НОЕМВРИйската тайфа чака "Шопска" новина!!!

• 24 974
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас
Еха какъв хубав сняг вали у наше село, направо е зимна приказка Laughing

МОята мома се сети по никое време да спи, заспа в 12 гладна Shocked
Чудя се да я изкарам ли навън пред блока да гледам реакция дали ще и хареса снега, може и  Nature Snowman да си направим.

Днес за втори път предложих мандарина и този път и се услади, то мойто диване е на моменти понякога и харесва понякога Sick

Аз да си призная от 3-4 дни се мъча да се ориентирам как се пазари от чужди онлайн магазини и вчера се светнах, че май трябва да се свържа с някоя мама от подфорум "Пазар" и да поръчам, тъпа система съм ЕЙ Crazy. Ако някоя от вас може по подробно да ми обясни, че ми писна да се набутвам от нашенските ОнЛайна Mr. Green

Нелчо Hug и гушки на Митаче, да оздравява милото по бързо Praynig

# 256
Здравейте!

За цитрусите - откакто стана на годинка давам по малко мандарина. Един ден му направих и фреш от портокал, на така си и остана. Днес може да му купя помело да пробва. Иначе на мандаринките им махам люспите - голяма играчка е.

За пишлето - нашата педиатърка започна по малко да го забелва още когато Влади беше на 1 месец. За три-четири пъти се отвори цялото, като не го е боляло и не е плакал. Сега всяка вечер го почистваме с памуче с малко бебешко олио.

Нелчо, стискам палци да се оправи по-бързо детенцето. За ехинацеята не знам, но защо не му даваш по 1-2 капки клеева тинктура за укрепване на имунитета.

Маиа, давала съм черен дроб един път, защото майка беше направила супичка от домашна кокошка. Иначе сега пред ден давам по цял желтък. Дано сме успели малко да го вдигнем този хемоглубин. Четох някъде, че резултат може да има след около 2 месеца от започването на жълтъка.

Астера, дано всичко да е наред с урината на Стефче. Много често с тези колектори се получава външно замърсяване.

Ние хрема нямаме, но носът на Влади продължава да похърква. От вчера му капя сребърна вода в нослето, но някаква съществена разлика не намирам...

# 257
привет и от нас.Васе явно се успокои и сега не може да се наспи милия.Сутрин до 10 после от 12 до 2 и после от 4 до 6  #Crazy така не е спал от бебе.Явно одавана са ни мъчили тея зъбки ама мама не е разбрала  Embarassed. Аз се чудех защо не спи през деня това дете а то какво било.За пишлето съм много ядосана на нашия педиатър,защото един път на консултацията ме пита ти дърпаш ли го? И аз викам да,и той вика нищо не дърпаш ей така се дърпа и му го забели нацяло  #Crazy Радвам се,че е забелено,но милото ми детенце цяла нощ умря от болки даже накрая го оставих да спи без памперс,защото не искаше да пика с него  Cry милия много ме беше жал как го болеше.Добре,че моя приятелка ми даде един мехлем хубав та бързо мина.Иначе цитруси не иска да накуси.Нищо не обича.Само банани.Нелчо бързо да оздравявате с МИТЕ,че много мъчно ми става като чуя че някое детенце е болно.И да го цункаш от мен и Васе.Ние сме добре засега овладяхме Т. даже вече яде юнака,че 5 дни не беше хапнал нищо.Черен дроб му правя на пюре с много зеленчуци и много го харесва.Откак изследванията ни бяха на границата взех да давам.а за зъбите какво да кажем ние като засега само горните едва се виждат и то преди 3-4 дни се показаха.Други зъби нямаме.Мами къде ще сте в новогодишната нощ?Ние мислим у едни комшии,но трябва без малкия а мен ме гризе съвеста да го оставя,като знам,че след 12 е именник още повече.Та незнам може и снего да идем.Вие какво мислите по въпроса?Много мие жал да го оставя милото ми детенце а ние да пируваме,може би не съм свикнала.Очаквам вашите мнения,пък ще видим какво ще мисля.Ох този път се улях в писането

# 258
Да почерпим, че днес дребен бил именник :

Честито и на всички останали!
А за нова година - Дани ще е при свеки, а ние - в една вила в Еленския балкан...аз исках да го взимам с нас, ама мъжо се дърпа, Къде сме щели да го мъкнем по тия снегове и студове....и май ще го послушам, че и аз съм човек  Mr. Green

# 259
  • София
Малеееееееее ама и аз съм една заспаааааааа   ooooh!  Да ми е жив и здрав именника, вярно, че днес е Св. Данаил! Честито и на другите именяци! Да са ни здравички, да ни слушкат и да растат усмихнати! Да им помага името в трудни моменти и да им дава светлина и надежда в живота! Честито и на други ако има да празнуват - Даниели, Даниелчовци, Данаиловци и т.н.

А пък и да  почерпим за именния ден

Хайде добър апетит!   Hug

Последна редакция: чт, 17 дек 2009, 15:04 от alexvelster

# 260
Честит имен ден на всички именници и по-специално на сладурите на Алеск и мамаАна. Да са живи и здрави, много усмихнати и щастливи  Hug
За Новогодишната нощ още нямаме конкретни планове. Но мисля да се възползвам от идването на майка ми и баща ми от чужбинско и да посрещнем навън НГ. Не ми е гузно, че няма да вземем бебка, защото :1. през това време спи, 2. не мисля, че мястото и е сред алкохол и цигари, 3. мсиля, че и ние сме хора и имаме нужда от разпускане  Grinning Даже така ми се ходи на екскурзийка за един уикенд, ама с кърменето ще трябва да почакам още малко  Simple Smile

# 261
  • Бургас
Честито на днешните именници, на сладурковците на мама Алекс и мамаАнна, да са ви много здравички и послушни.

Цялата челяд + майка им, една дружка и нейния син(съученик на сина ми)+момата на другата ми дружка(за цвят сред двамата малки мъжоря Mr. Green) ще празнуване Новата Година у дома. Ако Мъжа беше у дома хич нямаше да ми е гузно да празнувам на вън.  ooooh! такава нужда имам да се отделя от малката, ама айде има време........

# 262
Ох, на Фафи не са му били хубави кръвните изследвания... чакам педито да се обади и да ми каже повече. Много ми е притеснено

# 263
  • Бургас
Шамс  Hugдано не е нещо притеснително,ако ви е нисък хемоглобина ще сте в кюпа при нас, нашия беше 100, ама хич не ми пука спрях да се тревожа, нищо и няма на Мирела, живо дете, палаво, не спира да обикаля из къщи, не я свърта на едно място Mr. Green

# 264
съмняват се за таласемия... но пустият доктор не ми се обажда и направо се побърквам....

# 265
  • Стара Загора
Здравейте, момичета Hug

Честито на именниците, да им е живо и здраво името!

Нелчо, да се оправя милото Митаче, много му се насъбра Hug

Шамс, дано да грешат!

Ванина, ако ти е гузно и притеснено за Васето, едва ли ще ти е приятно на празника. Ние ще сме си тримата само най-вероятно, иска ми се да сме с кумците у нас, но хола и спалнята са преходни, затварят се само с една плъзгаща врата и всичко се чува, а Стефани спи много леко и май няма да стане Sad А не искам да я оставям на майка ми, няма да ми е спокойно, пък и искам да съм си с детенцето.

Относно нашите изследвания, педиатърът казал, че всичко е наред, дано наистина да е така. Все още кашля Стефче и текат едни реки от сополи, нямат край Sick Изписа ни Виброцил капки лекарят, но не ги взех, иска ми се да се справи с колкото може по-малко медикаменти Стефи, аз също процедирам така като настина (а мъжът ми само се чуди с какво да се натъпче, като му текне носа и е готов да почва да пие антибиотици). А за кашлицата давам едно билково сиропче (по рецепта) - Ен-Ти-Тус. Давал ли е някой? Хубаво ми се струва, от 7 билки е, не е лошо на вкус, обаче голям зор да й го натъпча на Стефи, много ми е гадно... Давам й го със спринцовката от Панадола, първо аз се правя, че го пия, ама не се лъже Simple Smile Вие как давате лекарства?

# 266
  • София
Шамс дано е нещо дребно!  Praynig честно казано не съм наясно какво точно е таласемия, но имам спомен, че не е нещо фатално и дор ив повечето случаи може човек да си го носи цял живо и да не разбере. права ли съм или се бъркам?  newsm78

а и аз да се оплача, макар и да се "бели къхъри" мойте, нещо ми се прецака външния диск, на който прехвърлям всички снимки и по-ценна информация, уж за по сигурно  ooooh!  просто не ми вади нито един файл на диска, хем пише, че са заети 81 ГБ, хем ни едно файлче не показва  Crossing Arms ще трябва да го водим на ремонт, че цлото ми следване е вътре събрано, а имам още изпити да вземам!  ooooh!

И гледам Нова година ви вълнува - ние ще сме си у дома, както и миналата година, по семейно му - аз, мъжО и дЕтко  Mr. Green няма на кой да я оставим, няма как да я вземем с нас, където и да било, а и не ми се канят гости  Crossing Arms ще си гледаме зарята от балкона (вижда се перфектно) и ще си кажем в 12 наздраве и в леглата  Joy

# 267
Честит имен ден на именниците! Много да са здрави, да играят, да растат и да радват мама и татко!

Шамс, стискам палци всичко да е наред!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Praynig

За цитрусите - и аз захраних Андреа с мандарини, първоначално махах ципите, после ми стана досадно, а и не мога да й смогна на скоростта и започнах да ги цедя и да й давам фреш. Бързо, лесно, вкусно!  hahaha Други цитруси засега не съм давала. А давате ли някакви пресни зеленчуци?
Ние сме си на храна от детската кухня, пресни плодове, АМ и каши/попари.

За Нова година - май ще сме си вкъщи, така ще ми е най-спокойно. Елхата я украсихме и вдигнахме на високо, иначе нямаше шанс.

Болничките да оздравяват бързо!

# 268
Честит Имен Ден на малките ни именници   bouquet
За Нова Година-ние ще сме си пак с малкия (таткото каза че не иска да се отделя и тази година от него), затова пък на Коледа сме на парти и баба ще го гледа  Party
За снега-нашичкия като вали и застава на прозореца и започва да вика "КАК, КАК" (демек сняг, сняг) и пляска с пъчички  hahaha
Шамси  fingerscrossed fingerscrossed
И на всички останали  Heart Eyes

# 269
Говорих с лекаря - имат подозрения за таласемия от тип алфа, да се надяваме в много лека форма. Нищо не се знае засега - трябват подробни генетични изследвания, на които ако имаме късмет ще излязат резултатите другата седмица, а ако не - след 2 седмици  #Cussing out #2gunfire След което ти се пожелава приятни празници  ooooh! Иначе на детето всичко му е в норма, даже хемоглобинът му е 117. Но еритроцитите били малки и ... не знам, ще се побъркам направо.

За прословутите празници ще сме си вкъщи, бяхме предвидили гости на 31-ви, но не знам... Ех, майка му стара...

Общи условия

Активация на акаунт