Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 5

• 52 601
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
  • España (Плевен)
Благодаря ви момичета за отговорите  Hug Смятам да не започвам витамините /имат годност до 2012 / ще изчакам малко - стрева си все пак.
Но искам само да поясня,че моите витамини са закупени от Испания /Vitacrecil Complex capsulas / и няма вит.А или поне аз не мога да разбера.
състав: valor energetico-1,8 kcal  proteinas-0,434 g  hidratos de carbono-0,100 g  grasas-0,000 g  zinc-7,5 mg  hierro-5,0 mg  acido pantotenico-3,0 mg  vitamina B6-1,0 mg D-biotina - 0,04 mg   newsm78

# 616
привет момичета, искам да ви питам как да различа подготвителните контракции от истинските?! Нищо, че ще ми е второ раждане, първият път нямах подобни "екстри" предизвикаха ми ги чак в болницата... А сега се притеснявам, защото искам да раждам и в друг град, та да знам кога да тръгна натам... Имам леки присвиване на корема и кръста, но отмминава бързо и не болезнено. Не се повтарят регулярно, а примерно 4-5 пъти през деня.  newsm78 моля дайте съвет   bouquet Praynig

# 617
привет момичета, искам да ви питам как да различа подготвителните контракции от истинските?!
Тези, които имаш в момента, са подготвителни.
"Истинските" болят, интервалите между тях постепенно намаляват, а самите контракции продължават  по-дълго.
Щом ще раждаш в друг град, питай доктора си кога да тръгнеш към болницата. Обикновено те насочват към клиниката, когато контракциите станат на 5 мин, но при теб може би трябва да се тръгне по-рано.

# 618
привет момичета, искам да ви питам как да различа подготвителните контракции от истинските?! Нищо, че ще ми е второ раждане, първият път нямах подобни "екстри" предизвикаха ми ги чак в болницата... А сега се притеснявам, защото искам да раждам и в друг град, та да знам кога да тръгна натам... Имам леки присвиване на корема и кръста, но отмминава бързо и не болезнено. Не се повтарят регулярно, а примерно 4-5 пъти през деня.  newsm78 моля дайте съвет   bouquet Praynig

И аз имам такива. Това са подготвителните. Лекарят ми каза, че до 10 на ден е нормално. Ама, виж, за истиските не знам  Blush Ама все ще разберем  Hug
Успех и леко раждане!

# 619
През първата бременност нямах подготвително конртакции, така че като почнаха истинските, не знаех дали са истински. На всичкото отгоре ту се установяваха през 10 минути, ту се разреждаха на през половин час. На курса за бременни ни бяха казали да пробваме с топла вана - ако са истински се усилвали, ако са подготвителни минавали; поради липса на вана пробвах с топъл душ, но нищо не можах да разбера. При това не бяха и болезнени. След 5 часа така, се изнервих и отидох в болницата, където ме приеха с мижавите 2 см разкритие и ме пуснаха да си обикалям наоколо и да се върна пак след два часа.
Сега на втората бременност имам редовно подготвителни контракции от 7-мия месец насам и май се усеща, че са различни. При мен се явяват когато съм уморена, когато качвам стълби много често, изобщо - при някакви обстоятелства и си минават до 5-10 минути най-много. Според мен не можеш да ги объркаш, но можеш доста чудене да му удариш Simple Smile

# 620
Здравейте момичета,от около 10 дни ми е едно депресивно и тревожно и от това нямам никакъв апетит.От 2 дни се чувствам по-добре,но пак не ми се хапва нищо.С 300 зора слагам по нещо в устата си.Дали бебчо се чувства добре?

# 621
Здравейте момичета!!!
В 6 м. възможно ли от сега да имам подготвителни контракции, тъй като доста четсто имам спазми ниско долу но са без болка?
Мерси Hug

# 622
благодаря ти   bouquet
 А приема ли със направление на посоченият адрес?

Имам още един само 0887 66 40 08.Дано да успееш!

# 623
  • София
Здравейте момичета!!!
В 6 м. възможно ли от сега да имам подготвителни контракции, тъй като доста четсто имам спазми ниско долу но са без болка?
Мерси Hug

Абсолютно е възможно. Най-вероятно ще пиеш магнезий по схема. Щом не болят няма страшно, почивай си повече. Peace

# 624
Възможно е, обсъди го с лекаря си. Peace Аз си изкарах цялата бременност в една перманентна, подготвителна контракция.  Излизах от една и влизах в нова. За щастие това не доведе до преждевременно раждане, но пък ми причиняваше стрес и дискомфорт. Успешна и лека бременност.

# 625
Момичета, да ви попитам, докага имахте болки и напрежение в гърдите? Аз съм в 7ма седмица и от два дни спряха. Миналия петък се видя плоден сак, който е пълен, но от понеденик изчеднаха болките и напрежението в гърдитe, в петък съм отново на лекар.

# 626
Момичета, да ви попитам, докага имахте болки и напрежение в гърдите? Аз съм в 7ма седмица и от два дни спряха. Миналия петък се видя плоден сак, който е пълен, но от понеденик изчеднаха болките и напрежението в гърдитe, в петък съм отново на лекар.

При мен не изчезнаха до края, при други изчезват рано. Не е задължително да е проблем, но може би все пак е добре да се консултираш днес. Ако има проблем, и без лекар ще се разбере, но дано при теб всичко да е наред Peace.

# 627
  • София

появи се 2-3 седмици след закъснението, продължи пак толкова - 2-3 седмици....
то може и изобщо да няма такова напрежение...не е задължително...

# 628
  • София
При мен напрежението в гърдите продължи до към 7-8 г.с.

# 629
Благодаря ви  Hug

Общи условия

Активация на акаунт