Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 5

• 53 141
  • 742
  •   1
Отговори
# 225

По кои учебници? От 70-те ли Wink? Не че има значение. Никой не носи бебе и не ражда по учебник. Както си дойде.
А не си мисли, че ти остава по-малко, че после като преносиш два дни, и ще ти се овиди ooooh!.

Хаха горе доло от тогава  Laughing Ама тая година точа лиги по един нов  Laughing 
Иначе и аз видях че нищо не става като по учебник, та за това седнах да ви разпитам и вас тука  Wink

# 226
В паника съм днес ми прицапа два пъти съвсем леко едно розово кафеникаво по бельото.съвсем по малко ама все пак.Звънах на доки и ми каза да пич 2*2дуфастин и 3*1 ношпа.Лекарката ми ме попита и дали това не е евентуалната дата в която при отсъствие на бременност трябва дами дойде и ако е така да не се шашкам много,но не мога иначе наистина около тази дата щеше дами дойде.Сутринта съм на преглед да видим дали всичко е наред .Моля ви кажте ми какви може да се евентуалните причини за това зацапване

# 227
В паника съм днес ми прицапа два пъти съвсем леко едно розово кафеникаво по бельото.съвсем по малко ама все пак.Звънах на доки и ми каза да пич 2*2дуфастин и 3*1 ношпа.Лекарката ми ме попита и дали това не е евентуалната дата в която при отсъствие на бременност трябва дами дойде и ако е така да не се шашкам много,но не мога иначе наистина около тази дата щеше дами дойде.Сутринта съм на преглед да видим дали всичко е наред .Моля ви кажте ми какви може да се евентуалните причини за това зацапване
Успокой се  Simple Smile.Лекарката ти е права.Една позната беше така,сега си има здрава бебка.Недей да си мислиш най-лошото.Щом е било съвсем малко и за кратко,няма проблем сигурна съм.Хайде сега си легни и се опитай да поспиш,така и на беб4ето ти ще му е спокойно.Пожелавам ти вси4ко да е ОК  Hug

# 228

A в коя седмица си?

# 229
9 г.с. почти 10

# 230
  • Mediterraneo

Някъде в тези седмици и аз получих зацапване. Нямаше отлепване или видима причина, но въпреки това решихме да сложим един курс с Прегнил. После продължих с Дуфастон и Но- шпа.

# 231
Тарталета сутринта на прегледа и при мен няма никаква видима причинна ,но ще направя курс с Дуфастона и Но-шпа.Казаха ми няколко дена а лежа и да не правя нищо.Все едно съм в болница  Shocked ,но щом се налага ,а и е по добрия вариант от това да ме приемат точно за нова година

# 232
При мен ударната доза Дуфастон...не подейства добре едно време

# 233

Успокой се и си почивай колкото можеш повече.Аз карах малко кофти бременност-даже последното ми прокървяване беше в началото на 8-ми месец-повече почивка и необходимите медикаменти и всичко беше ок,и при теб ще се оправят нещата,само бъди спокойна и не се натоварвай много.

# 234
Ами като цяло доки каза ,че ако до утре най-късно в други ден не спре вероятно ще ме приемат в болницата, но за сега го отложи тъй като не видя нищо обезпокоително .А за почивката - почивам от момента в който видяхме околоплодното сакче.Спрях работа не се натоварвам освен с редовните домашни задължения и с мотане по кафета.Иначе от вчера до момента почти не съм става от леглото

# 235
  • Пловдив
При мен ударната доза Дуфастон...не подейства добре едно време

Е, хайде сега - не плашете така момичето...
То ако нещо лошо ще става никакви лекарства няма да го задържат - мисли позитивно, почивай много и гледай да не ставаш много от леглото. И аз с първата бременност бях така - на 2 пъти прокървих, без причина и без последствия за бебето  Peace
Успех!!!

# 236
Ами като цяло доки каза ,че ако до утре най-късно в други ден не спре вероятно ще ме приемат в болницата, но за сега го отложи тъй като не видя нищо обезпокоително .А за почивката - почивам от момента в който видяхме околоплодното сакче.Спрях работа не се натоварвам освен с редовните домашни задължения и с мотане по кафета.Иначе от вчера до момента почти не съм става от леглото
Да,по4ивай си много.И кафетата зарежи за момента.Лежи и не се натоварвай.Късмет  Hug

# 237
Благодаря ви за всичко дори и на мечка малинарка за подкрепата и въобще всичко.Кафетата ги спрях малко след двете чертички и минах на фрешчета ,кафето нещо не ми понася и до сега Simple Smile последното в кръга на шегата  Hug Hug Hug

# 238
Колко е нормално да е размера на шийката на матката? Аз съм в края на 17 г.с. и днес на видеозона ми казаха, че е 2.5см. Нормален размер ли е това? Под колко см. се смята, че е скъсена?

# 239
4-5см. 2,5 е много малко. Добре е да лежиш и да не правиш нищо, ставай само до тоалетна.

Общи условия

Активация на акаунт