БТВ Синема ?

• 29 299
  • 88
  •   1
Отговори
# 45
Дано и при ITV пуснат канала,че то като гледам повечето който ще гледат са само в селата. ooooh!

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 08:57 от Аличка

# 46
В София единствено "Софийска кабелна компания", която покрива едва няколко квартала. Това е единственият шанс.

Така пише наистина, но ние сме към тях и нямаме Бтв синема.

а, чудесно. Ако това е така, значи никъде  в София, не се излъчва, хаха.
Виж да не са ти я пуснали на нов канал, потърси. Или звънни по телефона на кабелната и ги питай. А ITV Partner засега не, само BULSATCOM от DTH операторите.
Сега видях, че Дарма и Грег го има само в понеделник. Другите дни НЕ.
През уикенда "Къща за кукли" по 5 епизода, "Излъжи ме" по 5 епизода... каква е тази схема...?  Rolling Eyes

# 47
  • София
Търсих аз, търсих, снощи със Сърч прерових всички канали, не само с превключване.
Няма. Пък чак толкоз важно не ми е, че да тръгна да звъня. Да кажеш, че няма торенти ...  Laughing

# 48
Да похваля крими сериала Излъжи ме.Доста интересно и свежо сериалче . Heart Eyes

# 49
   В къщи единия ТВ е с цифрова, а другия с кабелна телевизия на един и същ бургаски оператор. Цифровата го хваща, аналоговата не  Rolling Eyes

И стига с тия села. Там хора не живеят ли?! "Сърдете се" на кабелните си оператори, а не на Бтв и на селата. Макар че нищо не губите наистина

# 50
малките кабелни оператори (по селата и малките градове) повечето не предлагат Синемакс, НВО (за които взимат пари), Диема Екстра (която също беше платена. Вече е спряна)... тоест, все програми, които сега конкурират уж бТВ Синема. А големите кабелни оператори.. Евроком, КейбълТел, Скат... си искат своето. Всичко опира пак в парáта. Всеки си гледа интересите. И аз да съм шеф на кабелен оператор и да събирам от хората по 9 лв за НВО и 3 лв за Синемакс, ще си дам ясна сметка, че все по-малко хора ще се навият да плащат за тези канали, при все че тръгва бТВ Синема, отделно има ТВ1000 и т.н. от този сорт.
Те си знаят. А може би тук пресилваме нещата, защото е още твърде рано. Бързо стартира тази телевизия и не може за толкова кратко време да се подпишат договори с толкова много оператори. А при бТВ Комеди стана мигновено, защото така или иначе всички оператори я бяха пуснали предварително, когато беше под името GTV.
В случая става въпрос за нов канал на нова честота при всеки един оператор.
Все си мисля, че от нова година натам... няма да има проблем и ще си я гледат хората нормално. Сега са й още първите дни...

# 51
За пореден път съм "впечатлена" от ITV Partner - не намирам БТВ Синема в многото им канали,които предлагат...
Време е за промяна  Close
Peace

# 52
  • София
 Питах в Евроком, отговориха ми,че се водят преговори!

# 53
да, същата работа, като от 2003-2004..... дето нямаше 9 месеца нито една диема (защото не искаха да плащат)... "преговаряме" беше вечния отговор и точно тогава, през месец се качваше цената с по един лев. През 2007 им бих шута и оттогава повече за каб. тв пари не давам. Не заслужават

# 54
Хващам btv CINEMA.Не ми харесва каналa,поне за сега.

# 55
Ние сме с местна кабеларка и чудно как я пуснаха. Сериалите не ги гледам, но филмчетата биват. тази вечер дават Да умреш млад - с Джулия Робъртс.
А утре вечер нежо от любимия ми жанр - Ван Хенсилг  newsm44
Може и да има хляб в програмката. Като изключим всички сериали, които вече са минали през БТВ ...

# 56
Аз съм на Софийска кабелна компания и го хващаме, само трябва да се потърси, защото е на нов канал.

# 57
  • София
Аз съм на Софийска кабелна компания и го хващаме, само трябва да се потърси, защото е на нов канал.

Вчера се появи и при нас  Peace
Но аз, така или иначе, не съм впечатлена от програмата засега.

# 58
  • София

Вчера се появи и при нас  Peace
Но аз, така или иначе, не съм впечатлена от програмата засега.

И при нас вчера се  появи Simple Smile, не че имам врема да го гледам, но да има Laughing
кабеларката ми е СКК,-Да живее!!! Laughing

# 59
  • Бургас
Който мрънкаше срещу СКАТ, вече би трябвало да я има. Вчера им звънях да ги питам и след около 2 часа я пуснаха. Няма значение дали е цифрова или аналогова!

Общи условия

Активация на акаунт