Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 5

• 53 157
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
Много ви благодаря мами за отговорите,много сте мили ,ще се опитам да мисля позитивно,трябва заради бебо и заради близките ми и тях само ги шашкам.Това за хормоните и мен ме съмняваше,но никой лекар не ми го каза в прав текст даже една ми каза че е невъзможно в тези месеци да са пак хормони...Много ви прегръщам и ви пожелавам много весело да си изкарате посрещането на новата година. Hug Hug Hug

# 256
  • Пловдив
И аз мисля, че няма как да се сбърка болката от хемороиди и опашната кост. Мен много ме боли опашката, аз така и казвам. Дори понякога не мога да стъпя на десния си крак от болка. Така съм още преди да забременея, а сега от залежаването се изостриха още повече проблемите, но това да е Wink

# 257
Симптомите на хемороидите мога да ги опиша добре Confused Confused Mr. Green

# 258
благодаря ви мамчета-днес като станах не ме болеше особено,но след дълга разходка пак започна да ме боли и си мисля че е опашката както цецинка казва Simple Smile
иначе аз неможех да различа болката понеже не съм имала досега хемороиди а съм чувала че по време на бременност е много вероятно да се появят,та така де затова попитах,но сега вече съм почти сигурна че е опашечната кост.радвам се да попремине че е много неприятно.

приятно посрещане на нновата година мамита и здрави и сладки бебчета Hug

# 259
Здравейте всички и честита нова година , аз като за посрещане на новата година настинах , в 6 месец съм нямам температура и не кашля , но всичко друго е ужастно.смуча хапчета хомеожен и пия мляко с мед , ако някой от вас знае нещо по - ефикасно - като изключим лимона , че имам болем стомах и от него много почва да ме боли , нека ми пише.незнам дали да отида до спешното да ме видят , но сто процента съм сигурна , че ще ми изпишат антибиотик , а неискам да пия подобни неща които са опасни за бебето.вие как бихте постъпили , незнам объркана съм страх ме е да пия хапчета , но ме е страх и да карам само на чай.

# 260
Чай от лайка,Цитросепт,щом не понасяш лимона.
Ако вдигнеш температура обаче,задължително върви на лекар.Температурата е опасна за бебето.
Ето това ще ти е полезно.

# 261
Аз си правих чай от лайка с много мед и лимон  Peace Яж портокали и киви - богати са на витамин Це. Парацетамол за температурата спокойно можеш да вземаш - на мен ми казаха до 6 хапчета на ден  Peace Стеримар пръскай в нослето за хремата  Wink Пий много течности - вода, чай и плодови сокове ( най-добре да си правиш фрешчета  Peace )

Антибиотик се пие само при установена бактериална инфекция, за което установяване пък трябва да ти пуснат изследвания, което пък мисля, че няма да се наложи. Дори и да е вирусно заболяване, антибиотика не помага при вируси ! По-добре по бавно да се излекуваш, отколкото да пиеш антибиотик  Naughty

Няма какво да се притесняваш да се лекуваш без лекарства, тъй като ми звучи като настинка, а бебето е добре защитено, особено щом си в 6 месец. Аз не бих рискувала с антибиотици  Crossing Arms Единствено бягай на лекар ако температурата стане над 38 градуса и не можеш да я смъкнеш с парацетамол  Peace

# 262
Благодаря ви за отговорите , и аз съм на мнение , че антибиотиците нещо не лекуват , ама лекарите много обичат да ги изписват.живи и здрави през новата година.

# 263
Бих ти препоръчала прополис, или така наречената клеева тинктура -продават я в аптеките, разреждаш 10-20 капки във вода и можеш да правиш гаргара за гърлото,може да слагаш в носа , можеш и да я пиеш - действа укрепващо на организма, а освен това има и мощно антибактериално и противовирусно действие. Аз така си лекувам болното гърло и има ефект, а по време на бременност е напълно безопасно, стига да нямаш алергия към пчелните продукти.
Пожелавам ти да се оправяш бързо!

# 264
Аз съм в седмия месец, когато преди месец бях настинала пих терафлу - препарат от рода на колдрекса, с парацетамол е. Не ми е навредило.

# 265
благодаря ви мамчета-днес като станах не ме болеше особено,но след дълга разходка пак започна да ме боли и си мисля че е опашката както цецинка казва Simple Smile
иначе аз неможех да различа болката понеже не съм имала досега хемороиди а съм чувала че по време на бременност е много вероятно да се появят,та така де затова попитах,но сега вече съм почти сигурна че е опашечната кост.радвам се да попремине че е много неприятно.

приятно посрещане на нновата година мамита и здрави и сладки бебчета Hug

Aко е костта си боли самата кост над дупето, докато ако са хемороиди си те боли ануса  Wink Съжалявам ако съм била прекалено описателна, но исках да ме разбереш най-правилно   bouquet

# 266
Mомичета спешно да попитам.Остават дни до термина-19 януари,а сега имам някакво ръждиво изтичане,дали е тапата?И ако е, колко време мислите че ми остава най-много до като започне раждането?

# 267
Mомичета спешно да попитам.Остават дни до термина-19 януари,а сега имам някакво ръждиво изтичане,дали е тапата?И ако е, колко време мислите че ми остава най-много до като започне раждането?

Разбира се, че е възможно. Може да пада няколко дни, а може и утре да родиш. Никой не може да каже. Можеш да направиш една консултация за всеки случай. Успех!

# 268
Блаягодя polin_a ,май ще трябва да се заредя с търпение.И да се боря със страха дето напира #Crazy

# 269
Ani-pprincess, стискам палци  Hug Ама не трябва ли да имаш и контракции?

Общи условия

Активация на акаунт