Протеолитичните ензими - следващото прикрито "суперлекарство"

• 293 199
  • 1 133
  •   1
Отговори
# 300
Само да попитам за ензимите (Super Enzymes na NOW) 3 пъти по 1капс 1 час преди храна ли се пият?Или по повече?Току що ми дойде заявката и им се радвам,но тия капсули ми се струва,че доста трудно ще ги преглъщам,дали могат да се разтварят?

# 301
Кой питаше за стрии, че забравих?

Ето тук:

Individual enzymes have also been used to alleviate skin ailments (psoriasis, acne, eruptions, stretch marks, etc.), chronic inflammation, cardiovascular disease, circulatory problems, high blood pressure, arteriosclerosis, high cholesterol, fatigue, Epstein-Barr Syndrome, asthma, allergies, arthritis, swelling, bee stings, joint mobility, diabetes, respiratory ailments, viruses, bacteria, mutant cells, fever, all types of infections (including colds, flu, sore throat, yeast), parasites, Candida albicans, multiple sclerosis, fibromyalgia, tumors, depression, anxiety, ADD/ADHD and insomnia.

...казват, че ензимите облекчават положението. И изброяват още 20 болести.

Това е оттук:

http://colloid.tripod.com/enzyme.htm

шоколадче - дозата е тъничка, но е повече от нищо. Да, пий 3 пъти по1 капсула един час преди и два часа след ядене.

За всички, които трудно преглъщат: не гълтайте капсулата веднага. Повъртете я няколко пъти из устата - да се намокри хубаво и да се стопли. Тогава се гълта лесно.

Ако капсулаата се отвори, половината ензими отиват по дяволите. А и не знаем какъв е вкусът им.

Последна редакция: ср, 06 яну 2010, 14:28 от PinkPanther

# 302
  • В сънния Люлин, прибулен...
Кой питаше за стрии, че забравих?

Ето тук:

Individual enzymes have also been used to alleviate skin ailments (psoriasis, acne, eruptions, stretch marks, etc.), chronic inflammation, cardiovascular disease, circulatory problems, high blood pressure, arteriosclerosis, high cholesterol, fatigue, Epstein-Barr Syndrome, asthma, allergies, arthritis, swelling, bee stings, joint mobility, diabetes, respiratory ailments, viruses, bacteria, mutant cells, fever, all types of infections (including colds, flu, sore throat, yeast), parasites, Candida albicans, multiple sclerosis, fibromyalgia, tumors, depression, anxiety, ADD/ADHD and insomnia.

...казват, че ензимите облекчават положението. И изброяват още 20 болести.

Това е оттук:

http://colloid.tripod.com/enzyme.htm

beer3 beer3 beer3 beer3 beer3 beer3 beer3

# 303
Обиколих най-близките ми аптеки в нашия град и даже не са чували за тия ензими.

# 304
Пинки благодаря за идеята, ще пробвам с пробиотик - моя е с 6 бактерии, дано да ми се подкваси , че иначе ....

Кой знае в кое от киселите млека има наистина жива закваска? Че май в почти никое няма такива зверове.

# 305
Хоп, и аз съм тук!!!От три дена пия ензимите, в съотношението като на Пинко, но без панкреатин-а и усещам прилив на енергия, превъзбуденост, безсъние, което се опитвам да подтисна със валерианче, но трудно!!! Много се чудя и се питам дали е от ензимите?

# 306
Обиколих най-близките ми аптеки в нашия град и даже не са чували за тия ензими.

Поръчай си ги по интернет.Аз като съм в центъра на София да не би да ги открих?Simple Smile
Цената в магазина на NOW и при поръчка от сайт е почти една и съща-ензимите струват 24лв в магазина,а с доставка с куриер до вкъщи-26лв.

# 307
Пинки,щом е толкова слабичко,да пробвам 3пъти по 2капс?И без това вътре са 180 броя,а аз все забравям да пия,та повече от 10 дни едва ли ще издържа.

# 308
mamadanii - поръчваш по интернет, досега оплаквания няма.

Голямо дете - преди години проучвах и този въпрос. Напред излезе едно кисело мляко "Герма", за което гарантираха - нещо беше "150 000 колония образуващи елементи".

После говорих с един голям спец - Наско Каймакчиев от БАН и той ми каза, че това не му се вярва.
От тогава спрях изследванията, ама пак си купувам "Герма" като го видя (сини кофички). Не съм пробвал с лъжица от него да подквася друго.

С науките до тук.

Gazella - явно, различно бива. На мене не ми действа, жена ми спи като заклана (не и остава време за мрачни масли), тебе ти пречи на съня...

Да пиеш някакви други лекарства?

Иначе за приспиване - Мелатонин (ох, и за него исках да ви пиша...)

Апропо, как ти е кръвното? Нали беше ниско, да не се е вдигнало...

Последна редакция: ср, 06 яну 2010, 16:49 от PinkPanther

# 309
Добре, шоколадче, пий два дена 3 х 1, после качи на 3 х 2. Имаш така за един месец. Можеш да пробваш и 3 х 3 (20 дни), стига да не получиш разтройство.

В тези ензими няма серрапептаза.

# 310
  • В сънния Люлин, прибулен...
Само мелатонин за спане  newsm10 newsm10 newsm10
Gazella, относно твоето превъзбуждане... възможно ли е да си била в някаква субдепресия дълго време (да си й свикнала) и сегашното "ново" състояние субективно да оценяваш като превъзбуда?
Искаш ли да ти пусна линк към един тест...да се опиташ да го попълниш от позицията на състоянието си отпреди ензимите. Стана ми интересно.

# 311
  • София
Записвам се, за да дочета утре.
Много интересна тема.

# 312
Ха-ха-ха!

Четох един американски сайт с предупреждения, като: върху торта с желатин не слагайте в никакъв случай парченца пресен ананас, за да не ви изтече желатина!

А аз се замислих какъв номер с парченца ананас може да се направи на някой, дето не е чувал за протеолитични ензими.

Свекърва, например...

или съседка дето ви тупа върху прането...

Покажете и тортата, обаче със сварен ананас, но и кажете, че е суров и и дайте рецептата...

Е за това едно време в училище бях все с намалено поведение...

# 313

Кой знае в кое от киселите млека има наистина жива закваска? Че май в почти никое няма такива зверове.
Д-р Емилова твърди, че в Елби и в Елена има жива закваска

# 314
Това се проверява поне лесно - опитайте да подквасите една чаша мляко  с него. Ако имате ел. възглавничка или парно в къщи - всички условия са на лице.

И едно уточнение за хората с тироидни проблеми. Вие пиете Л-тироксин. При наличие на йод, той се преобразува в много по активния трийодтиронин (Т3). Това става под въздействето на ензими.

Приемането на протеолитични ензими увеличава това преобразуване, респективно сумарната активност на тироидните хормони. Така без да увеличавате Л-тироксина, увеличавате активността му.

Последна редакция: чт, 07 яну 2010, 10:43 от PinkPanther

Общи условия

Активация на акаунт