Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 5

• 52 621
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Интересува ме с хемороидите какво става по време на нормално раждане, дали се "възпаляват" (съжалявам ама не се сещам подходяща дума) от напъните? В една друга тема беше зададен въпроса (от друга съфорумка) но и мен ме интересува отговора, а там не мога да следя ще й отговорят ли и кога ще се случи  Grinning

# 106
При първотомираждане нямаше усложнения,но сега при втората бременност започнах по-отрано да се подувам.Надявам се да нямам проблеми......

# 107
  • София
След 1вото раждане бях много зле. Не можех изобщо да си седна на задните части.
По време на 2рата ми бременност нямах почти никакви проблеми с хемероидите. Рядко са ми се възпалявали. След раждането също нямах проблеми. Проблем имах след като ми връчиха чашата с рициново масло. Ама кой ме би по-главата да го пия. Но за 2 дена се оправих.

# 108
по време на бременността нямах никакви проблеми с хемароидите,
раждах нормално и за моя изненада нямах никакви оплаквания!

# 109
Здравейте мами , искам да ви попитам дали докато сте били бременни ви се е случвало , когато не сте ходили един - два дни до тоалетната по голяма нужда , да усещате лека болка ниско долу , и да се чувствате все едно ще се пукнете.

да, и при мен е така...Дори понякога ми се случва, че уж м исе ходи до тоалетната по голяма нужда, а не мога и просто някак си от само себе си имам напъни,ама безрезултатни...

За хемороидете - на мен ми излезе именно при първото раждане, от напъването...Мина за около седмица, но е много болезнено Sad

# 110
На безсрочен трудов договор съм. Могат ли да ми прекратят договора когато разберат че съм бременна?

# 111
На безсрочен трудов договор съм. Могат ли да ми прекратят договора когато разберат че съм бременна?
Простаци всякакви има,но по принцип като си на безсро4ен можеш да ги съдиш.Така поне знам аз  Peace

# 112
Мисля,че нямат право.

# 113
Интересува ме с хемороидите какво става по време на нормално раждане, дали се "възпаляват" (съжалявам ама не се сещам подходяща дума) от напъните? В една друга тема беше зададен въпроса (от друга съфорумка) но и мен ме интересува отговора, а там не мога да следя ще й отговорят ли и кога ще се случи  Grinning
През бременноста ми се появиха хемороиди,но не ме боляха,нито кървяха,само си ги имах.След раждането оба4е от напъните се видях в приклю4ение  ooooh!.Помогна ми единствено Прокто-гливенол (мисля,4е така се казваше)  Peace

# 114
Задай си въпроса тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=446367.0Момичетата веднага ще ти отговорят.

# 115
  • София
Преди малко забелязах две капки кръв по бельото си и много се притесних. Късно е да звъня до лекаря си, някой имал ли е подобен проблем и на какво се дължи. Имах контракции и от 10 дни пия Диаспорал 300 (магнезий), почивам си, като контракциите вече почти изчезнаха. Дали е някакво отлепяне на плацентата?

# 116
Преди малко забелязах две капки кръв по бельото си и много се притесних. Късно е да звъня до лекаря си, някой имал ли е подобен проблем и на какво се дължи. Имах контракции и от 10 дни пия Диаспорал 300 (магнезий), почивам си, като контракциите вече почти изчезнаха. Дали е някакво отлепяне на плацентата?

Нямам представа от какво може да е. Сега е важно да си спокойна, лягай да почиваш. Ако усетиш нещо нередно през нощта, отивай в спешно. А иначе сутринта отиди на преглед да те видят. И отлепяне да е, ще ти помогнат Peace.

# 117
Мисля,че нямат право.
Благодаря. За сега решихме да не казвам на работа но искахме да се осигурявам на малко повече т.к. ме осигуряват на 300 лева. Имам и още едно питане. Правих си цитонамазка преди да забременея и беше 3А група. После микробиология - нищо не се изолира. Трябваше тогава да пия АБ и след антибиотика втора цитонамазка. Аз отказах да пия АБ понеже вече имаше вероятност да съм бременна. Гинеколожката твърдеше че има и безвредни АБ за плода. Но все пак трябва да повторя цитонамазката ?! Ако някой е по запознат с цитонамазките? Беше препоръчано да се направи вътрешен преглед с микроскоп ( забравих точно как се казваше това )  Embarassed Все пак ще отида и при още един лекар.

# 118
  • София
Прегледът на шийката е с колпоскоп. При 3 А задължително си направи пак цитонамазка. Обсъди с докторката си нещата. Щом МБ е била чиста - ок. Какво друго е пишело на цитото, та трупата е трета А?

# 119
гинеколожката ми изписа Малтофер /желязо/, т.к. съм с нисък хемоглобин. Чета, че в малтофера има и фолиеав киселина. Интересува ме да пия ли и по една таблета фолиева киселина докато пия малтофера или не трябва...

Общи условия

Активация на акаунт