Бременна,но объркана

• 9 565
  • 169
  •   1
Отговори
# 75
  • Ботевград
Е та ти няма да си седиш на 18 през целия живот на детето  Rolling Eyes

# 76
  • София
Важно е не хорското мнение, а факта, че в най-активната възраст, когато човек може да направи най-много, на теб са ти лимитирани възможностите. "Мъжът" е променлива величина, но детето си остава трайно прикрепено към майката. И ако тази майка не е положила усилия за някаква самостоятелност (образование, умения и т.н.), после дупе да й е яко, ако мъжът реши да си набие камшика.
Да не говорим, че около 20 год. е най-подходящият период да опознаеш света, да гребеш с пълни ръце от живота, да правиш нещо за себе си, да преценяваш партньори и т.н. Докато на 18-20 ти се чувстваш разкъсвана между желанието да излизаш, да правиш нещо, то на 25+ жената е преситена от всичко това и вече може спокойно да се отдаде на детето.

# 77
Роди на 30 и нещо и един прекрасен ден(нали вече си е поскитала),си завела детето на детска градина и учителката казала на детето"Леле каква млада баба си имаш".... newsm78

Shocked На такава учителка не бих поверила детето си! Постът ти като цяло е неприемлив за мен.

# 78
И аз съм на мнение,че има и такива хора които и на 100 да станат са си пак безотговорни и не мислят за семейства.На днешно време е модерно да си поживееш до 30 и тогава да се сещаш за деца и то без да се жениш ами на "семейни начала".По-малко са тези които вземат решение на 17 или 18 да гледат дете като уж по този начин си "съсипват живота" и то защото нямат време за "ходене"...Ми по тая логика всички трябва да си "живеем" до към 30 и тогава да раждаме,че не сме имали време да испитваме удоволствията от живота..и на сватбите да децата ни някой ден да сме едва ли не по на 60-70 години бабички.Имам една позната дето все водеше теории,че като родиш млад ти отива живота и какво ли още не...и накрая какво..Роди на 30 и нещо и един прекрасен ден(нали вече си е поскитала),си завела детето на детска градина и учителката казала на детето"Леле каква млада баба си имаш".... newsm78
Toва, последното, ако не си го измислила сама, е просто показател за човешка простотия.
Много съм склонна да мисля, че е твоя инвенция, обаче.

А като гледам пунктуацията и правописа-определено е можело още да поизчакаш с....децата. Mr. Green

# 79
Ами ако чакате детето ви да стане на 18,за да се замислите с какво може да му помогнете....егати родителите.Моето дете е осигурено от преди да е родено,и най-важното-искано и обичано още докато беше само в мечтите  ми...
За бога,хора,толкова ли е важно как ще изглеждате на сватбата на дедето си,това е егоизъм!По-важно е на какво ще го научите,колко време ще му отделяте,какъв пример ще дадете,какви ценности ще възпитате у него...

И аз съм на мнение,че има и такива хора които и на 100 да станат са си пак безотговорни и не мислят за семейства.На днешно време е модерно да си поживееш до 30 и тогава да се сещаш за деца и то без да се жениш ами на "семейни начала".По-малко са тези които вземат решение на 17 или 18 да гледат дете като уж по този начин си "съсипват живота" и то защото нямат време за "ходене"...Ми по тая логика всички трябва да си "живеем" до към 30 и тогава да раждаме,че не сме имали време да испитваме удоволствията от живота..и на сватбите да децата ни някой ден да сме едва ли не по на 60-70 години бабички.Имам една позната дето все водеше теории,че като родиш млад ти отива живота и какво ли още не...и накрая какво..Роди на 30 и нещо и един прекрасен ден(нали вече си е поскитала),си завела детето на детска градина и учителката казала на детето"Леле каква млада баба си имаш".... newsm78
Toва, последното, ако не си го измислила сама, е просто показател за човешка простотия.
Много съм склонна да мисля, че е твоя инвенция, обаче.

А като гледам пунктуацията и правописа-определено е можело още да поизчакаш с....децата. Mr. Green

Не,тя е просто само на 17....

# 80
Не мислете така момичета.Разсъждавате много субективно.Това,че на вас до 18 ви е всичко поднасяно на ръце,не означава,че при всички е така.Аз съм се издържала сама още преди 18.И съм виждала неща в живота си,които много хора и на 30 и на 40 не са преживели.Не искам да споменавам нищо конкретно от личния си живот,но искам да ви кажа-Не съдете за човек по годините му!И какво значи "не си готова" на еди си колко си години?Не мислете,че вие като не сте били готови всички не са.Аз пък исках и на 18 дете,но не бях срещнала някой подходящ за баща.Сега 4 години по-късно имам човека,имам подкрепата и щастието да стана майка(дано всичко е наред).Не се чувствам по никакъв начин променена за 4 години.Сама плащам вишето си образование,сама си намерих работа,която е мечта за много хора,с помоща на човека до мен преживявам,забавлявам се и живея живота,които си избрах.Не е гаранция,че над 30 ще си материално осигурен.Имам една позната,на която и се роди детенце.Тя е на 30 и не може да се отдели от майка си.Звъни и по 10 пъти на ден за да я пита за всичко.Така и не може да стане самостоятелна.Не искам да засегна никой с мнението си,но лично аз се засягам от изказвания,че на 18 нищо не си видял.Защото аз много видях!

# 81
Ами точно това казвах и аз(без да засегна някой),че повечето жени раждат късно на днешно време.А тези които са забременяли по трудно са изключение разбирасе.Аз говорех за тези които започват да мислят за деца в по-късна възраст.И точно поради тази причина,че почти всички както казваш сте на тази възръст ,не удобрявате раждане на 18 или 19!!Това е извода от всичките тези страници писане на едно и също.

Е, сега видях, че си на 17г. , простено ти е Grinning

# 82
Важно е не хорското мнение, а факта, че в най-активната възраст, когато човек може да направи най-много, на теб са ти лимитирани възможностите. "Мъжът" е променлива величина, но детето си остава трайно прикрепено към майката. И ако тази майка не е положила усилия за някаква самостоятелност (образование, умения и т.н.), после дупе да й е яко, ако мъжът реши да си набие камшика. Да не говорим, че около 20 год. е най-подходящият период да опознаеш света, да гребеш с пълни ръце от живота, да правиш нещо за себе си, да преценяваш партньори и т.н. Докато на 18-20 ти се чувстваш разкъсвана между желанието да излизаш, да правиш нещо, то на 25+ жената е преситена от всичко това и вече може спокойно да се отдаде на детето.
Еваларката, Милинке, добре си опечена.Мислех и нещо подобно да пиша, но просто се отплеснах в съвсем друга, хм, посока.

# 83
Не мислете така момичета.Разсъждавате много субективно.Това,че на вас до 18 ви е всичко поднасяно на ръце,не означава,че при всички е така.Аз съм се издържала сама още преди 18.И съм виждала неща в живота си,които много хора и на 30 и на 40 не са преживели.Не искам да споменавам нищо конкретно от личния си живот,но искам да ви кажа-Не съдете за човек по годините му!И какво значи "не си готова" на еди си колко си години?Не мислете,че вие като не сте били готови всички не са.Аз пък исках и на 18 дете,но не бях срещнала някой подходящ за баща.Сега 4 години по-късно имам човека,имам подкрепата и щастието да стана майка(дано всичко е наред).Не се чувствам по никакъв начин променена за 4 години.Сама плащам вишето си образование,сама си намерих работа,която е мечта за много хора,с помоща на човека до мен преживявам,забавлявам се и живея живота,които си избрах.Не е гаранция,че над 30 ще си материално осигурен.Имам една позната,на която и се роди детенце.Тя е на 30 и не може да се отдели от майка си.Звъни и по 10 пъти на ден за да я пита за всичко.Така и не може да стане самостоятелна.Не искам да засегна никой с мнението си,но лично аз се засягам от изказвания,че на 18 нищо не си видял.Защото аз много видях!

Повечето момичета на 18г искат дете, защото виждат само романтиката в това. Няма по-хубаво нещо от рожбата, но и няма по-голяма отговорност от това. И докато човек не стане родител, не може да го проумее. Колкото до житието и битието на потребителите - сигурно всеки си има история.

# 84
  • София
Жози, за жалост това са нещата от живота. Когато едно време мама ми ги повтаряше, аз си мислех, че е луда. Добре, че поне за това я послушах. Simple Smile
До момента, в който издръжката за едно дете остава 70 лв. и добрата воля на таткото, мамата е тази, дето опъва каиша. Simple Smile

# 85
Абе какво е това училище сега ?Живееш на семейни начала от 15 гдишни , бременни и ходят на училище . Аз това го намирам за доста разкрепостенно. Но все пак, на младите майки  желая да си родят живи и здрави дечица, щом се естигнало до това положение. Дано след време не кажат, че това е било младежка грешка , че животът им би бил друг ако това не беше се случило, и се оставят с бащата.Все пак това е решение за цял живот.

# 86
Това ме отвръщава и натъжава,да си каже някоя майка,да си го помисли даже само-ако не бях забременяла,животът ми щеше да по-хубав...

# 87
Сама плащам вишето си образование,сама си намерих работа,която е мечта за много хора,с помоща на човека до мен преживявам,забавлявам се и живея живота,които си избрах.Не е гаранция,че над 30 ще си материално осигурен.Имам една позната,на която и се роди детенце.Тя е на 30 и не може да се отдели от майка си.Звъни и по 10 пъти на ден за да я пита за всичко.Така и не може да стане самостоятелна.Не искам да засегна никой с мнението си,но лично аз се засягам от изказвания,че на 18 нищо не си видял.Защото аз много видях!
Наистина ли следваш виШе образование?
Майко, майко.... ooooh!

# 88
Абе какво е това училище сега ?Живееш на семейни начала от 15 гдишни , бременни и ходят на училище . Аз това го намирам за доста разкрепостенно. Но все пак, на младите майки  желая да си родят живи и здрави дечица, щом се естигнало до това положение. Дано след време не кажат, че това е било младежка грешка , че животът им би бил друг ако това не беше се случило, и се оставят с бащата.Все пак това е решение за цял живот.
Проблема не е в училището, не мислиш ли? Ключът от бараката е на едно друго място.

# 89

ooooh!стига де с какъв ум в глават го написа това Crossing Armsкак може 30г никак не са късно за да имам дете и няма нищо лошо в това Naughtyлошо е именно това което се случва на авторката от 15г да живее с момче и сега бремемнна и още незавършила ooooh! това е нещо ненормално

Общи условия

Активация на акаунт