Коледа вече пристига СЕПТЕМВРИйска мама 2010 своето чудо на тестчето открива

• 26 159
  • 700
  •   1
Отговори
# 285
adi75 Добре дошла  Hug !
Момичета имате ли домашни любимци?

# 286
Аз имам две кученца.  Heart Eyes

# 287
Аз имам едно голяяяямо кученце, един сладък лабрадор Каспар, който ми е като детенеце и мнооого го обичам!!! Ето тук можете да го видите Wink :
http://www.dcforum.info/viewtopic.php?f=26&t=3373&st=0&a … sd=a&start=30

# 288
Много бързо пишете. На работа само ви хвърлям по един поглед от време на време докато шефовете не гледат smile3503 
Та сега да се включа и аз. Първо честито на новите мами  newsm51  и дано щъркелът донесе на всички ни поне по едно  ylinfant 
За албумчето съм съгласна, това за паролата е добра идея  smile3505  Tommelise заглавието на темата е страхотно  Peace Danielkka засега единственият ми дом.любимец е съпругът ми, но се надявам скоро да се сдобия и с още един  newsm30   Wink  vesy_evi Каспър е голям сладур направо ми иде да се потъркалям с него  Joy
Лека вечер на всички и дано утрешният ден ви донесе само хубави неща  love001

# 289
  • у нас
засега единственият ми дом.любимец е съпругът ми

такъв  и аз го имам  Joy

# 290
  • Bulgaria
Аз имам котка, обожавам я, чак милото ревнува на моменти  Mr. Green

# 291
И аз имам котенце и не мога да си го оставя,а всички  ми пълнат главата колко е вредно бременна жена и котки  Rolling Eyes !Ама аз няма да им се дам  #2gunfire ,не си давам котето !
Лека нощ!  luvbed

# 292
И аз имам котенце и не мога да си го оставя,а всички  ми пълнат главата колко е вредно бременна жена и котки  Rolling Eyes !Ама аз няма да им се дам  #2gunfire ,не си давам котето !
Лека нощ!  luvbed

Е влезнах тук просто така да ви попро4ета/аз декември не посмях да пиша..и добре 4е не го направих/.....но да не се откланям.
видях 4е обсъждате животните,затова си позволих да пи6а.......за котките нямя никакъв проблем..изследваи си ТОКСОПЛАЗМОЗАТА..АКО е отрицателна нямя проблем.Оба4е избягвай контакти с външни котки..защото заболяването се полу4ава от заразени котки,а те от своя страна се заразяват с вируса от тревата.......много просто,но много опасно.

Късмет на вси4ки моми4ета....  bouquet newsm51 newsm32 smile3504 newsm30 newsm51 smile3525

...аз из4езвам от тук...

# 293
dianjelly1982, честито и нека всичко да бъде наред този път, и септември да си гушнеш детенцето!  Simple Smile
Разбирам те за това, че сте сами в чужбина, и ние сме така, но слава богу с тези начини за комуникация в днешно време, нищо не изглежда чак толкова далече. Мъчно ми е, че съм далече от приятелките ми, които имат вече дечица и мога да ги питам за съвети и да си обсъждаме нещата. Но знам, че и тук можем да си помагаме взаимно и да се окуражаваме, и да си станем доста близки, защото имаме едни и същи радости и грижи.

kittykat, хубаво е, че попиваш от хубавите ни мисли. Аз много вярвам в това, или по-скоро се уча да вярвам и да го прилагам - повтарям си постоянно, че всичко ще е наред. Знам, че никой не е застрахован от това да му се случват лоши неща, но си мисля, че тези неща трябва да ги посрещаме, ако дойдат. Ако не дойдат - защо трябва да сме мислили най-лошото през цялото време? Това ни вреди. ... Просто се опитвам така да мисля, не винаги успявам де.

Аз все още нямам гадене, но определно съм си почти постоянно гладна - т.е. боли ме корема от глад, а апетита ми е горе-долу. Просто вече се чудя какво да си направя, че да е здравословно, да не е много като количество, защото ям по-начесто и така. Като че ли най-много ми харесва яденето на много плодове, щото преди я хапнех по един плод на ден, я не. И закуската ми е лесна и вкусна (и преди това си закусвах общо взето) - 3-4 лъжици овесени ядки, кис. мляко, мед, орехи и плод (портокал, банан, ябълка) или стафиди. Добавям и една лъжичка сусам, той и без това е много полезен заради калция.

Danielkka, щом знаеш как, пускай я новата темичка като й дойде момента, а то сигурно ще е скоро, че скоростта тук се увеличава  Simple Smile. А и хубаво заглавие от Tommelise имаме вече  Simple Smile. За термините, които ще стоят отпред, ако може да си запазя правото да кажа допълнително, защото още не съм сигурна коя дата точно ще ми определят.

vesy_evi, хубаво е като се знае проблема и се действа по него. Така че бъди спокойна от тук нататък и се радвай на бременността си!
Имаш страхотно куче, голям добродушко, то си личи  Simple Smile. Аз имах котарак преди, много обичам животинките. При бременност, важното е те да са ваксинирани. За тези с котки, на повечето места казват бременната жена да не йм сменя тоалетната - заради токсоплазмозата, както и jdesika каза. Но тази зараза често се намира и по зеленчуците, така че мийте хубаво всички плодове и зеленчуци.

Jani4ka, дръж се, дано скоро отмине това положение. Съжалявам за твоята приятелка, дано скоро пак да има радост при нея и всичко да е нормално.

adi75, добре дошла  Simple Smile! Дано да имаш една чудесна бременност този път и накрая здраво и хубаво детенце. Много си изживяла, не мога и да си го представя дори, но важното е, че проблема е намерен и ще бъде разрешен.

# 294
Благодаря за хубавите думи...Кажи ти къде си аз сам в USA/ Myrtle beach/

на всички много хубави и леки бременности пожелавам....

# 295
# 296
# 297
Садра80 не се тревожи,другия месец ще е твоя,кураж  Hug  Hug  Hug !
Люляк ,аз ще сложа сегашния ти термин,пак ако е друг ще го сменим  Hug !
Томмелиса ти как си?А другите!Поспаланки  Mr. Green !

# 298
  • Пловдив
Здравейте всички  newsm51 !
Да се отчета днес Simple Smile
adi75, добре дошла при нас!
Това лято бяхме на ръба да си вземем такъв малък сладур, като Каспърчо на vesy_evi !По стечение на обстоятелствата не го направихме.Много ги харесваме лабрадорите, прекрасни са!И погледа им е толкова умен!Но сега вече сме на друга тема... smile3504
Иначе, да се "похваля", вече и повръщам  smile3517 Но това да е Simple Smile!Нали е за хубаво  smile3535
Хубав ден от мен, с много усмивки  Two Hearts

# 299
  • в мечтите си
Здравейте на всички.Аз днес ходих на лекар,но той ми каза да отида другата седмица,за по-сигурно.И всъщност този доктор аз много го харесвам,преди беше в София сега е завеждащ отделение в нашият град.Мисълта ми беше че можеше преспокойно да ми вземе 20 лева и да не ми каже нищо повече от това което вече си знам...но има и добри хора  Peace
Садра80 съжалявам мила ,имай вяра и ще видиш ,че всичко ще се нареди!
А относно домашните любимци имам си 2 едно мишле и един котарак.. виждат се в подписа ми  Mr. Green
Лек и усмихнят ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт