Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 5

• 53 005
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
Аз лично усетих преди цикъла да ми закъснее при мен по - скоро беше якакво предчувствие и реших да си направя тест и след 9 месеца   ylinfant

# 541
да възможно е това са симптомите които имах аз в началото на бременноста

# 542
А има ли тестове за бременност, които показват преди цикъла да ти е закъснял? 
Теста показа отрицание.

# 543
  • Rio de Janeiro/Austevoll/Varna occasionally
Ами има тестове, които отчитат на седмия ден от зачеването. Най-сигурно е обаче да си изчакаш датата, на която трябва да ти дойде.

# 544
Премери си базалната температура.Утре сутринта преди да станеш от леглото си сложи едно термометърче.

# 545
И аз имах подобни симптоми и двата пъти, но и вътрешно усещане, на всичкото отгоре първото дете не беше планирано.
Обаче шуърчек-ът ми отчете и двата пъти бременност точно на първия ден от закъснението.

Базалната Т не е ли само за овулация? Thinking

# 546
Възможно ли е да се усетят симптоми на бременност преди цикъла?
1. Болка и по-големи гърди;
2. Лека болка в корема, като преди мензис
3. Леко напълняване.

Възможно е.
1. Да
2. Да
3. Не

# 547

При бременност Т° е над 37° и се запазва така първите 3-4 месеца от бременността.

# 548
Аз очаквах да ми дойде всеки момент,защото си имах обичайните предменструални симптоми.....болезнени и наедрели гърди,болки в корема като при менструация...пъпки по лицето,а и бях станала доста емоционална...нооо се оказа друго..бебето беше очаквано,но не предполагах че могат да бъдат такива симптомите и просто не вярвах,така чее..ВЪЗМОЖНО Е

# 549

При бременност Т° е над 37° и се запазва така първите 3-4 месеца от бременността.
Това имах предвид  Peace На мене на датата на която трябваше да ми дойде температурата ми беше 37.5. Не ми дойде естествено и бях много щастлива защото искахме бебето.

# 550
   Не съм мерила ни температури, ни гърди..по никакъв начин не съм се настройвала с такива признаци.Единствено ужасно много ми се спеше, нещо нетипично за мен.

# 551
Да,възможно е.На мен много ми се спеше и имах напрежение в гърдите преди да ми е закъснял М.Направух си тест ПРЕСТО 4 дена преди датата да ми дойде М и EFP.

# 552
Благодаря ви момичета!!!

# 553
Благодаря ви момичета!!!

Виж ей тази темичка... http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=18377.0 мисля, че ще ти бъде много полезна и интересна...

# 554
Благодаря ти. От темата разбирам, че трябва да чакам цикъла и то ще си покаже.Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт