Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 55-та тема

• 118 010
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
nano,много вкусно изглеждат и картофките и мъфините Crazy

при нас супа топчета,застроена с един жълтък,но без никакъв намек за жълто  Confused
......все пак си е класика в студеното време - с малко оцет и лют пипер : ))

Marieta,лучника е станал страхотен  chef
Еси,много приятно настроение на снимката Blush

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 20:18 от didibu

# 211
Здравейте,момичета.Днес правих пак пилешки руладини,но и пилешки рулца.

Порция

Разрез

Лека вечер на всички.  bouquet

# 212
  • София
Здравейте и от мен!

Включвам се с днешното меню от нашата кухня:
Телешко със зеленчуци в гювеч

И порция

Кекс "Какаов пръстен" по рецепта на Селма  bouquet

При мен с не толкова хубав пръстен Embarassed

И в подготовка за Коледа:
Ванилените кравайчета на Наталина  bouquet

Лека вечер на всички!

# 213
Спагети със Сицилиянско песто с рикота и орехи Pesto alla Siciliana con Ricotta e Noci,не-ве-ро-ятно вкусен. Crazy

# 214
 Neli4ka тея твои руладинки са страхотни ей.....(жалко че не си в БГ  Mr. Green)
................................................

Днес за вечеря ,крехка св.пържола(предварително е била в марината поне за 12ч.) с гарнитура картофени спиралки + зелена салата

........и както казах преди , ако не всеки ден то през ден  правя мъфинките на labrexJoyза което отново едно голямо благодарско от нашето семейство  Hug Hug Hug

......и солени мъфини

Последна редакция: сб, 12 дек 2009, 12:10 от Veseto_

# 215
  • DE
За вечеря,Мързелива мусака

Спокойна вечер на всички!

# 216
  • забравих си мисълта...
Херинга-салата                                                                              

Пилешка крем супа  

Десерт ала почистване на хладилника

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 22:27 от Venetta

# 217
Здравейте момичета и Дядо Хаджия!
От понеделник не съм писала, почти не съм готвила и снимала. Нещо като ме глътна една черна дупка, та още ме държи.
Реших днес все пак да се включа,  да докладвам и аз какво съм свършила през седмицата:

Останалите неща, които приготвих дори не бяха за снимка. Срамно малко е, но има и такива периоди. Обещавам да се поправя почивните дни.
Разгледах всичко, което сте наготвили за тези дни. Започнах да ви изброявам една по една, ама то се оказа, че хем запълвам цяла страница, хем ви карам подред. Затова ще кажа на всички едно голямо БРАВО за апетитните ястия и едно голямо БЛАГОДАРЯ за прекрасните идеи!   bouquet  bouquet  bouquet
magi71, да ти е жив и здрав рожденика (с огромно закъснение, но от сърце)! Много късмет и усмихнато детство!  Tada А менюто за празника е прекрасно.
didibu, tracy_t, Роца, zaika baika, nordina, yagodka благодаря за похвалите, стана ми много приятно!
didibu, рулцата ти са станали мнооооооооого по-красиви от моите, за което те поздравявам! Направо не ги познах, дано и на вкус да са ви харесали!
labrex, ние с теб пак сме на една вълна- и ние бяхме на кюфтенца и картофки тия дни. Между другото, отворих ти любимите рецепти и като се зачетох.... нямам думи! Много идеи, много вкуснотии!
zaika baika, да, костенурката е от бутер тесто, но малката си игра с тестото и е доста поразточено. Радвам се, че ти харесва.
SARINA BAMBINA, след такова крещящо МОЛЯ, можеше едно малко благодаря да драснеш!
(извинете ме, малко съм в кофти настроение и това последното не можах да го премълча, а положих все пак някакви усилия )

Veseto_, Neli4ka, благодаря за рецептите, ще бъдат изпробвани в най-кратък срок!
Роца, благодаря много за рецептата за чийзкейка. Мисля да се пробвам събота или неделя.

Приятни и ползотворни почивни дни на всички!
  bouquet

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 23:00 от Леля Ог

# 218
Весето, Венета, Пинки_81, чудесни менюта   bouquet а десертите  мммммм прияде ми се сладко   Embarassed
Нели4ка, и рулцата и руладините изглеждат много апетитно  Peace
Кафенце, рина, чудесни месца при вас  Peace
Дидибу, има такива бледолики яйца - не си личи, че имат яйце. Важно да е вкусна  Hug

Ние вечеряхме Пача-саздърма/, млечна салата /случих на хубаво цедено мляко/  и качамак със сирене и сланинка  Laughing

# 219
Нордина, Кафенцето, благодаря много за пожеланията и комплиментите, след дълъг ден е наистина много приятно да чуеш (прочетеш) нещо толкова хубаво   bouquet И у вас е много вкусно.
Нордина, аз съм голям фен на твоите ястия, както и на снимките. Сега за нова година чакам дядо коледа  Mr. Green да ми донесе хубав фотоапарат (поръчала съм му Никон Д5000) и нямам тъпрение да видя дали има наистина дядо коледа  Joy Joy Joy (сори за спама  Blush)
Кафенце, страхотно е това пиленце Рокфор
Пина, много са вкусни морковчетата предполагам, и аз обожавам морковчета   chef
Нано, страхотно изглеждат меченцата мъфинчета   Hug
Венетка, да взема и аз да изчистя хладилника, ако ще го докарам като твоето кремче ... мням мнямм, какво точно сложи?
Пепчо, Пепчо - с тая млечна салата .... добре че не съм бременна, че нямам мляко сега толкова, иначе щях да пращам мъжа до денонощния   bouquet
Аз още имам доста от пиленцето в хладилника, но така ми се прияде пица, че реших да замеся набързо една. Ама те излязоха 4  Joy Joy  ама мъжа ще го карам утре да нагъва повечко  hahaha hahaha

И едни ванилкови рохлички (чешки сладки)

Лека и спокойна нощ на всички кулинарки   bouquet

# 220
  • забравих си мисълта...
Пепчо, много ти благодаря, многo си миличка Hug.
Тracy_t, ето заповядай: Десерт от заквасена сметана и джинджифил

# 221
  • Bulgaria-Italia
Темата ще свърши, аз чак сега се записвам...  Blush

свинско месце и моркови със сметана

Може ли да споделиш рецептата за морковчетата ,много вкусно изглеждат  Hug

# 222
  • в моя свят
От мен днес питките с кайма на Labrex само,че във варианта с яйца и сирене.

Картофи с наденица.

И шоколадов кекс.

# 223
пеп-4o страхотна трапеза си заредила    Heart Eyes Heart Eyes

~*~

печен картоф с шунка и броколи   chef

# 224
  • София
Добра вечер, момичета!
Силно впечатлена от френски кексчета с праскови на bliznacite2004 и аз запретнах ръкави днес :

.... но както се вижда прасковите ми не са там където се очакват да бъдат (за справка  оригиналът). Може би прасковите не са били достатъчно големи. Но пък мъфините са много вкусни и малко пудра захар пооправи нещата.

Страхотен weekend ви пожелавам.

Общи условия

Активация на акаунт