Египет - четвърта тема

• 72 775
  • 747
  •   1
Отговори
# 210
Точно за Форски си мисля, не се ли върна вече?!

# 211
айййййййййййййййй НЯМАМ ДУМИ Sad

простоо...
всичко свърши
Sad
Най хубавите ми мигове в живота ми
със сестра ми не искахме и не искахме да си тръгнем, но всичко свърши
щяхме да се разревем на няколко думи

Египет не може да се опише с думи.. в супер еуфория съм.
ИЗКАРАХМЕ СИ НЕВЕРОЯТНО
нито един проблем, нищоо
само хубави емоции и спомени
страхотно време храна слънце басейни море сафарита камили дискотеки пазарлъци запознанства
супер страхотно нямам думи Cry
направо Sad... дано това не е последното ми ходене в египет.. за 7 дни толкова яки неща преживяхме
НЕ ЗНАМ..
имам да оправям много багажи, в нас е лудница
до утре се надявам да остане време да опиша всичко подробно

Благодаря на Господ, че имах шанса да ида там.  baby_neutral Просто е божествено. РАЙ

# 212
Ооо, добре дошъл. Хайде ще чакаме снимки и подробен разказ!

# 213
Браво! Много се радвам, че така си го изживял. И аз чакам снимки и разказ. Чете ми се за емоциите, които бушуват в нас, докато преживяваме Египет (което е неизбежно). Малко съм отегчена от подробности за разнообразието на шведската маса и спалното бельо в стаята...

# 214
  Joy Форски, знаех си, че ще има много възклицания! Радвам се, че точно така си усетил нещата  Peace Хайде аклиматизирай се и после тук - на отчет  Peace Дано до утре да смогнеш, че после десет дни съм без нет, пък ми е интересно  Twisted Evil
Пина,  Laughing Peace

# 215
  • София
С удоволствие ще прочета и за емоциите, но все пак като една практична личност, бих искала да знам и за спалното бельо, особено за хотела в Кайро, който всички казват, е уникално мизерен Joy

# 216
Forski, с коя туристическа агенция пътувахте?

# 217
  • Beyond the Frontiers

Не съм форски, но ще отговоря - Аква

# 218
форски, хайде тръпнем в очакване да видим Египет през твоите очи  Simple Smile

На списващите и четящите темата Весели празници и успешна 2010 година!

# 219
  • София - Бургас
Да ви кажа пак ме се ходи, ......мноогоо ми се ходи...Хургада не, бях там, но Шарм бих видяла с удоволствие, а пък в червено море как ми се гмурка...ох, ох, ох....

# 220

Не съм форски, но ще отговоря - Аква

Благодаря.  Simple Smile

# 221
Спорти Честит Рожден Ден   bouquet и от мен (с голямо закъснение) Пожелавам ти здраве и много пътешествия

# 222
Искам да ви питам някой от вас ходил ли е самостоятелно в Египет. Аз искам да отида но срещнах трудност със самолетните билети нещо са много скъпи.  newsm78Попадам на цени от около 500 евро което ми се вижда доста. А и ве4е не ми се дават пари за 7 дневен престои малко ми е това време. Ако някои има идеи помагайте Peace

# 223
  • София - Бургас
Да, това определено е скъпо, виж в страницата на Тез тур, още през януари пакетите са за по 200 евро със самолетен билет, 7 нощувки, нв и т.н...

# 224
  • София
Да, това определено е скъпо, виж в страницата на Тез тур, още през януари пакетите са за по 200 евро със самолетен билет, 7 нощувки, нв и т.н...
Супер цена  Sunglasses
asefa, два пъти по 7 дни да си направиш престоя пак идва по-евтино от 500евро.  Застъпване на две смени имам предвид.

Общи условия

Активация на акаунт