НОЕМВРИйската тайфа чака "Шопска" новина!!!

• 24 944
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро!

Диди spoko Не се обвинявай, хора сме, допускаме грешки, излизаме от нерви. И аз съм си казвала, че няма да викам, камо ли да удрям горкото дете, но....се случва. После се извинявам на малкото невинно човече, обяснявам и постъпката си, гушкам я, целувам я. "Говоря" и на себе си  Laughing Че трябва да съм спокойна, че това са най-хубавите моменти и т.н. Междудругото от няколко дена/ по скоро нощи, като се събуди през нощта след като вече съм опитала всичко/вода, гърда, гушкане/ и тя продължава да скимтори я оставям в кошарата и и обръщам гръб. Пиши няколко сек и се успокояваа и заспива. А, като я приспивам ми отнема 100 часа  Crossing Arms Важно е обаче да не съм изнервена в този момент. Каквото и да правя с увереност се увенчава с успех. усещат малките дяволчета  Heart Eyes

Усмихнат ден, момичета  Hug

# 136
Бубе-http://mal4o.com/product_info.php/cPath/25_126/products_id/1312
няма да съжаляваш.Изглежда супер,стабилно е а е и на много добра цена Peace

Много благодаря  Heart Eyes . Аз като се бях засилила да купуваме такова колелце от Amazon за J42. И като си платя транспорта до Варна и отиде коня у ряката Mr. Green

# 137
  • Бургас
Цитат
А, като я приспивам ми отнема 100 часа  Crossing Arms Важно е обаче да не съм изнервена в този момент. Каквото и да правя с увереност се увенчава с успех. усещат малките дяволчета  Heart Eyes
Много си права това наскоро го осъзнах, че като съм нервна е мисия невъзможна да я приспя и Мирела става още по крива и от мен и няма заспиване Tired

Днес ако не ми мине котка път съм решила да украсим изкуствената ни елха Nature Snowman
Честит първи сняг Mr. Green - при нас вали ама няма да го бъде дълго!

# 138
Какво си правите в този снежен ден Wink
Айде по една лека закусчица с кафенце за всички Hug

# 139
Добро утро и от нас  Hug
Аз само да се разпиша да не ни мислите ,че нямам нито сили нито настроение за повече ...
Малката от 10 дена вече почти не спи през нощта и съм направо парцал  Confused Tired

Хубав и усмихнат ден на всички   bouquet

# 140
 Nature Snowman ЧЕСТИТ ПЪРВИ СНЯГ  Nature Snowman (а бе то не е точно първи, преди месец някъде валя, ама толкова се забави тая зима, че забравихме)
Навън обаче е ... cold
Шопи миличка няма ли кой да ти помогне малк да починеш  spoko

# 141
# 142
# 143
Малката усмивка днес проходи  Shocked .Ама както не се пускаше за нищо на света -така одеве просто се пусна и стигна до другата стая  #Crazy...аз щях да падна просто .Още не ми се вярва ,а тя обикаля като луда в стаята  hahaha newsm44

Миме,няма да му се невиди  Cry мойта мама казва :"който има деца да си ги гледа" Naughty,а свеки я оставям без коментар ...

# 144
Ееее Шопи  Hug не ги ли е срам бабите бе, дано и ние не станем такива някой ден. Мен като ме подразнят с нещо си вземам бележка.
Честити ходещи краченца  newsm68

# 145
Ееее Шопи  Hug не ги ли е срам бабите бе, дано и ние не станем такива някой ден.
Пази Боже  Praynig
А аз от моята майчица не мога да се оплача (нали си им е първи внук и им е слабост и като дойде събота от един месец насам е изцяло неин). Но през седмицата.............
Айде честити проходили крачета  newsm68  smile3501 smile3501

# 146
Бе тя и Алето е първо внуче ,ама нейсе ...абе здраве да е ...Последно се обади и дойде да я види преди 6м ...дори по телефона не е звъняла да пита как сме  ooooh!  ,Аз от своя страна не съм и казвала,че съм бременна дори  Whistling .Ама дайте да не си разваляме сега настроението  Hug

Тофи ,дано наистина не станем като тях  Praynig

Мерси ,много ми е сладко да я гледкам каква е панта и какви тигели само вкарва Joy

# 147
Шопи честито! Сега съвсем ще си починеш Grinning Разнообразие да има. Ама аз за такива приказки на бабите щях да им спретна един бяс. Ауу! Много се ядосвам на такова отношение. И Утро , май тя беше, като каза, че изобщо не и помагат. Направо се подострям. Ако трябва помощ,  box, свиркай.  Mr. Green

# 148
каде сте бре,народе newsm78
Да ви кажа,днес ме изпра музата и реших да се подстрижа....късо.И сега от коса до кръста имам коса до  началото на врата(демек на черта)божеееее колко много коса изпопада Rolling Eyes

Днес ми е много кофти.Жената на колега на мъжа ми почина.Мъжа ми колегата му са много близки и се разбират много добре.
Преди 10-на дена я приеха в бургаската болница и  я оперираха от миома,Нищо особено.Много жени са претърпели такава операция.Само че нали в Бургас са все избрани лекари(некадърници и убийци) та какво стана какво направиха,жената направи усложнения,тромбофлибити(може и да греша в исписването ама...) и изпадна в кома.До снощи.Явно са си спестили някое и друго лекарство. #2gunfire
Боже тези убийци,няма ли кой да ги спре,как спяст спокойно.
Неможе здрава и млада жена да си отиде от една съвсем безобидна операция.

Момичета съжалявам че ви натоварвам,просто ми е много тежко и исках да споделя.Особено като знам какво  задругно семейство бяха.А сега,какво? А двете и деца

Flowers Rose Flowers Rose

# 149
Деница това е ужасно Cry Cry Cry Бургас е известен с най-некадърните доктори #2gunfire #2gunfire
Да почива в мир и Бог да помага на дечицата и съпруга й Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт