За липсата на желание за секс...да потърсим причините

• 46 944
  • 360
  •   1
Отговори
# 105
Може пък човека да набляга повече на маструбацията. Нали тая сперма не може да изхвърля само веднъж-два пъти в месеца newsm78 Тук някъде ми се мерна някакво мъжко мнение,не знам той да каже. Но ако въпросният човек се е отдал повече на "ръкоделие' защо му е да прави повече секс..
Има и такива мъже, които предпочитат " ръкоделието" пред секса с истинска , жива и топла жена 
Да им се неначудиш!
Аз за жена дето да предпочита вибратора пред  истински, жив мъж си не съм чула  Wink
Единствено в даден момент може да ти се иска повече едното, а друг път другото, но независимо от това не са взаимозаменяеми.

Проблема е обаче че има мъже които са много комплексирани по една или друга причина и предпочитат маструбацията пред живия контакт. И основно половия им живот се "води" в света на фантазиите и красавиците от Плейбой  които в реалния живот те не биха посмяли дори да погледнат.

# 106
Може пък човека да набляга повече на маструбацията. Нали тая сперма не може да изхвърля само веднъж-два пъти в месеца newsm78 Тук някъде ми се мерна някакво мъжко мнение,не знам той да каже. Но ако въпросният човек се е отдал повече на "ръкоделие' защо му е да прави повече секс..
Има и такива мъже, които предпочитат " ръкоделието" пред секса с истинска , жива и топла жена 
Да им се неначудиш!
Аз за жена дето да предпочита вибратора пред  истински, жив мъж си не съм чула  Wink
Единствено в даден момент може да ти се иска повече едното, а друг път другото, но независимо от това не са взаимозаменяеми.

Проблема е обаче че има мъже които са много комплексирани по една или друга причина и предпочитат маструбацията пред живия контакт. И основно половия им живот се "води" в света на фантазиите и красавиците от Плейбой  които в реалния живот те не биха посмяли дори да погледнат.

Това вярно си е проблем. Както примерно е проблем, че някои жени нямат волята да отслабнат след раждането (говорим за случаите, когато е въпрос единствено на малко дисциплина, не за тежки проблеми) и вместо това се опитват да доказват, че той мъжа им "така си ги харесва", след което мрънкат, като на мъжа му се убие мерака.

В случая не говорим за това. Жената казва, че добре си познава мъжа, разбират се чудесно, желанието му не е намаляло, няма информация да изневерява или мастурбира по цял ден. Говорим за ниско сексуално желание и как да се постигне максималното в случая. Аз за последно казвам - с подходящо отношение, за да не се пропуска нито една възможност за секс, и разговор чак след като се постигне напредък (или се установи липса на такъв).

# 107
При нас се получи,след като родих.Мъжът ми ме гледаше само като майка не детето.
Вманиачи се да печели пари и нищо друго не го интересуваше.
Последваха,раздели и т.н,сега ме гони като бясна свинка.Голям мерак.

# 108
При нас се получи,след като родих.Мъжът ми ме гледаше само като майка не детето.
Вманиачи се да печели пари и нищо друго не го интересуваше.
Последваха,раздели и т.н,сега ме гони като бясна свинка.Голям мерак.
И как го постигна? Thinking

# 109
Нищо не сам правила,обичахме се.След като не ми обръщаше внимание НИКАКВО,го изгоних и си хванах любовник(приятел),и тогава полудя и се сети колко ме е обичал и т.н.Сега е в пробен период.

# 110
Четох една статия, че сегашните хора правят много по-малко секс, от предците си, хората стават все по-асексуални, като цяло. Ние сме в подобен период, откакто решихме да 'правим бебе'. Парадокс, но факт. Плюс това имаме големи грижи, уморени сме психически много, особено той. Ставаме в 5.30 със скок, вечерите ни са инертни и пасивни,  лягаме към 1.
Говорим за това и сме се съгласили, че момента е такъв, аз не го притискам ( много), и двамата мислим, че когато се отдалечим от къщи след 2 месеца отиваме на почивка ситуацията ще се промени. Ще видим, аз също съм леко притеснена. Не че сме били някога сексуални хищници, но сме позатънали в рутина и досада, това е основната причина за този почти асексуален период.

