Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 55-та тема

• 118 012
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
  • сред люляците
От мен Печени пилешки крилца и леща.

# 196
От мен:
Закуска...
Бананов кекс с шоколад

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 16:44 от esy

# 197
  • Някъде на път....
esy, кекса изглежда умопомрачително!  Hug

У нас тези дни....
Сурова туршийка по собствена импровизация

Баница с яйца, сирене и пресен лук

Пиле с картофи и гъбки

и порция.....

# 198
  • Някъде на път....

Прясно зеле със свинско в гювеч

Баница с праз и сирене (любима на семейството ни)

Пиле с ориз

Мариновано пилешко филе

Това е от мен засега.... друг път повече....

# 199
esy,поздравления!
viara.an ,апетитно пиленце  Heart Eyes
tracy_t ,със всеки изминал ден все по-добре се представяш.Поздравления!
Краси,Танита  smile3501

След като два дни не съм готвила,днес......

Чеснови кюфтенца на фурна

Отивам да разглеждам поредните кулинарни изкушения.....

# 200
За днес пилешка яхния  с грах и пълнозърнести мъфини с мед.

# 201
  • София
Момичета,направо ми потекоха лигите!А рецепти защо не пускате кум ястията си  Rolling Eyes.

# 202
И ние бяхме на пилешки крилца вчера, с картофи, моркови и малко ориз да "обере" бульона Wink:

# 203
Темата ще свърши, аз чак сега се записвам...  Blush

свинско месце и моркови със сметана

# 204
  • София
Аааа,Пина ,добре се записваш - толкова обичам такива морковчета...ама са ми свършили морковите  Confused .
Краси.мира ,мъфините ти са страхотни   bouquet ! Може ли рецепта ! Аз си търся лесна и вкусна рецепта за  сладки мъфини . За солени имам вече - на Пети  Hug  и ги правя през ден. Всъщност и вчера направих две дози ,но няма да ги показвам,че  вече ставам досадна с тях  Embarassed .

Трейси , браво   bouquet ! Успяваш  с много неща  Peace ! Такива хора харесвам - със желание за всичко  Hug ! Менюто ти е страхотно  Peace !
Илиева ,туршийкатаааа , пу за мен  Mr. Green ! Писала ли си някъде рецептата ?Аз от сега си ги пазя за другата година  Laughing ! И другите неща са все хубави домашни гозби  Hug !
При всички  е много вкусно   Hug ! Браво момичета   bouquet !

От мен салата
Сметанено пиле "Рокфор" и леко намачкана картофена салата с майонеза

и макарони на фурна  Heart Eyes

Вкусна и уютна вечер желая на всички  Hug !

# 205
  • София
У нас дрипава пита с извара (демек тестото е с извара):

[Кликни върху снимките за по-голямо изображение !]

# 206
Дядо Хаджи, това има ли рецепта някъде, че ме заинтригува? Дай впечатления за вкуса и други, изглежда ми много яко нещо  Crazy

Kafenceto, и аз все по- голям морковен фен ставам, не че не съм била  Laughing

# 207
  • София
Дядо Хаджи, това има ли рецепта някъде, че ме заинтригува? Дай впечатления за вкуса и други, изглежда ми много яко нещо  Crazy

Ами сто на сто я има рецептата някъде по интернета - не знам. То аз я направих между другото (ама не по рецепта ми и аз не знам по какво). Беше ми останало 350 гр. извара и за да не иде зян аре в хлепекарната с още 3 яйца и там другите му работи и това е. После пък доде внучката от детската и аре да не скучаем та точене мазане с масло и т.н. Бе не е нещо ново.

Всъщност признавам си, че имах поръчка за домашен хляб и даже бях турил маята в казанчето да потренира (аз така правя вече близо половин час с топла вода, брашно и захар в предварителното загряване на казанчето), ама отворих хладилника за нещо и оп изварата де показа.

Иначе вкусът си е точно като хляб, малко по пухкав и по скоро доближава малко на тутманика (сигуро щото я мазах с масло).

# 208
Ах, как ми е домесиииии... моята машина паяжина хвана! Точно ми изглежда като тутманик нещо, ама по- нежно ми седи. Бе тестото си личи, че е по- друго. Трябва да се пробвам.

# 209
кюфтета с надупени картофи

и мъфини

Общи условия

Активация на акаунт