Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 55-та тема

• 117 936
  • 739
  •   1
Отговори
# 360

svetlane сподели моля те испанския вариант на руската салата с какви съставки е.  Simple Smile

майонеза
картофи
яйца
риба тон
аспержи
зелени маслини

# 361
# 362
  • DE
Aelis i Tracy t,вчера правих ябълков сладкиш ivematze.snimka.bg/cooking/vkusno.422566.16421661  и като почнах да слагам яйца та се забравих.
Та се получи доста тесто,сипах върху ябълките, а в останала смес добавих какао и направих малки кексчета.
Ей това са "заплес" кексчета.
Ние в къЩти така сме се освинили тез дни и сега сте сме малко на диета.
Сутрин,обед,вечер макарони със сирене,бедствено положение тук у нас Mr. Green и никак не е за снимки.

Последна редакция: ср, 16 дек 2009, 01:56 от matze

# 363

Баница със сирене

Пържоли и домашна луканка.

Мезе

Кекс

# 364
Ето рецептата за Локумките, и за Маринованото цвекло

Радвам се че са ви харесали. А локумките не само изглеждат вкусно... Wink

# 365
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Цоци, ето ти рецепта на супата Hug

Баварска картофена супа

# 366
Ася, дааааааааа...точно така си и мислех,че има сметана в супата и затова ти поисках рецептата....Нещо ме влече към супи със сметана в последно време.....А ти си признай бързо,че от тази супа не си яла, или поне не си сложила от бекона в твоята порция.......

Гараш и Парче

Питка - за едно приятелско дете, което днес става на 2г. Извинявам се,че е с хартията питката, но закъснявах, тя беше вряла и така я занесох в къщата на рожденника......

# 367
Добър вечер и от мен  Hug Напоследък гледам, че често ми се случва да готвя едно и също с мами от форума. Пържени кюфтета, салата боб с лютеница, печен картоф на фурна.

палачинка за закуска

питки

Цвете с кашкавал

Руло с колбас, кетчуп, маслини и кашкавал

и разрез

Момичета, вие сте страхотни

# 368
  • Пазарджик/Лондон
Маме, може ли рецептата за тортата Гараш?Аз скоро правих, но при теб крема ми се вижда по- различен, искам и такава да пробвам Heart Eyes.

# 369
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Цоци, нямаме бекон в нас, супата я правих без бульон, а с вода и само с пържен лук...
ама съм дала оригиналната рецепта, все пак баварска рецепта без месо няма  Mr. Green

# 370
smile3555Забравих си десерта.......Реването на Берина. Не бях опитвала такова перфектно съчетание на продукти и крайния резултат, или ми мирише на сода, или става сбито. Това е идеалния вариант ако решите да правите реване. Намалих захарта в сиропа и въпреки това ми е сладко, може да го гарнирате с лъжица заквасена сметана и става уникално.

# 371
Пепи, дай линк за реването, моля  Praynig
с Мамето правите най-апетитните питки   bouquet

Ние вечеряхме грах с месо    

и вече си имаме камара Меденки с пълнеж

# 372
  • забравих си мисълта...
Отново ухае много вкусно и човек не може да откъсне очи от творенията ви   bouquet.

3xi, честити рожден ден на детенцето ти, да ти е живо и здраво и много да те радва.

Пеп-40, изпрати по влака меденки за дъщеря ми  Praynig, че си умира за такива неща .

От вчера миш-маш                                                               от днес френски сладкиш с круши                                        и парче.

На всички желая весел и ползотворен ден.

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 06:33 от Venetta

# 373
Пепика- много е вкусно у вас.... newsm22 реването на Берина го правих и аз наскоро , разкошно е .. Heart Eyes
Мама Цоцоланка- тортата ти е страхотна.. Crazy
пеп-4о- може ли рецептата за меденките с пълнеж ?   bouquet

от мен:
руло с шипков мармалад

# 374
Мамо Цоце,тортата ти е ...така ми се прияде,ама графика е запълнен ,та...Много сочна изглежда,какъв е крема?

Пепика,а ти с тези тестени завъртяни вкусотии...    Mr. Green   ама сте подстрекателки.
Онзи ден влизах в питкената тема и ...до вечерта си имах питка.
Ама сега ще си държа на ината и няма да меся днес....  /ама ако не изляза бързо оттук.../
А снимката на реването е жестока,направо можеш да преброиш трохичките...

пеп-4o , какви са тия меденки ?На мен ми приличат на еклерчета...Я разкрий тайната.   Praynig

Аелис ,ето рецептата на Сладкиша с круши  /извинявай за закъснението...    Praynig  /

http://hihonas.blogspot.com/2009/12/blog-post_14.html

От мен една торта ,за РД на една малка принцеса,която става на 1 г.

Общи условия

Активация на акаунт