Коледа вече пристига СЕПТЕМВРИйска мама 2010 своето чудо на тестчето открива

• 26 159
  • 700
  •   1
Отговори
# 255
# 256
садра80  Hug !
Момичета,да се предстажя и аз.Даниела на 26 години сам от Пазарджик!Втора бременност,първата приключи трагично...
От тук нататък,само позитивно мислене и хубави новини за всяка една от нас!  Hug
Мечтание  Hug ,чакам те в отчетните другия месец!И всички бебеправещи!

# 257
Поздравявам всички настоящи и бъдещи мами! Желая Ви много здраве и късмет! Аз, като една бъдеща баба /за втори път/ искам да ми кажете, кога се обябява бременността пред близки и познати? Не си спомням кога казахме за бременността на първата ми дъщеря на всеослушание... Но сега ми иде  пак да закрещя от радост!!!Моля Ви, кажете ми! Simple Smile

# 258
луси26,когато си решите,но е желателно след 3 месец,поне аз така съм слушала!
Късмет!  Hug

# 259
Мерси, Даниелче! Желая ти всичко най-най хубаво и да ти се сбъднат всички мечти! Бъдете всички много здрави и щастливи!

# 260
Danielkka, ЧЕСТИТО мила !!!  Hug  Hug Hug  Много се радвам за теб!!! Страхотно чувство е това. Пожелавам ти безпроблемна бременност!

# 261
Момичета искате ли да направим албум с наши снимки?

# 262
Danna 2010, вярно бе, трябвало да се напаснат двата кръга  Crazy, ама то акъл си трябва (че то нашия бремелински не е много услужлив  Laughing).

nahodkata, благодарим ти за желанието да ни посъветваш, ако имаме нужда  Simple Smile! Всичко най-хубаво и на теб с твоите дечица!

Marina_Marinela, браво за хубавия преглед, все така да е и за напред!

sadra80, за фолиевата киселина бъди по-упорита. Слагай шишенцето на място, където със сигурност ще го виждаш и така няма да забравяш.
Дай Боже да е станало този път, но ако не е - не се отказвай за цяла година. Може да си починете от напрежението за месец-два, но повече... То тази мисъл винаги ще е там, малко или много, напрежение си е, но по-скоро търси начини да не те завладява изцяло.

rosi_m5, така е, рано е за пулс (и аз вървя ден-два преди тебе). Важното, че сакчето си е на мястото  Simple Smile.

Danielkka, честито и лека и успешна бременност! Не спирай с позитивното мислене!  Simple Smile
За идеята за албумче - аз лично за първи път пиша толкова често във форум и честно казано все още не съм преценила за себе си, колко лична информация би трябвало да се дава. Предполагам, че не се чувствам толкова уверена все още, да съм изложена в интернет пространството. Ако се прави такова албумче, добра идея би било да се направи секретен албум с парола някъде. В една друга темичка го използват това, но там потребителите пишат от доста отдавна и се познават повече, и когато някой нов се появи - изчакват известно време и след това му "връчват" паролката. Така че не знам до колко тук е осъществимо за сега.

lusi26, честито на теб и на дъщеря ти! Не мисля, че има някакво правило за съобщаването, обикновено след третия месец. Просто така се е наложило, заради по-голямата вероятност нещо да се случи през първия триместър. Суеверието също е голям фактор в българския бит. Аз лично не съм суеверна, просто решихме след месец-два да казваме на приятели и познати, когато нещата са по-стабилни, така да се каже. А на родителите и сестрите ни просто нямаше да се стърпя да не им кажем толкова време.

# 263
Здравейте момчета...
Днес плаках като дете.. Чаках като най- скъпото ми да се появи втората чертичка...
През месец Юли загубих бебче в 14 седмица и го приех доста тежко, защото съм  в чужбина и само скъпия е до мен...

Сега мога да кажа най - накрая..Нашата коледна приказка се случи...Двете чертички бяха най - добрия ми закъснял новогодишен подарък...EFP
Термина ми е  определен за 22 септември 2010 /Сигурно сще сме независими госпожици/ и от днес съм казала, че няма да се ядосвам за нищо в името на нереденото ми дете..

А сълзите понякога са хубаво нещо...

Пожелавам много щастие на всички...

# 264
  • Bulgaria
Danielkka БРАВО, скъпа, така се радвам  newsm44 newsm51   smile3501 От тук нататък само невероятни моменти и радостни тръпки ти пожелавам и след 9 месеца най-сладкото бебче  Hug  Hug  Hug Дано тази тема ни е на късмет на всички и си останем в нея до края, че и след това  Mr. Green  Heart Eyes
dianjelly1982 Честито и на теб, мила, лека и безпроблемна бременност ти пожелавам и скоро да гушкаш мечтата си   bouquet Много от нас тук са преживели загуба, затова знаем как се чувстваш  Hug  Hug  Hug
Хайде милички, продължавайте с положителното мислене та дано ме заразите и мен, че няма такова черногледо същество като мен  ooooh! Ще откача в скоро време май  #Crazy Вие обаче ми действате много положително, благодаря на всички ви тук  Hug  Hug  Hug
P.S. Забравих да ви попитам нещо - от вчера постоянно ми къркори корема, взех да се чудя дали е нормално  newsm78 На някой случвало ли му се е?

# 265
Честито на dianjelly1982 и Danielkka  Simple Smile Само хубави мисли оттук нататък!

На мен гаденето ми се засилва прогресивно. Днес съм в пъти по-зле от вчера Sick Но пак казвам, ако не стигна до повръщане - няма да се оплаквам.

# 266
Честито момичета  bouquet  Така ми подобрихте деня с тези новини  Hug
sadra80 чакам да се похвалиш и ти  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 267
dianjelly1982 добре дошла!  Hug  Hug  Hug Леки 9 месеца!
Люляк ще изчакаме с албумчето,да прочетем и други мнения,но ако се прави наистина е по добре да е заключен  Hug  Hug  Hug !
Danna_2010 и аз съм много зле с гаденето,все едно всеки  момент ще направя белята  Sick  Mr. Green ,ама още не съм.
kittykat незнам дали ми къркори корема,ама ми е едно гладно на стомаха,все едно никога не съм яла  Rolling Eyes  Joy !

# 268
  • у нас
аз да си измрънкам baby_neutral кофти ми е на стомаха, до сега един път се стигна до....., но гаденето е ужасно.Гладна съм, а като си помисля за ядене и  Sick Сладко да не поглеждам Sick нето месо  Sick  Цигарите много ми дразнят ooooh! и имам болки почти постоянни Sad пия папаверин и нош спа Tired утре съм на лекар- дано всичко е ок Praynig

леко бременеене момичета  bouquet аз почти нямам време да чета Sad

# 269
  • Пловдив
Честито и от мен dianjelly1982 и Danielkka    !!!Пожелавам ви най-приятните седмици и месеци, с прекрасен краен резултат  smile3504
Danna_2010 и на мен от ден на ден положението с гаденето се влошава... Но и аз така си мисля, не се оплаквам щом не съм стигнала до повръщане... smile3517
За албумчето съм съгласна, със ключ !
Хей, трябва да се преброим вече  smile3523!Да си направим списъче.Ако някой знае как, нека го направи. Аз все си мисля, че който пуска темата, той може с редакция после да добавя новите имена. И този списък ще стои в началото на темата, най-горе. И който пуска следващата наша тема (защото след достигане на 50 стр. тази ще бъде заключена), трябва да копира списъчето ни, отново най-отгоре.Ако някой знае повече, нека даде акъл...  bambam
Хубав и усмихнат ден на всички Flowers Sunflower

Общи условия

Активация на акаунт