Египет - четвърта тема

• 73 308
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Аз отпадам за януари, няма да имаме време Sad Нищо де, февруари и той душа носи, тъкмо може по да става за плаж Grinning

Харесах още един хотел, че големи хвалби за него в една от предните теми - Алф Лейла. И по този повод имам питане - на заглавната страничка има два хотела с това име, единият е Алф лейла уа/ или ва, или я, как се произнася?/ Лейла, другият е само Алф Лейла. Това е един и същи хотел, нали? Да не стане някаква обърквация...

# 181
Един и същ е хотелът..нещо не съм догледала, като съм го надписвала може би... Алф Лейла Уа Лейла се произнася (1001 нощ).
Не съжалявай за януари, наистина през февруари времето е с няколко идеи по-добро  Peace

# 182
йеааа йеаа Wink каката ми напълни квартирата със себе си и багаж от 25 кг.. аз почвам да стягам багажа, решихме да вземем повече кеш от предвиденото, че си заплюхме още екскурзии и искаме мнооооооооооого сувенири Wink хаха вече се черпим с алкохол и нямаме търпение да тръгнем Wink ихууу Simple Smile  Joy

# 183
 Joy развеселих се...много картинно предаде атмосферата у вас  Laughing Добре, че полетът ви не е ранен  Crazy

# 184
йеааа йеаа Wink каката ми напълни квартирата със себе си и багаж от 25 кг.. аз почвам да стягам багажа, решихме да вземем повече кеш от предвиденото, че си заплюхме още екскурзии и искаме мнооооооооооого сувенири Wink хаха вече се черпим с алкохол и нямаме търпение да тръгнем Wink ихууу Simple Smile  Joy

A ако помоля и за мен един-дева сувенира, дали ще бъде удобно?
1-2 долара макс ще струват. Искам "кристални" пирамидки от Рамстора в Хургада.
Ако е възможно? Rolling Eyes

# 185
плюс 20% комисионна за посредничество за мен  Joy

# 186
На Форски много му завиждам вече!!  Twisted Evil

Айде, на добър час! И умната!!  Grinning

# 187
На Форски много му завиждам вече!!  Twisted Evil

Айде, на добър час! И умната!!  Grinning

Ако не - русата  Whistling

Hug

Аз за сувенирите съвсем сериозно говоря, не ми достигат тук 2-3 за подаръци,
на хора които още не съм видяла след пътешествието, а искам да им подаря.

Heart Eyes

# 188
Хайде лек път и  приятно изкарване и от мен Forski  Simple Smile Късметлия си  Simple Smile като знам какво удоволствие е да се пренесеш от студа на топло, слънчево и интересно място  bowuu

# 189
Хех Simple Smile Едно от последния влизания преди тръгване.
Със систъра сме си обещали да изпукаме парите за сувенири.. дано на връщане не си помислят, че ги изнасяме като стока.. ама наистина, ако не купя 100 пирамидки и фараончета Grinning От Турция с почти никакви подаръци не се върнахме, за себе си останах с едно наргиле и картичка - всичко друго раздадох.. а сега...  #2gunfire #Cussing out мале колко неща ще накупим живот и здраве, и ако са по 1-2 долара супер Wink
Магнит, ако имаме шанс да накупим в промишлени количества, обещавам  Peace
записвам си "кристални пирамидки" от рамстора в Хургада.. Явно са хубави.
Свако ми си поръча цигаре. Преди 20 години синът му бил в Сирия и от там му купил най-хубавото кехлибарено цигаре, което той затрил. Сега ще търся, дано да му намеря.

# 190
  • Beyond the Frontiers
За тези, който още не са решили, какво ще правят за Нова година. Цените доста паднаха:

SHOCK OFFERS NOVA GODINA V EGIPET / CAIRO - HURGHADA / - 8-DNEVNA PROGRAMA S POLETI NA 26.12 i 29.12 OT SOFIA:

KING TUT   4 *   AI   Цени от 339 Eur
SPHINX HOTEL   5 *   AI   Цени от 369 Eur
PYRAMISA BLUE LAGOON   5 *   AI   Цени от 399 Eur
SUN RISE HOLIDAYS   5 *   UAI   Цени от 409 Eur
ALADDIN   4 *   AI   Цени от 419 Eur
TITANIC BEACH SPA & AQUA PARK   5 *   ROYAL AI   Цени от 429 Eur
OLD PALACE RESORT SAHL HASHESH   5 *   AI   Цени от 439 Eur
ALI BABA   4 *   AI   Цени от 459 Eur
TITANIC AQUA PARK   4 *   AI   Цени от 469 Eur
LTI PYRAMISA BEACH RESORT SAHL HASHEESH   5 *   AI   Цени от 469 Eur
SERENITY MAKADI HEIGHTS   5 *   UAI   Цени от 479 Eur
STELLA MAKADI   5 *   AI   Цени от 519 Eur

...

SHOCK OFFERS NOVA GODINA V EGIPET / CAIRO - SHARM EL SHEIKH / - 8-DNEVNA PROGRAMA S POLET NA  29.12 OT SOFIA:

VERGINIA SHARM   4 *   HB   Цени от 389 Eur
CORAL BEACH EL MONTAZAH   4 *   AI   Цени от 469 Eur
REGENCY PLAZA RESORT   5 *   AI   Цени от 539 Eur
ORIENTAL RESORT   5 *   AI   Цени от 549 Eur
HELNAN MARINA   4 *   AI   Цени от 559 Eur
SHARM PLAZA   5 *   AI   Цени от 569 Eur
SUNRISE TIRANA AQUA PARK   5 *   AI   Цени от 579 Eur
RADISSON BLU RESORT   5 *   HB   Цени от 609 Eur
INTER PLAZA BEACH   5 *   UAI   Цени от 629 Eur
SAVITA RESORT & SPA   5 *   AI   Цени от 699 Eur

# 191
Форски,

много ти благодаря! Когато се върнете ми пиши, за да се видим и да ти дам парите.
Кристалните пирамидки са малки, по един долар (5 паунда) има едни, които са с
пирамидка вътре, изчистена без всякакви външни украси. Има едни които пак са
кристални, но с някакви златни орнаментчета от външната страна. Ако не намериш,
не ми взимай, защото другите кристални пирамидки бяха с някакви изображения вътре,
а не искам тутанкамони и т.н.

Само да ти кажа - не купувайте Анубис, Саркофази, маската на Тут Анк хАмон и тези,
предмети, как се казваха, в които слагали вътрешностите на умрелите. Това са
символи на задгробният живот, а те нямат място в дома ви. Купете си Бастет, има ги
в Рамстора пак на изгодна цена.

Ама нали запомни - запазете пари и за летището! Там има доооста добри оферти!

БлагодарЯ ти предварително!

# 192
МАГНИТ, когато си писала горните напътствия, Форски вече е дишал фараонски въздух и кой знае дали ще прочете. Но като го чух как се зарече да изкупи де що види сувенири, все няколко ще си харесаш  Grinning
Галактик, офертичките наистина си ги бива. Жалко, че не мога да се възпозлвам  Crossing Arms

# 193
  • Sofia
Ей, forski замина и темата замря нещо...

Хайде сега съм аз наред. Днес си взех билети, ваучери, застраховки, всичко.
Вече почва да ме тресе треската, нищо не съм приготвяла, по празниците ще е  - дано не ми се наложи да купувам нещо в последния момент.

От агенцията ме успокоиха, че ще пътуваме с техен човек. Там ще има българин постоянно с нас, така че ще ни упътват на роден език.

И в събота хайдееее... отлитаме!

# 194
Момичета, моя колежка е резервирала с Дива за 4 души, 8 дни, тръгва се на 26.12, но не могат да отидат. Сваля цената на 250 евро на човек. Моля ако някой се интересува да й звънне на 0894607803 Пламена, възможно най-скоро, защото днес трябва да даде имената на пътуващите!

Общи условия

Активация на акаунт