След като вече три години са заедно авторката явно е свикнала с положението, защо сега реши че нещо и липсва
Някъде към средата на първата година си дадох сметка, че липсата на секс не е заради липсата на условия(щото ако има желание, време и място се намира). В началото всичко обръщах повече на майтап, за да не го засегна. С времето нещата, обаче, не се променяха и не еднократно съм предизвиквала разговори по темата - било на чаша вино, било по време или след секс. Няма да влизам в подробности, но признавам, че съм допускала и грешки - все пак за първи път съм изправена пред подобна ситуация. Какъвто и да е бил подходът ми, деликатен или по-груб, в крайна сметка или са започвали оправдания от негова страна(много работа, стрес, топло ми е, спи ми се...) или нещата са се променяли за седмица-две. Така че, говорили сме, обсъждали сме, той е наясно, но честно казано ми писна това...Говорили сме и за доктори, принципно е ок и наясно със ситуацията, но някак все го отлага. А и аз признавам си се оставих на течението.
)) Между другото, опитвала съм аз да "свърша тая работа", но така и не може да се отпусне. Затова и едно от предположенията ми е, че именно там някъде има някакъв психологически проблем. Без да претендирам, че съм голяма разбирачка, мога да заявя, че предишните ми партньори са били безкрайно доволни от уменията ми, но тук не е така. Уф, незнам какво да си мисля.
Но с разликата,4е спортува редовно и нищо нездравословно не приема.Нито като храна нито като питие.Може би просто си има такива хора.Ти казваш,4е няма да го оставиш или да си хванеш друг.Тогава защо просто не се примириш???Като мен.Ве4е не се и мъ4а да го разбера.Той е такъв и съм го приела за даденост!!
Научи се малко на по-женски език да обясняваш като си решил да пишеш в женски форум. Нищо не разбрах.