Протеолитичните ензими - следващото прикрито "суперлекарство"

• 292 470
  • 1 133
  •   1
Отговори
# 645
За 6 англ. лири. С транспорта. Има стотина модела.

# 646
За 6 англ. лири. С транспорта. Има стотина модела.

Дай линк ! Има ли детски, че и моя син е левичар?

# 647
Първо - Честито! Отлична новина.

Второ - по въпроса нищо не пише. Препоръчвам да се продължи с препоръката за бременни - само растителни ензими. Демек всичко, без панкреатин.  

Голямо дете : има всякакви. И детски:

http://shop.ebay.co.uk/i.html?_kw=left%20handed%20scissors&_ … _stpos=&gbr=1

# 648
  • Варна
PinkPanther , благодаря за бързия отговор!   bouquet
За сега ще продължи само с рибеното масло и вит.Д  Peace.

# 649
Най-после пристигна и моята поръчка от витаминлайф  Joy И без проблеми,макар че навсякъде пише че е от US.Има печат от български пощи на 04,02,2010г. Shocked Шест дни от западния бряг на Америка и осем от София до Х-ли  newsm78 ми далечко сме  Sad

# 650
 newsm10  Честито ! Още един късметлия!

# 651
А аз да ви се оплача: Понеже ми откраднаха всички документи и все още новата ми лична карта не е готова, затова пуснах поръчката до Витаминлайф на името на майка ми. Пратката е била за 186 долара и е отишла на митница. Там са направили голям проблем на майка ми при получаването и не са искали да и дадат сутринта пратката, понеже не били наясно какви документи трябвало да пуснат за тях си, заяли се и я накарали да отвори колета, за да видят фактурата и и казали следобяд да отиде да го получи. В крайна сметка не са искали да плаща ДДС, понеже казали, че това е промяна в закона от този месец и този път и се разминавало без да плаща.
До тук добре, но като си взех днес колета, видях, че единия бромелаин го няма. Майка ми в митница не е сверявала продукттие по фактура, понеже и те пред нея не са ги ровили, но пък пакета е останал до следобеда отворен. Разбира се после го е получила запечатан. Много се ядосах на тези мизерни служители, но не знам как да действам и въобще мога ли да постигна нещо.

# 652

Да сед включа и аз.Имам едно питане.Какво ще кажете за това-"Digestive Enzymes" Съдържа естествени усвоими ензими(панкреатин,пепсин,папаин,
протеаза и бромалин),които разграждат протеините на аминокиселини.
Стимулира храносмиланетои спомага разграждането на мазнините и въглехидратите.    Става дума за CaliVita produkti.

# 653
  • Paris, France
Здравейте,

В момента съм с тежък отит и подуване на лимфните възли зад ухото, подуване на меките тъкани около ухото и ужасен дискомфорт заради отоците, болката и стичащата се гной. Предписаха ми Антибиотик, от който вече взех 2 дози и лекарката препоръча протеолитични ензими за отока и насъбралата се гной. Предписа Extranase 900nk (Bromelaine), но не беше сигурна дали все още се предлага в аптеките. Пише да се вземат по 4 хапчета 5 пъти на ден. Не е ли много? Гледах на опаковката стандартното предписание е 3 хапа по 3 пъти на ден.

. Второ - по въпроса нищо не пише. Препоръчвам да се продължи с препоръката за бременни - само растителни ензими. Демек всичко, без панкреатин. 
- допълнителни протеолитични ензими, нищо че са от растителен произход, могат да причинят преждевременно спукване на околоплодните води или изглаждане на шийката на матката и преждевременно раждане. Точно с този механизъм се обясняват преждевременните раждания след повръщане. Ензимите, които тялото произвежда нямат какво да разградят и "нападат" околоплодния мехур. Бромелаина, както и всички части на ананаса, папаина и папаята са противопоказани при бременност и дори се използуват за предизвикване на раждане. Аз не бих вземала допълнителни ензими бременна. Противопоказани са и никой лекар не би ги изписал, дори след хирургична намеса (а там помагат най-много и ги предписват под път и над път). Изписвали са ми ги докато кърмех, но в много ниски дози, при екстремен оток и само за да не изпишат стероиди. Не съм се замисляла дали вредят на кърменето но при бременност не ги пийте!

# 654
smile3555 хем имам сайта, и чак сега се сетих да проверя Crazy
Та според инфото в него-риска е нулев и за папаина, бромелайн-а и панкреатин-а:
http://www.e-lactancia.org/ingles/inicio.asp

# 655
Nevena Virolan бромелинът засилва действието на някои антибиотици. Това го е взела под внимание лекарката .... нали?

П.П намерих интересна статия  http://www.bb-team.org/articles/897/

# 656
Здравейте!

Преди малко ми се обади моя приятелка, силно разстроена, защото научила за поставена диагноза на баща й болест на Ходжин. Чакат още резултати от изследвания, за да се потвърди. Искам да попитам дали може да приема комбинация от ензими. Върнах се назад да си припомня за ензимите и в кои случай помагат, но не срещнах за тази болест. Прочетох, че е заболяване на лимфната система и има добри прогонзи за излекуване.

# 657
Blagoдаря ти Пинк!Следя постоянно даже сега бях се върнал назад,а Вигантола не го пия заради камъка.Като минавам профилактичните ще искам да видим дали не се е разбил Wink

# 658
Blagoдаря ти Пинк!Следя постоянно даже сега бях се върнал назад,а Вигантола не го пия заради камъка.Като минавам профилактичните ще искам да видим дали не се е разбил Wink

Малко офф..виж този вариант за разбиване на камъните..:
http://www.puls.bg/health/news/news_2645.html

# 659
jumil - за съжаление, едно зло не идва само. Първо документите...

mirana - класически дигестивни ензими. Подпомагат храносмилането, но за масирано лечение на определени болести - не стават.

Nevena Virolan - зависи от активността на бромелана (не пишете колко е). Какви са терапевтичните дози при ензимите сме писали много пъти.

Твърдението за вредата от ензимите при бременни е неаргументирено. Редно е да посочите източника на тази информация. А твърдението, че  ензимите нападат околаплодния мехур ме кара да се усмихвам...

Palia - болест на Ходжкин - туморно зоболяване на лифните възли. Както при всички тумори, ензимите подпомагат работата на другите препарати, като "оголват" туморите. Хубаво е да се пият.

За лечение на лимфома на Ходжкин - виж темата за лечение с LDN (Naltrexone).

photelov - да, вит.Д засилва образуването на камъни. Но пък ензимите ги разтварят. Така че заедно - може.

Общи условия

Активация на акаунт