Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 55-та тема

• 117 924
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
краси.мира,тортата ти е много оригинална като идея,и закачлива,особено мишлетата дето подават главички от сиренцето.А тази заспалата да внимава с капана Joy
Да е жива,здрава и щастлива малката принцеса! nbirthday

# 376
bliznacite2004 може ли рецептата за рулото,едно време имаше едни малки подобни купешки рула,умирах за тях а твоето ми изглежда същото Heart Eyes
краси.мира много хубава торта Hug
Пепика слънцето с кашкавала ти изглежда ужасно вкусно Crazy
След малко и аз ще се отчета,ако си намеря кабела за апарата Rolling Eyes

# 377
  • София
краси.мира, страхотна торта  Hug
Закусих сутринта, ама това ващо не се търпи вече. Вия, като вълк......... всичко е изкусително. Кой да изброя първо, то не е вкусно, то не е чудо  ooooh!
Мернах един миш маш .................. сега откъде да си намеря и да си хапна  Cry

# 378
Ето и от мен отчета за вчера
домашна юфка(сестра ми си я прави)
чери домати с моцарела
спаначена чорбичка
тиквеник
и парченца от тиквеника с новата ми коледна чиния Laughing
Причтен ден на всички  bouquet

# 379
Zaika Baika  Hug благодаря ти за рецептата за локумките

# 380
Вече просто думи не ми останаха...за всички вълшебници! smile3501
Страхотни питки и торти...Пепика какво е тестото?
Красимира не ви ли е жал да я хапвате...
При нас по простичко месо с праз и ориз,баница и кекс с мандаринов сок.

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 13:24 от megans

# 381
Привет и от мен.
Много красиви неща отново сте показали, торти и прекрасни изкушения.
Краси.мира, много интересна и оригинална торта.
ЛелаОг, Аелис, написах рецептата за кошерчетата в любими.
Ако нямате формички, може да използвате някоя малка чашка  Hug ,заповядайте.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=448384.15

От мен днес:
Равеоли с доматен сос

и една картофена запеканка (картофи, пилешко месце, малко маслинки, сметана и настърган кашкавал

# 382
Браво на всички дами, невероятни сте! И всеки път като влезна да ви погледна, ако не веднага, то на другия ден - имам идея какво ново да сготвя! Благодаря ви   bouquet

Рени55, ще споделиш ли как правиш корите на сач за баклавата? Предполагам са домашни.

# 383
Всичко е толкава прекрасно,че мммм нямам думи.И аз моля за рецаптата за меденките на пеп-4o и за съвършените рула показани от bliznacite2004.

# 384
От мен боб в "гърне"

# 385
От мен рибена чорба и свински сърца по рецепта на пеп-4о за воденички  bouquet:

# 386
  • София
Пепика искам рецптата за цветето с кашкавал

# 387
Браво момичета! Страхотни сте!   bouquet
Торти, питки, баници, козунаци, кексове, бухти, сладки и сладкиши, баклави, панетоне (Иржи, моля за рецептата), локумки, палачинки, салатки, кюфтенца (обикновени и картофени), пържолки, супи, лазаня,  пици, чушки и едно прекрасно омлетче, а и едно примамливо реваненце.... как да ви изброя?!
А на мен Дядо Коледа ще трябва да ми донесе по-голям номер дрехи, че вече не се побирам в моите. Laughing

3xi, честит рожден ден на синчето! Да ти е живо, здраво и винаги весело! Tada
краси.мира, да ти е жива и здрава принцесата, много да те слуша и да те радва! Тортата е жестока!  Tada
svetlane, искам и аз да ти дойда на гости! Прекрасно нагласени и украсени чинии, всичко изглежда хем вкусно, хем красота! За тортата да не говорим, не мога да предположа как е придобила този вид?!
Anuck, много интересни кексчета, какво се крие отдолу и от какво направи покритието?
bliznacite2004, може ли рецептата за рулото!
alximika , прекрасна коледна чиния, както и това, което е в нея!
megans, коя манджа е простичка?! Аз простичко казвам, като изпека наденица и я ядем с майонеза. Ако пръжна и картофки вече е сложничко, а не просто. А ти даже и баница и кекс си направила, то си е направо празнично меню!
tracy_t , благодаря за рецептата! Застърга ми стомаха от днешните ти снимки, особено втората! Laughing

Ето и вчерашното меню:
Старите рулца, опит за нова визия (прекопиран неуспешно):

Пълнени гъбки:

Пълнен картоф със зеленчуци:

Кифлички с маслинка:

Костенурка с готово тесто, но не стана вкусна като рибката с тестото на мах-мама:

За днес толкова! Приятен ден на всички!  bouquet

П.С. Момичета, не мога да намеря от кого взех идеите за картофа и гъбките (мисля, че гъбките взаимствах от спаначени кюфтенца на Неличка, но не съм сигурна). Моля за извинение, подсетете ме, за да ви отбележа и да благодаря!

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 14:49 от Леля Ог

# 388
Хайде сега ако обичате, една по една(да не ви изреждам поименно) по една чиния манджа да ми прати, че за днес още не съм се вдъхновила да готвя, и ако не го направя довечера следва бан и уволнение на моя милост........

За всички, които я пожелаха - торта Гараш- Иринка - http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,2594.msg66901.html#msg66901

# 389
Момичета много се вдъхновявам като ви гледам творенията, аз нямам време за експериментиране и си оставам с гледането, но много ви се възхищавам - колко талант има в тази държава   bouquet
Ето моите скромни нещица, извинявам се за качеството на снимките, но си нямам фотоапаратче.

Слънчева пита по рецепта от една стара книга която имаме вкъщи, и е първата ми успешна питка  Grinning

крем супа с броколи вчера дъщеря ми имаше рожден ден и много обича тази супичка

Сръбска баклава, взех си рецептата преди години като бях на гости в Сърбия и много ми хареса, тази специално я направих с фъстъци поради липса на орехи и пак стана вкусно  Peace

Торта крем а ля крем по рецепта от тук стана много бързо, лесно и неочаквано вкусно, на всички вкъщи много им хареса. Има вкус на парфе и е с шоколадово покритие

ето и разрез

ето и една стара снимка на божествения тиквеник на СЕЛМА - специални благодарности за тази рецепта всички който го опитаха поиска ха рецептата и после пък от тях са поискали рецептата като са опитали  Hug

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 15:25 от suni4ka

Общи условия

Активация на акаунт