За липсата на желание за секс...да потърсим причините

• 46 944
  • 360
  •   1
Отговори
# 180
  • София
JKS, и това с масажа не е задължително да подейства. Личен опит. Cry Пробвах и това - той се наслаждаваше безкрайно много и така, наслаждавайки се, заспиваше блажено..... В момента, в който се опитвах да премина от релаксиращ към еротичен масаж, се почваше - доспа ми се, хайде да се гушнем и да заспиваме, или - недей, уморен съм, или - не ми е до това сега, или просто се завърташе така, че да не мога да пипам "там". Няма ли желание, нищо, ама нищо не помага. Ако щеш на маймуна да се направиш, да изкълвеш "Кама сутра" от кора до кора и да се научиш да я прилагаш перфектно (въпреки, че за да се научиш и на това пак ти трябва мъж, пък като няма... newsm78), ако щеш най-скъпото еротично бельо да си купиш, перфектна фигура да имаш, да знаеш сто и един пинизи за задоволяване на мъжа - нищо няма да стане. както каза някой по-назад - сексът е в главата. Когато му се прище истински, прави го. Но да предизвикаш насила желание, поне аз не знам как става.

# 181
Добре де, но ако всичко останало между вас е ОК??? Ако обичаш жената, ако я чувстваш наистина като "твоят човек", ако се разбирате, допълвате, хубаво ви е заедно, ако тя е един прекрасен човек, какъвто има малка вероятност да срещнеш втори път? Как се напуска така? Ще го направиш ли единствено заради секса??? newsm78[/color][/i][/b]

Преди години на този въпрос щях да ти отговоря, че няма да я напусна. Сега още в самото начало на връзката като видя, че секса не се получава ще прекратя връзката.

# 182
  • София
Добре де, но ако всичко останало между вас е ОК??? Ако обичаш жената, ако я чувстваш наистина като "твоят човек", ако се разбирате, допълвате, хубаво ви е заедно, ако тя е един прекрасен човек, какъвто има малка вероятност да срещнеш втори път? Как се напуска така? Ще го направиш ли единствено заради секса??? newsm78[/color][/i][/b]

Преди години на този въпрос щях да ти отговоря, че няма да я напусна. Сега още в самото начало на връзката като видя, че секса не се получава ще прекратя връзката.
В началото на връзката е лесно, ясно е, че повечето хора биха посъпили така. Но, хайде, давам ти пример със себе си - първата година чудесен, редовен секс, после изведнъж му "омръзна", както той се изрази. Не аз, секса. Така каза и се стараеше всячески да го доказва, за да не взема да се чувствам зле и необичана. И в предишните му връзки е ставало същото. Пресища се някак си и му омръзва. Ти как би постъпил в такава ситуация? Вече имате доста общи неща, може би деца, общ живот.....  newsm78

# 183
Grizanka,
Ако съм прав, и проблемът е комбинация от мързел и липса на инициатива, по-добро лечение от спорт и масажи няма. Така си мисля, може и да бъркам, разбира се.
И изобщо не съм казал, че ще има успех. Но ми се вижда най-адекватното нещо, което си струва да се опита.

А това, че ако сексът не върви, връзката трябва да се прекъсне в самото начало, е супер вярно. Осъзнаваш го обикновено на третата година от брака Simple Smile

# 184
Grizanka,
Ако съм прав, и проблемът е комбинация от мързел и липса на инициатива, по-добро лечение от спорт и масажи няма. Така си мисля, може и да бъркам, разбира се.

Хайде стига сме се масажирали  Laughing Има хора, които бързо се насищат на партньора си и той спира да бъде за тях такъв стимул. Аз ги разбирам много добре...Едно намачкване няма да върне желанието, колкото и еротично и възбуждащо да е. За спорт пък да не говорим.

# 185
  • София
JKS, при всички двойки е различно. И на мен масажът ми се стори изключително подходящ подход и някак си бях убедена, че ще подейства, както впрочем и всичко останало, което се сетих или ме посъветваха да опитам. Страшен оптимист бях! Laughing По повод мързела, който се изтъква като причина, при нас не беше и това. Човекът е изключително активен и най- НЕмързеливия мъж, когото съм срещала. Във всяко отношение. Включително и в секса, когато го правеше. Нищо му нямаше, с изключение на рядко появяващото се желание. Когато пък се появеше - супер, страхотно, нямах никакви оплаквания, просто перфектно. Абе, изключително странна работа! Thinking Пак казвам, нямаше друга жена и в това съм абсолютно сигурна.
Нати, изключително права си! Peace

# 186
Нати,
Ако тя му е писнала, но не може да го разбере, проблемът е в нея, а не в него (отчасти и в него, ако е такъв муньо да не го каже, но основно в нея). И решението пак е в нея.

# 187
Леле, не мога да смогна да изчета постовете Simple Smile Страхотни сте. И май започвам да се ориентирам в картинката.
Сега за разговорите, както казах, не работи, пробвано е по всички начини, повярвайте ми. Каквото съм могла да получа като информация, получила съм го.
Май при нас нещата наистина вървят на към мързел или поне така ми се иска да е - струва ми се по-малката злина Simple Smile
JSK, ще приема съветите ти чисто по мъжки и ще пробваме със спорта отново.
Масажът не работи и при нас - няма да забравя точно първия път, и аз като Гризанка, тръгнах с голямата кошници, а накрая той просто си заспа Simple Smile))) Сега ми е смешно, ама тогава...

# 188
Нати,
Ако тя му е писнала, но не може да го разбере, проблемът е в нея, а не в него (отчасти и в него, ако е такъв муньо да не го каже, но основно в нея). И решението пак е в нея.

Не знам кого имаш предвид - ако авторката, там стана ясно, че него от самото начало не си го влече, а предпочита Мара Шепова Петбаджакова  Laughing
Ако пък Гризанка - при такъв тип мъже виновни няма, още по-малко пък партньорката. Там желанието отлита бързо и се търсят други стимули...Има и такива жени.
Що се отнася до решенията - ами те по дефолт са наша отговорност  Wink Забелязала съм, че мъжете могат да си я карат така по течението до безкрайност.

# 189
Егати *възкликвам ядно* какъвто и да е проблема в двойката-той не иска, тя не иска-все жената трябва да реши и да направи нещо по въпроса..
Снощи си мислех, ако съм мъжът в тази двойка как ли бих се почувствал? Какво бих предприел за да е щастлива тя? Да не я загубя?

# 190
В началото на връзката е лесно, ясно е, че повечето хора биха посъпили така. Но, хайде, давам ти пример със себе си - първата година чудесен, редовен секс, после изведнъж му "омръзна", както той се изрази. Не аз, секса. Така каза и се стараеше всячески да го доказва, за да не взема да се чувствам зле и необичана. И в предишните му връзки е ставало същото. Пресища се някак си и му омръзва. Ти как би постъпил в такава ситуация? Вече имате доста общи неща, може би деца, общ живот.....  newsm78[/color][/i][/b]

Значи много зависи точно как ми отказват секс. Ако виждам, че тя не обича да прави секс и това е причината да ми отказва вероятно ще изневерявам. Ако обаче ме провокира сексуално и знам, че обича да прави секс но ми се дърпа, тогава ще ми се увеличи желанието. А ако ме преследват за секс тогава пък ми изчезва всякакво желание. Гледам, че масово се дават съвети от женска гледна точка. Тези съвети за разговори, масажи, романтични обстановки и т.н. биха подействали ако мъж трябва да предразполага една жена. На мен ми действат съвсем други неща.

# 191
И какви са тези неща, The_Third ?

# 192
  • Варна
Егати *възкликвам ядно* какъвто и да е проблема в двойката-той не иска, тя не иска-все жената трябва да реши и да направи нещо по въпроса..
Снощи си мислех, ако съм мъжът в тази двойка как ли бих се почувствал? Какво бих предприел за да е щастлива тя? Да не я загубя?
Така, така! И аз започвам леко да се нервирам, особено като се съсредоточа върху неговите действия. Значи, той знае (не само се досеща), че на жена му не и достига секс, знае, че причината е в него, знае колко това я тормози и измъчва (или предполагам, че поне се досеща) и какво прави той? НИЩО!!!
Та се питам, кое аджеба ви е наред в брака, щом партьорът ти не иска да помисли за разрешаването на такъв сериозен проблем?
Един вид, на мен ми е добре така, на който не му изнася да се оправя самостоятелно. Mr. Green

# 193
Забелязала съм, че мъжете могат да си я карат така по течението до безкрайност.
Не до безкрай, а до 1-2 пъти в месеца.  Peace (примерно)

Значи не говорим за физиологичен проблем. А може ли още едно разделяне да направим - такива мъже, които в 6h сутин искат и такива, които не искат. Необходими условия според мен са - поне цял месец да са ставали в 6h - т.н. имат навик, лесно събуждане, няма причина да предпочитат възглавницата. И второ - количеството спорт (движение) да е налично и според нуждата на жената - ако на нея й стигат само 5 минути, тогава за него може без никакъв спорт - 24/7 на бюро и на стол.

Т.е. оценявам изискването за спорт или движение. Предполагам, че е ясно защо. Опитвам се да отделя тези които вечер са преуморени, или имат много проблеми и тревоги, или са работохолици, или ги мързи (наистина) много - сутрин то (дребното) само си става и ако все пак има нужда от молби, то те не са много (молбите).

# 194
  • София
И какви са тези неща, The_Third ?
Е аз от това се интересувам, макар и при мене да е постфактум. Ужасно ми е любопитна мъжката гледна точка, мъжките разсъждения по въпроса, начина, по който мъжете преживяват тези неща. Повечето не обичат да разговарят, или поне не задълбочено, и затова ние жените се отдаваме на самоинициативи и действия, каквито НИЕ предполагаме, че биха дали желания ефект. Би могъл да си много полезен The Third, наистина! Сподели, моля те!

Общи условия

Активация на акаунт