За липсата на желание за секс...да потърсим причините

• 46 944
  • 360
  •   1
Отговори
# 240
Напоследък това е все повече разпространен проблем м/у по-младите мъже.
Мисля си , че е някаква всеобща болест на психиката.
Не е лесен живота в днешно време,особедно в България!
За съжаление жените в моменти на криза имаме нужда от ласки и секс,при нас тогава пък се засилва нуждата,един вид като не можеш да се сбориш с живота навън,поне да ти е добре с партньора и да усещаш топлина и любов!
Такива разговори трябва да накарат мъжете да се замислят и да се опитат,дори с усилия да променят ситуацията,защото жените се борим,но до едно време,после ни дотяга и стават.......кофти неща....за съжаление....

# 241
Ели, благодаря за разбирането Simple Smile
The Third, след като според теб го прави насила, какво би ме посъветвал?

Не бих могъл да ти дам съвет. Не виждам как може да накараш човек да прави нещо, което не иска.

# 242
Като продължение на това което писах по-горе - Може би обратният процес е възможен. Да се приеме като "поредната работа, която трябва да бъде свършена"... Но не с въздишка, а с много разбиране от двамата, с доза хумор, с много откритост... Ден след ден нещата биха дошли на място - повече апетит, повече капризи - сега не искам така, сега искам друго.  Peace

# 243
Winter Wolf, добре казано, но трудно осъществимо ...

# 244
  • Варна
Като продължение на това което писах по-горе - Може би обратният процес е възможен. Да се приеме като "поредната работа, която трябва да бъде свършена"... Но не с въздишка, а с много разбиране от двамата, с доза хумор, с много откритост... Ден след ден нещата биха дошли на място - повече апетит, повече капризи - сега не искам така, сега искам друго.  Peace

A! Но 'що аз като казвам, че често любовта и нейните дела са си работа, все неразбрана оставам?

# 245
Напоследък това е все повече разпространен проблем м/у по-младите мъже.
Мисля си , че е някаква всеобща болест на психиката.
Не е лесен живота в днешно време,особедно в България!
За съжаление жените в моменти на криза имаме нужда от ласки и секс,при нас тогава пък се засилва нуждата,един вид като не можеш да се сбориш с живота навън,поне да ти е добре с партньора и да усещаш топлина и любов!
Такива разговори трябва да накарат мъжете да се замислят и да се опитат,дори с усилия да променят ситуацията,защото жените се борим,но до едно време,после ни дотяга и стават.......кофти неща....за съжаление....

Имам подозрения, че причината се корени в прекалено многото секс, който ни залива отвсякъде. Естестено и стреса си оказва влияние.

# 246
Четох доста от постовете ,  но "Желязна ръка" и "JKS" са дали най точните отговори на това което се случва между Вас  и това което трябва да направиш  Wink.
Прочети само техните постове и ще откриеш истината  Laughing
Всики останали искат да помогнат , но само те объркват ....сори , но според мен е така
Желая ти успех   bouquet

# 247
The_Third ,
сигурно си прав,което за съжаление е тъжно,всичко е тъжно.....

Никога не съм попадала в такава ситуация,не знам как и защо се случва,за моя радост мъжете в живота ми са били повече от свръх активни....но по старото поколение е така....мъжете над 40..дори 45 правят по редовен и качествен секс...затова си мисля че е някаква психична болест на младото поколение...което е тъжно,много...

Повечет ми близки обаче имат този проблем....
Жените искат,мъжете.....заспиват...
Много разплакани жени по този повод съм виждала напоследък...
Дано мъжете се напънат и попроменят малко нещата,защото така се развалят семейства....

# 248
И още един съвет към мъжете!
Нещата не опират до самото полово сношение.
Ако не можете или нямате желание,какво ви коства да направите нещо красиво за половинката си,за да е щастлива тя и да заспи усмихната....

Половия акт не е всичко!

