Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 5

• 53 128
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
Браво, радвам се.
Дано.
Аз с моите мастопатични цици много патих от такива каналчета Mr. Green

Много точно определение. И мойте са такива ooooh!. Искат си голямо пазене.
Е, вече не ги пазя, щото са станали като яйчица на очи....хич ги нЕма Mr. Green

# 196
Е и аз в Тина Киркова ходя при Шишенкова.Та тя ми каза: "Да знаеш ако не си родила до 27 от 28 докато родиш всеки ден на запис,ама се плащат...иначе знам,че е хубаво да се ходи,ама не мога да си го позволя! Благодаря все пак момичета!

# 197
иначе знам,че е хубаво да се ходи

Защо?

# 198

Смятам че заради рисковете при преносените бебета  Rolling Eyes

# 199
Здравейте момичета! Днес забелязах, че в страни от зърното ми се е образувало нещо като топче, което е болезнено при допир... И предвид факта колко се променят гърдите през бременността се чудя дали е резултат от тези промени или е нещо по -  сериозно. Sad Случвало ли се е на някой?
Питай лекаря си, но най-вероятно е запушено каналче, вследствие на образуваната коластра, което ще се оправи от появата на "помпичката", а може и по-рано. В момента каналчетата ти се разширяват, за да изпълнят функциите си след раждането на бебочето. Ако се притеснявай за фиброаденоми, те обикновено не болят. Ако се зачерви мястото, вероятно ще ти назначат компреси.

Болеше ме и се оказаха кистички. Всякакви изменения по гърдите не са нормални.

Имам предвид уголемяването на ареолите, пигментацията и т.н - все нормални промени. Благодаря за отговорите

# 200

За един се сещам - повечето плаценти в този период вече са в последна степен на остарялост - зрялост и трябва да се следи дали дават нужните вещества на бебето. А това се променя за часове Tired

# 201
Здравейте момичета! Днес забелязах, че в страни от зърното ми се е образувало нещо като топче, което е болезнено при допир...
Имам предвид уголемяването на ареолите, пигментацията и т.н - все нормални промени. Благодаря за отговорите

Намирам противоречие в двата ти поста. Реши кое от двете е всъщност. Ако е първото, значи има проблем.

# 202
аз имах такива болезнени топчета преди време даже писах в темичката и се оказаха от коластрата,много боляха но сега да чукна на дърво ми минаха и не са се появявали.нищо не съм мазала или правила от самосебе си минаха.но е много неприятно и аз се стреснах отначалото,но после доки ме успокои.

# 203
Здравейте момичета! Днес забелязах, че в страни от зърното ми се е образувало нещо като топче, което е болезнено при допир...

Намирам противоречие в двата ти поста. Реши кое от двете е всъщност. Ако е първото, значи има проблем.

Не ме цитираш правилно. Върни се назад и прочети моля те - казваш, че всякакви изменения НЕ СА НОРМАЛНИ, а аз посочвам нормалните такива. " Реши кое от двете е" е малко грубо, аз не взимам решения относно това, което ми се случва със гърдите.
Още веднъж благодаря за отговорите.

аз имах такива болезнени топчета преди време даже писах в темичката и се оказаха от коластрата,много боляха но сега да чукна на дърво ми минаха и не са се появявали.нищо не съм мазала или правила от самосебе си минаха.но е много неприятно и аз се стреснах отначалото,но после доки ме успокои.

Търсих, но не намерих нищо...моята ми каза да се мажа с реванол, а утре съм за направление за гръден хирург ...

Последна редакция: пн, 28 дек 2009, 00:28 от AnMary

# 204

За един се сещам - повечето плаценти в този период вече са в последна степен на остарялост - зрялост и трябва да се следи дали дават нужните вещества на бебето. А това се променя за часове Tired

Ще цитирам извадка от списание 9месеца - "Най-честите рискове при преносена бременност са поглъщане на околоплодна течност, проблеми с терморегулацията, суха и лющеща се кожа и повишени нива на хемоглобина". Това е общо взето, но е добре да се следят тоновете за да сме сигурни че бебчо е добре  Wink

# 205
ами знам че питах в теми1ката и някоя мама ми каза че може да са запушени каналчета от коластрата и след това и док ми го потвърди,даже ми стисна едната гърда и ми каза че имам доста коластра.та така де сега нямам,но има още време,дано не се появят пак че са неприятни

стискам палчета вси1ко да е наред и да не е нещо страшно и да се успокоиш Hug

# 206
Аз за това писах....в смисъл, че е един от най-често срещаните проблеми....

Недоумявам как бебето може да се нагълта с околоплодни води, като то гълта вода постоянно newsm78 Не се заяждам, наистина ми е странно. Околоплодната течност влиза и в дробовете. Нали затова е първия плач?! Не от болка , а инстинкт , за да се разгърнат дробовете с първата глътка въздух и да изхвърлят водата от там.

# 207

Недоумявам как бебето може да се нагълта с околоплодни води, като то гълта вода постоянно newsm78 Не се заяждам, наистина ми е странно. Околоплодната течност влиза и в дробовете. Нали затова е първия плач?! Не от болка , а инстинкт , за да се разгърнат дробовете с първата глътка въздух и да изхвърлят водата от там.

Ооо моля ти се, въобще не го разбирам като заяждане  Hug Кометираме си за да стигнем до разумно обяснение защо след термина се слушат тонове всеки ден  Rolling Eyes

# 208

Не ме цитираш правилно. Върни се назад и прочети моля те - казваш, че всякакви изменения НЕ СА НОРМАЛНИ, а аз посочвам нормалните такива. " Реши кое от двете е" е малко грубо, аз не взимам решения относно това, което ми се случва със гърдите.
Още веднъж благодаря за отговорите.

Извинявам се за дългият цитат.

Кое по-точно не е правилно в цитатите на твоите постове? Върни се и прочети, че нищо не съм добавила от себе си. А ти явно имаш проблем с изказа, щом не се разбра какъв точно ти е проблема.
Пък не ми е толкова важно да чета вече коментирани постове. Поискала си мнения, дадени са ти. Извинявай, че се изказах Mr. Green.

# 209

Ооо моля ти се, въобще не го разбирам като заяждане  Hug Кометираме си за да стигнем до разумно обяснение защо след термина се слушат тонове всеки ден  Rolling Eyes
Ясно, разбира се Hug Просто наистина ми е чудно за поглъщането на водите, а не ми се рови да чета Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт