Ако не държите да е жива, изкуствената върши прекрасна работа и не цапа. Ако искате да мирише на елхови клони, вземете в саксия и си я отглеждайте на терасата, или я засадете на подходящо място
за по-забавно може да я налага с шапка, бухалка, да я замерва с пантофи, сандвичи и тем подобни.
това ми го каза баба ми, нейната свекърва така я е гонила на прощапулника на вуйчо ми 
Егати, май по-лесно ще е да се оженим...
каква е тая книга на собственици бе Съни?
Още повече част от работата на мъж ми е да опазва незаконната сеч

-при нас не е -15, ама вали, вали..........а аз като котките, мразя
и два дни и ние не сме излизали-главата вече ме боли 

Приемам помощ от всички разбира се! 
и за капак да ви разправям ужас! Отивам на кафенце при една приятелка, на склада им за чорапи и както винаги си засявам портфейла на една масичка, на която нарежда стоката на клиенти на едро. След трима души установявам, че портфейла със всичките ми карти, документи купони за кухнята на Марти и пари липсва! Ровим навсякъде - няма и няма! Увесвам аз нос и си казвам, че поне съм застрахована за кражба и загуба на документи към ОББ и ще платят разходите пък за моя сметка ще са ядовете и обикалянето! Прибирам се у дома мокра като кокошка и бясна на целият свят! Един час по-късно ми звъни приятелката ми с новината, че едни от клиентите са се обадили на мъж и, че имат неизвестно портмоне в торбите си с чорапи
!
мисля аз!
Но друго си е да се уреди човек с романтичен мъж, който да реши да дойде да ни гледа как спим в 3 ч. през нощта
И при провеждането на това мероприятие да вдигне максимално шум
:hahaha: Шамс, прости ми, но не можах да се сдържа и много се смях!
) Но все пак имаме напредък със самостоятелното спане. Вчера успях да я накарам да си спи в кошарата следобяда. Вечерта пък, като се събуди към 11 и като й каза "бързо на възглавничката" и тя милата изпълнява и уж на игра си заспа сама така!

обещавам да те сезирам следващия път! И при мен го има момента с романтиката...
мъжо е цар на тия постановки!
Но друго си е да се уреди човек с романтичен мъж, който да реши да дойде да ни гледа как спим в 3 ч. през нощта
И при провеждането на това мероприятие да вдигне максимално шум 
И моя като се събуди към 5, до към 6 се въртя милото, ама му се спииииии, но така и не разбрах защо един час се въртя
не плачеше, само се връткаше със затворени очета и от време на време погледне и пак............
ясно. То ние нали сме в къща и...........

Аз мислех да ти пиша преди ама забравих 

Препоръчани теми