# 249
Имам подозрения, че причината се корени в прекалено многото секс, който ни залива отвсякъде. Естестено и стреса си оказва влияние.
Секса у дома също не е съвсем като приключение - винаги може, винаги е на един клик разтояние... Не е като подготовка, не е очакване - да вземеш заплата, после ресторант... Хеле пък после като се похвалиш на колегите (на дружината)... Много неща включих и не сравнявам преди и сега, но в днешната атмосфера такъв вид разлики между различни мъже стават по-очевидни. Само размишлявам.

# 250
Би могъл да бъде, но би могъл да се превърне в убийствена рутина и тогава според мен връщане назад няма.

# 251
Подкрепям мнението,че има просто асексуални мъже и единствената причина,поради която не искат да правят секс е,че не им се прави  Naughty  Когато правят секс е по задължение,от няма и къде,изобщо,да се отбие номера.Няма да коментирам колко е нормално това,но не смятам,че трикове,разговори ,психолози,сексолози биха помогнали. Не мисля ,че сигурността,любовта ,привързаността могат да компенсират физическата интимна близост между двама,особено ако жената е силно сексуална.Подтискането на нагона,желанието,страстта е доста опасно-стресът,нервите.Какво значи жертвата - да се примириш? ooooh! Особено ме е жал за момичето на 22 години,което казва,че просто е свикнало  :roll Дано не се появи някой,който и покаже истинската ценност на хубавия,редовен,див,изпепеляващ секс-точно този,след който се чувстваш сякаш си на друга планета,просваш се на леглото уморен,пулсът ти бавно се връща в нормалното си темпо,изхвърлил си цялата негативна енергия,оттърсил си се от стреса и така винаги,когато имаш нужда bowuu Защо трябва да се избира между любов и секс,като най-нормалното нещо е да ги имаш и двете?
И най-нормалното е,когато мъжът,който обичаш ти отказва редовно секс,да започнеш да си фантазираш за секс я с него,я с някой друг  Mr. Green По-зле става,когато се появи другия и ти завърти главата с някоя друга хватка. Peace
Между другото сега се сетих за филма "Unfaithful", става въпрос за перфектното семейство-всичко е наред,любов,разбирателство дълги години,добрата жена-майка,домакиня,предана,вярна..докато главната героиня не среща млад и красив момък,с когото прави секс..И точно този луд,разюздан див секс я променя,преобръща живота и  Peace  Препоръчвам го   bouquet

# 252
Тристания, благодаря, че ме подсети за филма. Спомням си, че ме впечатли като го гледах. Ще взема да го гледам отново Simple Smile
Anisavd, а ти мъж ли си или жена, която  минала по този път? Даи подробности.

The Third, Маргало, може и така да е - сексът ни залива отвсякъде, но това може и да е с положителен знак, знам ли, не се бях замисляла. Когато едно нещо е забранено, то е интересно и изкушаващо.
Малко извън темата, но се сетих за един виц, който е свързан и с обсъжданото по-горе хвалене пред "дружинката":

Пешо и Клаудия Шифър катастрофирали със самолет и останали на самотен остров. Минало се седмица, две, три - бре доебало им се и на двамата и какво да правят - опънали се. Ама на другия ден Пешо нещо все не го свъртало на едно място. След няколко дни Клаудия го попитала:
-Пешо, какво става, бе човек, откакто се наебахме все не те свърта на едно място, какво става?
А Пешо:
-Слушай сега, вземи ей тая сламена шапка и си я сложи на главата. А така. Сега тури тая слама - все едно са мустаци. А такаааа. Сядай сега тука!
Седнала тя, седнал Пешо срещу нея, ударил по масата и почнал:
-А сега, Иване, да ти разправям, какъв секс правих с Клаудия Шифър ...
източник: Blog.bg

ПП Сори за цинизмите във вица, но просто го копирах и го сложих тук Simple Smile

# 253
Оставам с впечътлението , че жените в днешно време са по сексуални от мъжете си  Laughing
Отнехме много от запазените територии на мъжете, това ни донесе повече самочувствие и свобода, а те горките май се чувстват непълноценни и ощетени  newsm78

# 254
Ласи, така е, съществува и друга гледна точка: жените просто сме започнали да даваме гласност на нещата, които ни тревожат в секса...

Общи условия

Активация на акаунт