Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 5

• 53 163
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
Ani-pprincess, стискам палци  Hug Ама не трябва ли да имаш и контракции?

Чак да трябва, не. Не е задължително. Всяко раждане започва и протича по различен начин.

Блаягодя polin_a ,май ще трябва да се заредя с търпение.И да се боря със страха дето напира #Crazy

Спокойно, радвай се, че всичко много скоро ще приключи /не ти ли писна да си бременна Wink?/ и ще станеш майка Peace.

# 271

Спокойно, радвай се, че всичко много скоро ще приключи /не ти ли писна да си бременна Wink?/ и ще станеш майка Peace.
[/quote]
Да така е,уморих се вече,надявам се всичко да мине добре,и да гушна бебо, Simple Smile Grinning

# 272
Ани, надявам се при теб наистина да наближава раждането, защото аз си ходих с паднала тапа около две седмици и накрая ми предизвикаха раждането, защото преносвах! Дано твоят случай не е такъв и скоро да гушкаш пухкаво бебе! Hug

# 273
честита нова година мили мамчета.
герганчето благодаря за пояснениевто,сега вече се убедих.това е костта над дупето.ами ще си търпя няма начин.сега малко поутихна,но като се понатоваря и се мпоявява пак

Hug Hug Hugза всички

# 274
Колко време пихте или ще пиете магнезий?

# 275
  • София
Доктора ми каза до 36 г.с. да пия магнезия.

# 276
Аз го пих само, докато имах контракции. Сега, да чукна на дърво, нямам. Ама имах ужасно разстройство от него  Embarassed

# 277
на мен ми каза и в 8 мес сега да пия до следващия ми преглед които ще е другата седмица и тогава ще прецени дали да го пия още.

# 278
Аз пих, докато ми свърши опаковката - някъде до началото на 9 месец, а го почнах в края на седмия. При нужда трябва да го пиеш.

# 279
Пих непрекъснато през цялата бременност.

# 280
Пиеш докато прецени лекарят ти.. Peace

# 281
Пиеш докато прецени лекарят ти.. Peace
Peace
Отпуска гладката мускулатура. разтройство понякога се получава, да.
Ани, успех и горе главата. Всички ни е страх, и първия, и втория, и третия път, ама....ще мине.
Моята гинеколожка казваше - "Всяка родилка се плаши от самото раждане. Слава Богу, че не знае, че не е това страшното, бебето все ще го извадим"....Но продължението няма да го пиша сега. Знае се от много по-малко хора. Ще го пиша на лични,само след като този, който пита, е родил вече Laughing Hug

# 282
Може ли на мен на лични Laughing? Аз вече родих преди....известно време Laughing.

# 283
момичета притеснена съм.от няма и 1 седмица имам някакви бели образувания на езика и като хапна нещо ме заболява езика,понякога даже немога нищо да хапна.възможно ли е това да са гъбички и от какво може да са се появили а и дали са опасни за бебо ако не взема навреме мерки и изчакам до прегледа си в сряда.

благодаря ви Hug

# 284
момичета притеснена съм.от няма и 1 седмица имам някакви бели образувания на езика и като хапна нещо ме заболява езика,понякога даже немога нищо да хапна.възможно ли е това да са гъбички и от какво може да са се появили а и дали са опасни за бебо ако не взема навреме мерки и изчакам до прегледа си в сряда.

благодаря ви Hug

Възможно е да са гъбички разбира се. Ами....на първо четене се сещам ако си правила френска любов на мъжа си, нещо да си лепнала оттам. Уф, дано не те обидя сега. Най-добре още в понеделник върви на лекар. Дано не е това, за което писах.

Общи условия

Активация на акаунт