пс: според мен наблягането на  причини като любовница,любовник или загуба на сексуално привличане към жената защото е напълняла или нещо такова, са много елементарни подходи към темата. сигурна съм, че случят не е такъв и причините са други.

# 111
Добре де, ама 1-2 еякулации на месец за един здрав 28 годишен мъж... струват ли ви се нормални, дори и чисто физиологически? Мъжкото мнение какво е?  JKS?

# 112
Добре де, ама 1-2 еякулации на месец за един здрав 28 годишен мъж... струват ли ви се нормални, дори и чисто физиологически? Мъжкото мнение какво е?  JKS?

Ма защо трябва да има мъжко мнение? За да чуем как не е нормално и как е нормално всеки ден да се еякулира?
2 пъти секс месечно + още 2 мастурбации под душа - 4 броя еякулации как ти се струват месечно, чисто физиологически  Mr. Green

# 113
Добре де, ама 1-2 еякулации на месец за един здрав 28 годишен мъж... струват ли ви се нормални, дори и чисто физиологически? Мъжкото мнение какво е?  JKS?

Че това не му пречи да се самозадоволява всяка вечер и еякулациите му да са 30на брой през месеца, че и повече....))))

# 114
Добре де, ама 1-2 еякулации на месец за един здрав 28 годишен мъж... струват ли ви се нормални, дори и чисто физиологически? Мъжкото мнение какво е?  JKS?

Че това не му пречи да се самозадоволява всяка вечер и еякулациите му да са 30на брой през месеца, че и повече....))))
 Така да, но понеже тук се изключиха всякакъв род извънбрачни връзки, авторката никъде не споменава за маструбации ,така че еякулациите на човека остават само двата пъти в месеца когато евентуално правят секс.

# 115

Ма защо трябва да има мъжко мнение? За да чуем как не е нормално и как е нормално всеки ден да се еякулира?
2 пъти секс месечно + още 2 мастурбации под душа - 4 броя еякулации как ти се струват месечно, чисто физиологически  Mr. Green
Струват ми се слабо,слабо за млад мъж.

# 116
2 пъти секс месечно + още 2 мастурбации под душа - 4 броя еякулации как ти се струват месечно, чисто физиологически  Mr. Green
Казано честно и аз се зачудих. Човек ще си помисли, че мъжете са в този форум, точно защото са компетентни по този въпрос  Whistling

# 117
  Преди година две пусках и аз теми анонимно по въпроса. След 5 годишен брак и какви ли не опити тотално се отчаях и отдалечих от съпруга си, сега сме в развод. Стигна се до там, че всякакви чувства каквито имах тотално се изпариха, започнах да го ненавиждам чак, навлязоха негативни чувства у мен. А той си беше щастлив и до сега не мога да си обясня причините и до сега не можах да намеря начин да поправя ситуацията, трябваше да го приема, но не успях...
 Пожелавам ви успех на вас, аз загубих борбата, надявам се поне да си останем приятели , такива каквито предимно бяхме през брака ни.

# 118
  • София
В едно нещо съм се убедила - че "драпането" в някаква посока не води до никъде.
Колкото повече му се натяква "колко ти е малко и рядко и не ти стига", толкова повече нищо няма да се случва.
В момента, в който спреш да мърмориш и да коментираш нещата си идват на мястото.
Това обаче,със сигурност не е решение при наличие на някакъв здравословен проблем.
Стискам палци проблемът да се реши Hug

# 119

Сексът е в главата. Мисли го. Прави го. Не го мисли - стоиш на сухо. Ако не го накараш по някакъв начин да мисли за това - шанс няма за връзката ви.

Имала съм подобни изживявания в миналото. Преди доста години. И съм си тръгвала. Защото приятели имам много.

Но всичко е в главата. Там, вътре.

Общи условия

Активация на акаунт