Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 5

• 52 615
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
те токчетат си вредят и без да си бременна....

Съгласна  Peace въпроса е, че понякога обстановката и ситуацията ги изисква..но да не изпадам в подробности.. просто ще гледам да ги нося максимално малко

# 601
За да  ги поеме здравната каса, какво трябва да направя, да взема направление за тях ли? от личната ми лекарка ли? кога най-късно се правят първите изследвания?

Да,от личния трябва да вземеш направление.Започни веднага процедурата с изследванията(това е важно),вече имаш наличие на бременност,не е необходимо да чакаш крайния срок.Ако искаш мога да ти дам данните на моята лекарка,много е добра,работи със здравната каса,но. Stop....не изражда ooooh!   Можеш да ходиш при нея до последно и после само да се прехвърлиш за раждането със всички документи в някоя болница... Heart Eyes Успех!

# 602
  Афродита, изтрий си някои от ЛС, че кутията ти е пълна.

# 603
Ходих при една гинеколожка, на часно за установяване на бременност, тя ми даде една брошура в коята ми отбелза какви изследвания трябва да си напрая  "за начало" и там пишеше цена 36лв.
За да  ги поеме здравната каса, какво трябва да направя, да взема направление за тях ли? от личната ми лекарка ли? кога най-късно се правят първите изследвания?
Още първия месец ми пуснаха изследвания PeaceТрябва да си вземеш направление от доктора който ти води ЖК

# 604
  • София
те токчетат си вредят и без да си бременна....

Съгласна  Peace въпроса е, че понякога обстановката и ситуацията ги изисква..но да не изпадам в подробности.. просто ще гледам да ги нося максимално малко

като се налага, налага...през другото време си ги спестявай...зимай си и с по-стабилни токове...и ако може с малко по-ниски...и внимавай по ледовете....Wink

# 605
През първата бременност носих токчета и ми беше комфортно с тях - не много високи. Но през втората още в ранна бременност почувствах дискомфорт с токчетата - някак си много ми се тръскаше корема и реших, че е това е опасно за бебето.  Peace

# 606
ранната фетална морфолофия може ли да види ако има последици от вит.А

Едва ли някой може да ти отговори на въпроса.

# 607
здравейте мили майки Simple Smile
явно всички ни вълнуват почти едни и същи въпроси колкото и индивидуална бременноста при всяка бременна.аз съм в 24 г.с. и също имам от време на време много силни болки ту в едната гарда , ту в другата.знам че няма лек за това и че единствения начин е да се изчаква да отмине болката и да си ги масажирате внимателно.а това дали да се слага сутиен(предимно без6евен,по-удобен е ,няма размери и не стяга.с много предимства е,и казвам едно голямо браво на тези които са го създали. не съм сигурна и затова всяка една от нас може да си прецени дали да си слага и кога.за това поне няма рецепта Simple Smile .а за болките в стомаха разбрах че също са нормално явление ,но е желателно да са по-рядко иначе в противен случай трябва да се допитвате до док.лека бременност на всички

zdraveite mili maiki Simple Smile qvno vsi4ki ni valnuvat po4ti edni i sa6ti vaprosi kolkoto i individualna bremennosta pri vsqka bremenna.az sam v 24 g.s. i sa6to imam ot vreme na vreme mnogo silni bolki tu v ednata garda , tu v drugata.znam 4e nqma lek za tova i 4e edinstveniq na4in e da se iz4akva da otmine bolkata i da si gi masajirate vnimatelno.a tova dali da se slaga sutien(predimno bez6even,po-udoben e ,nqma razmeri i ne stqga.s mnogo predimstva e,i kazvam edno golqmo bravo na tezi koito sa go sazdali   bouquet  )ne sam sigurna i zatova vsqka edna ot nas moje da si preceni dali da si slaga i koga.za tova pone nqma recepta Simple Smile .a za bolkite v stomaha razbrah 4e sa6to sa normalno qvlenie ,no e jelatelno da sa po-rqdko ina4e v protiven slu4ai trqbva da se dopitvate do dok.leka bremennost na vsi4ki  newsm51  preggo

--------------
Пишете на кирилица.

Последна редакция: пн, 25 яну 2010, 18:21 от AnMary

# 608
darkeyes    изчисти си входящата кутия,не мога да ти пратя данните..

# 609
През първата бременност носих токчета и ми беше комфортно с тях - не много високи. Но през втората още в ранна бременност почувствах дискомфорт с токчетата - някак си много ми се тръскаше корема и реших, че е това е опасно за бебето.  Peace
Аз винаги нося токчета. Вече влизам в 9-тия месец, но не съм спирала да нося  Embarassed Е, вярно, че не са много високи, нося 5 и 7 см.

# 610
Някой ходил ли е при д-р Вани Георгиева от 11 поликлиника или д-р Милкана Щерева от МЦ"Грийнберг".
До колкото разбрах и двете работят със здравната каса и са добри гинеколожки!

Моля ви за вашето мнение!  Спешно трябва да се ориентирам!

П.С. И ако някои има някакви техни координати???

# 611
Д-р Емилия Пантева
Адрес: улица Бенковски 55(от Дундуков се свива в една пряка,мисля,че се пада на гърба на Ръковска....)Не съм от София,специално заради нея ходя,та не мога да те опътя много.
Телефон:0886 39 22 80
работно време:
сряда-14:00-19:00ч.
четвъртък-14:00-19:00ч
петък-10:00-15:00ч.

Пускам ти ги тук,защото не ми позволява да ти ги пратя.Надявам се да ти помогна:))Успех!

# 612
благодаря ти   bouquet
 А приема ли със направление на посоченият адрес?

# 613
Да,аз само на този адрес ходя и съм винаги с направление.

# 614
Благодаря ти много   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт