри !

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 23:54 от Голямо дете

# 637
Голямо дете - е, това са добри новини. Амин, дай Боже, всекиму!

valerivladimirov - този постинг явно е copy/paste от другаде. Тук нито сме споменавали, нито сме обсъждали хиалуронова к-на. Камо ли да да я критикуваме...

Да, хиалуроновата к-на е много модерна при проблеми със ставите и кожата. Има известни резерви за прилагането и при хора с тумори...

Но ролята на хиалуроновата к-на е да подобрява смазването на синовиалната течност.  Ние тук дискутираме подтискането на възпалителните и дегенеративни процеси, възстановяването на хрущяла и чак след това иде ред на смазването. Тъй като инжектирането на стерилен разтвор в коляното, напрмер, (бр-р-р!) не е по възможностите ни, когато някой успее да се справи с първите процеси е добре да Ви потърси. А приемането на хиалуронова к-на per os е с много ниска ефективност.

# 638
блазе ви,че в Сф ви идват толкова бързо поръчките Sad Моята от 16 още не се вижда

# 639
  • Варна
Имам следните ензими: Панкреатин, Бромелаин, Папаин и Body flex от Лечител. Пила съм ги 5 дни, след което ми се обостриха болки в стомаха (който е много чувствителен) и се отказах да ги пия. Ако някой проявява интерс, нека да ми пише на лични. Цената е атрактивна Wink
elena_hristova - аз бих ти предложил преди да се откажеш да продължиш бромелаина и серрапептазата с повече вода. Папаина по принцип се смуче. Временно спри панкреатина.  Това трява да ти подобри състоянието на стомаха.

....
Означава ли това, че Панкреатина дразни стомаха? За човек с гастрит и полип на стомаха само Бромелаин, серрапептаза и папаин ли да взема? Дали са съвместими с л-вата които изписват д-рите в такива случаи?
Вит. Д и Омегата мисля не е проблем да продължи да си пие(съвсем скоро откриха тези проблеми и сега се чудя от къде да подхващам нещата  ooooh!).

За ТСХ-то видях че някой е питал, ще се връщам назад да прочета, че по диагонал го дадох  Embarassed.

# 640
Привет на всички Hug
До сега само ви четох, реших и да се разпиша Wink
Пия от 3-4месеца рибено масло (до скоро по 2гр, но след консултация с Пинки-вече по 4 Simple Smile)
От година фолиева к-на,  а от почти 2 седмици и Панкреатин, Бромелаин и Папаин..обаче от 2-3дни ме болят яко кокаклите Rolling Eyes Е ли е нормално това? newsm78
Ензимите умишлено ги приемам след хранене..нали така не са толкова силни като действие?

# 641
Здравейте, нека и аз докладвам, та днес приключвам Бодифлекса,/ останалите ензими така и не получих, защото се оказа, че и те не са ги получили/ и довечера ще си купя още една опаковка от Лечител. Трудно ми е да кажа, дали нещо особено се случи - възможно е да имам леко подобрение при ставите на пръстите на ръцете, сякаш по-малко ме болят и ми се струва, че езикът ми е по-малко обложен... Промяна при псориазиса няма. От другата седмица очаквам и налтрексона. Обмислям дали да не поръчам и аз ензими през интернет....
Благодаря на всички за подкрепата и ви пожелавам успех по пътя към Здравето.
Пропуснах да кажа, че също така приемам рибено масло, Вкомлекс и Вигантол!!!

Последна редакция: пт, 12 фев 2010, 10:36 от morgentau

# 642
Solar Wind - когато стомахът е чувствителен го дразни и аспирин.

Когато таблетка с ензими се залепи на сухо на стената на стомаха, дразненето е сигурно.

От всички ензими, за бромелаинът и серреапептазата пише, че действат благоприятно при рефлукс, чувствителен стомах и гастрит.

Тъй като тука всички ние сме хора различни, реагираме по различен начин на едни и същи лекарства. Но отговорите и препоръките ги четат всички. А моята препоръка в случая се отнася единствено до elena_hristova .

В твоя конкретен случай, не се наемам да кажа нищо. Аз не съм лекар, не зная какви лекарства пиеш и ако имаш проблеми със стомаха, очевидно трябва да търсиш enterely coated ензими, които да минават транзит през стомаха. Ако ензимите, които пиеш ти дразнят стомаха, ще го усетиш веднага. Затова непрекъснато повтарям - с повече вода! И аз самият (със здрав  стомах) един-два пъти икономисах водата и веднага стомахът ме заболя.

Рибеното масло и вит.Д не дразнят по никакъв начин стомаха и действат благоприятно.

MTV - ензимите могат да се почват и спират когато пожелаем. Направи опит - спри ги за два дни, виж болят ли те кокалите, после пак ги почни и ще си наясно.
Пиенето на ензимите с храната подобрява храносмилането но няма ефектите описани в тази тема.

Апропо: Направих справка с проведената с тебе кореспонденция. Тъй като там пишеш, че си бременна, трябва да спреш панкреатина! При бременни се препоръчват само ензими от растителен произход. Това сме го обсъждали  няколкократно.

Без да съм го чел някъде, струва ми се, че най-остро би стоял въпроса при бъдещи майки с Rh-.

morgentau - добри резултати се получават с големи дози комбинирани ензими. За сега интернет се оказва единствения по-надежден източник. Затова агитрам всички да се насочат натам.

Р.S. - вчера си направих подарък - поръчах си от Е-бей ножица.  ЛЯВА!  Отдавна си мечтаех...

Последна редакция: пт, 12 фев 2010, 11:06 от PinkPanther

# 643
  • Пловдив

Р.S. - вчера си направих подарък - поръчах си от Е-бей ножица.  ЛЯВА!  Отдавна си мечтаех...

Боже, и такова чудо ли има! Аз все си мисля, че моето дете няма да се научи да реже с ножица, защото са направени за десняци. Имало начин значи! Добре, че има Интернет!

# 644
Пинки, приключих с бременността-затова и започнах да пия ензимите Wink..но пък кърмя-затова ги пия след хранене..бъркам ли? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт