Коледа вече пристига СЕПТЕМВРИйска мама 2010 своето чудо на тестчето открива

• 26 160
  • 700
  •   1
Отговори
# 600
vesi_evi, аз единствено мога да ти отговоря, че наистина максималното на което можеш да се осигуряваш е 2.000лв. На мен също ми дадоха болнични и искам да питам утре счетоводителката ми дали това ще повлияе на майчинството ми.

# 601
Ок, Jani4ka, много ти благодаря! Айде като го разбереш това с болничните драсни два реда Wink

# 602
Здравейте пак! Днес ходих на преглед. всичко е наред. Удивена съм за две седмици колко е пораснало бебето. Вече му се виждат и ръчичките и краченцата. Чух пулса и вече съм спокойна  Simple Smile. По ехограф отговаря на 8 седмица и 1 ден. и е 17 мм.  Аз вчера настинах и лекарката се притесни заради факта, че още съм в ранна бременност да не стане нещо на плода. Назначи ми оскилококцинум и капки за нос, та ще видим дано има ефект. Успех на всички!

# 603
много сте изписали  Simple Smile

благодаря на всички за поздравите и пожеланията Hug

ииии - започвам да задавам въпроси  Heart Eyes - чудя се кога да отида на преглед? знам, че теми много, отговори също, но искам от вас да чуя

# 604
Pile76 Здрастии  Hug Мен другите мами ме посъветваха да изчакам до 6-тата или 7-мата седмица че да може и сърчицето да се чуе...  Heart Eyes Аз не знам в българия как преглеждат но тези дни ще се обаждам и аз тук че да ми кажат и на мен кога да отида на пържи преглед...  Simple Smile Чесно много съм развалнувана и нямам търпение....  Flutter Heart Eyes

# 605
мама на Део, била съм болна в ранна бременност, много е неприятно, но наистина е добре да се излекуваш възможно най-бързо. Отново да напомня за Хексорал - спрей за гърло - питай лекарката ти ако искаш дали го разрешава - много е ефикасен, ако нещата тръгнат към кашлица. Дано ти мине скоро! На мен Оксцилококцинума не ми действа, но много други хора са доволни от него.

# 606
ивелина, знам, че принципно е така-6,7,8 седмица, но преди години имах спонтанен, сега болки в лев яйчник и затова се чудя
от друга страна не ми се иска да е прекалено рано за да не стоя на тръни, ако нищо не се види

изобщо нямам спомени от първата бременност - кога отидох, кога какво се видя  Sad и сега съм в голямо невидение

# 607
Pile76, обикновено при навършени 5 седмици се вижда плодното сакче, а след 6-та, към 7-та седмица - сърчице. Ако идеш още утре примерно, може и нищо да не се види. Но нищо не пречи да се срещнеш с лекар, той да ти даде насока кога и какво ще се гледа, ако трябва да ти изпише нещо превантивно и така  Simple Smile

# 608
момичета, благодаря за отговорите

ще пиша като отида (май няма да чакам много-много)  Embarassed

# 609
Така е Danna_2010 . И аз не съм фен на Оксцилококцинума ама ще го пия, белкем се оправя. При мен за щастие рядко слиза към гърлото, повече ме мъчи носа и ето сега е пак запушен . Каза ми да си пръскам Муко назал. А иначе аз предната бременност 2 ри месец бях през лятото и не съм си патила от хреми и грипове, ама тази веднага лепнах. Подозирам че е от мъжа ми, прибра се от командировка в петък нечовешки хремав и в понеделник си замина пак в командировката ( така сме от 5 месеца  Confused), оставяйки сума бацили #2gunfire. Другия път го искам с маска. Simple Smile.

# 610
мама на Део, явно, че сега растат с минути. Аз съм днес точно 8 г.с, но като бях на лекар преди два дена не се видяха оща ръчичките и крачетата и беше 1.44см. Ето, че при теб вече ги има. Сигурно и при мен вече е така. Много се радвам за прегледа ти.  Grinning Като термин ми излезе 1.09, а виждам, че ти си с термин 3.09, а си с един ден напред. Странно.  Thinking

Pile76, мисли позитивно и отиди към 7 г.с. Иначе наистина няма смисъл и ще си още по-притеснена после. Всички имаме болки в яйчниците, нормално е.  Hug

# 611
За носа е много полезен и Стеримар - той поне е напълно безвреден, аз си пръскам и профилактично, ако ми е леко запушен носа. Отделно много лимони, киви, мед и т.н.

# 612
Pile76 , като гледам коя седмица си май верно е още раничко . Както Danna_2010 каза може да отидеш напразно, евентуално ще видят дали се е закрепило в матката ембриончето. Аз също отидох рано в 6г.с и тогава се видя само жълтото тяло и съвсем малко бебе, но не видяхме сърдечен тон. На някои момичета в толкова ранна седмица са видяли сърчице, може би е бил по-добър ехографа. Но пък разбирам нетърпението ти и на мен ми се искаше час по-скоро да отида на преглед Blush . И при всеки следващ преглед е така. Мисля, че и при другите момичета е така.

# 613
Danna_2010 newsm10Hug

# 614
Абсолютно при всеки е така, всеки иска да отиде час по-скоро на лекар. Аз изчаках три седмици след като разбрах, че съм бременна. Нямах търпение да отида, но сега съм много щастлива, че изчаках и видях малкото човече. Като му чух сърчицето се просълзих.  Heart Eyes Сега нямам търпение за следващия преглед, но си чакам какво да правя.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт