Коледата идва вече- известява го с ритниче МАЙското човече №10

• 18 583
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте и от мен  не мога да ви изчета Simple Smile
sunshine_83 на мен ми е за първи път и ме е страх още от сега дали ще се справя и си къпих книгата ""изкуството да бъдеш родитрел" и доста добре ми се отразява. Вярвам че ще се справим.
  Момичета като ви гледам коремчетата се отчайвам аз направо си нямам...Simple Smile Thinking

# 421
sunshine_83, и мен ме налазват подобни мисли от време на време, но гледам бързо да ги разгоня. Остави тези тревоги, сега ти трябва пълно спокойствие. Като гушнеш бебето догодина, сама ще усетиш кое е най-добро за него. Обгради го с любов и то ще расте щастливо.
П.С. така или иначе като влезе в пубертета, ще ти се иска да го превъзпиташ  Laughing

# 422
sunshine_83 - миличка имам такива притеснения от момента в които разбрах,че съм бременна,а дори и от преди това.Всичко премислям кое как ще бъде чаак до първи клас  Blush но каквото и да ми минава през ума,просто нямам търпение да се сблъскам със всичко  Crazy само да сме живи и здрави  Heart Eyes

# 423
  • Пловдив
Аз нещо съм пропуснала коя е мамата с близначетата  smile3506

Мислех си,нали kiddicare нямат доставка до БГ аз ако пратя тази количка от Англия до тук ще ми излезе 50-60 паунда...което ще и увеличи цената доста..в Англия е брат ми той може да я купи(да му я пратят в тях от kiddicare)но до БГ ще излезе доста скъпо...змейче ти с коя фирма получаваш пратките или ти от там не си поръчвала до сега  newsm78
Славчето- честити розови гащи   bouquet

Никол, тази фирма, която ползвам взима 1.50 лири на кг. на мен доставката ми беше към 25-30 паунда  Peace Като крайна цена ми излезе около 270-280 лв., което си е просто супер  Peace

Нормално е да имате притеснения, по-странното би било, ако не се притеснявате  Laughing Но ще се справят всички, убедена съм  Hug
Тези, които сме с второ пък се притесняваме как ще се справяме с 2 съкровища  Crazy При положение, че и сега с 1 бр понякога лудвам и ми идва нанагорно не ми се мисли просто  Blush Ама вече сме се хванали на хорото и трябва да се справим - после радостите ще са умножени и те по 2  Laughing

# 424
Змейче и как се казва фирмата  Thinking

Да ви попитам имате ли проблеми с потенето  Embarassed при мен явно от хормоните ли какво но просто  ooooh! половин час след баня и вече пак  ooooh!  Grinning

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 21:09 от NICOLEEE

# 425
  • Sofia
herzog, аз също си го пмислих това, което sunshine_83 е написала - полетите водят до дехидратация, а тя - до контракции. Трябва много вода да се пие. Напълно те разбирам за притесненията, както и за това, че нямаш доверие на Ямболските лекари. Според мен тази лекарка се презастрахова с болницата. Стискам палци всички болежки и дискомфорт да отшумят  Praynig Praynig Praynig Мисля те кога и как ще се връщаш  Confused То 20 часа полет за небременна е натоварващ, та камо ли в нашето състояние.
Аз само от домакинска работа, гледане на Габи и ходене до магазина вечер съм като пребито куче  ooooh!

sunshine_83, интуицията ще те води. Всяка майка е най-добрата за детето си. Нормално е да се притесняваш  Hug

angelka, Chicco  са си марка от години и на времето беше единствената достъпна чрез Кореком или други неведоми пътища. Аз съм фен на Quiny-то  Peace Има и много други хубави марки Peg Perego, Casual Play, Bebe Comfort и т.н., които момичетата тук показват. Аз едно време накупих всичко на Chicco - шишета, стерилизатор, подгревател, играчки...уж най-доброто, ама толкова съм знаела.  Mr. Green

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 21:22 от aniK

# 426
аз днес цял ден не съм влизала и сега не мога да ви изчета...

честито на мъжките майчета който вече са разбрали.... Heart Eyes

много хубави колички, но аз ще ползвам на една приятелка , отдавна съм влюбена в нейната, пък ако нещо в последствие не ми хареса тогава ще избирам.... Party

# 427
И аз съм пропуснала мамата с близначета  Blush
ЧЕСТИТО!  Hug

# 428
И аз съм пропуснала мамата с близначета  Blush
ЧЕСТИТО!  Hug

леле и аз така , честито .. Heart Eyes

# 429
 newsm03 Ех, момичета, пишете ли пишете, аз пак съм тук, но понеже нещо не се чувствам много добре с тази кашлица и само си ви чета. Много се радвам, че се увеличаваме, дано все така да е  Heart Eyes Не съм гледала много сериозно още на колички и подобни неща, но си казвам , че има време и ще се избере всичко. Ние още не сме казали на никого в БГ , че ще си имаме момченце, но и не бързам като знам как ще започнат да мрънкат за имената (свекито се изказа вече веднъж как нямало да й стане приятно, ако не е на нейното име, но няма и да бъде)  Rolling Eyes Всеки ще има трудни моменти, едни с имената, други с гледането и с чуждите съвети, но няма страшно  Hug Цункам ви и ще гледам да пиша по-често.
п.с Имате много хубави коремчета всички мамчета  Wink

# 430
  • София
Искам да попитам момичетата тези магазини двата дето ги показахте единия до МД, другия на малкия ЦУМ дали работят и събота .
Точе, магазинът в малкия цум работи май и двата дни. По спомен бях ходила в неделя като си купувах мойте панталони.

Едвам ви изчетох.. Събрахме се тази вечер 6 приятелки да отпразнуваме рд на едната и хахо хихи до 12.30ч., но няма как да си легна без да хвърля един поглед тук Simple Smile на няколко странички Simple Smile
Гледам и други имат проблем със спането - мен не ме хваща сън, хем ми се спи ужасно, лягам и до там.. почва едно безумно въртене, а на сутринта, нямам сили да стана...

Искам да ви попитам нещо... Имам пролапс на митралната клапа. на позната, която е бременна и има същото, са й казали, че ще ражда секцио. Случайно някоя да се е сблъсквала с такъв "козметичен дефект" на сърцето?  newsm12

За възпитанието - май всички се притесняваме, и аз си купих книжките, които препоръчахте, направо се ошашках с тази за ината. Надявам се, живот и здраве, като дойдат мъничетата, че ще се напаснем с тях и ще им дадем най-доброто от себе си...  Praynig

Честито за всички нови покупки, избрани колички и хубави новини. И добре дошли на новите мами! Безпроблемна бременност и здрави бебчета през май!  Hug

До скоро, момичета!

Отивам да се пробвам да заспя.....  newsm46

# 431
  • T"A
 1stroller  За количките - тези, които са с 3 колела не на всеки са удобни, мен специално ме предупредиха, така че задължително ги пробвайте  Peace

За зимния кош - аз имах идея евентуално да вземем една със стандартен кош, който се преобразува в различни позиции за гръбчето - от седнала позиция до легнала. Може би зимен кош да е за предпочитане, нямам опит, за да преценя, но виждам, че много родители се справят без него, това е  Peace Но вдигнах в един магазин количка - 13 кг и щях да падна заедно с все количката. Достатъчно ми беше, за да разбера, че няма да мога да изкачвам стълбите вкъщи с нещо такова...  Confused

Наши познати (всъщност прекият началник на мъжа ми...) купиха от САЩ коичка за близнаци, родиха се двете кукли, след по-малко от месец ползване на количката установиха, че не е подходяща за тях (момиченцата се запарявали е нея, потили се доста), продадоха я и купиха някаква друга - втора ръка. В случая грешката им е била в това, че са купили вещ, направена за по-различен климат, но и по принцип - всяко нещо си пасва на определени хора, няма универсални решения  Hug

sunshine_83
, половинката ми има такива опасения, мен ме е страх от трудностите, но някак имам вътрешна увереност, че ще се справя... не знам от къде е, може би защото винаги съм мечтала да бъда майка и някак психически съм била готова за това още преди бременността. Имай предвид, че много неща се решават "в крачка", не можем да знаем от сега какви деца ще имаме  Wink
За сега повече ме притеснява дали ще се справя с раждането - да е такова, каквото искам, т.е. да не ми остава травма от него... цял живот са ме плашили по тази тема и сега влагам много, за да се справя с тези си страхове....

Пак се улисах  ooooh!

Змейче, не бил за мен колетът  Sad някакви джунджурии, които мъжът ми си поръчвал, ноооо аз бях твърде въодушевена, за да погледна на чие име е бележката за колет  Rolling Eyes

# 432
Ох, няма мама с близначета  Blush Поне за сега никой не се е похвалил. Броих майските мами и се оказа,че са по-малко отколкото бяха отбелязани на първа страница. Поправих го,но съм забравила да променя и броят на бебетата  Embarassed

Дано пък сме предизвикали съдбата. Ама много сте наблюдателни  bouquet

# 433
sunshine 83, късмет и на теб с полета! И на мен лекарите там ми казаха, че няма никакъв проблем да пътувам, стига да се раздвижвам и да пия много вода. Това и направих - пих много течности, ставах и ходих до тоалетната на всеки час и половина - два. Тук разбиранията са други и тази лекарка се опули като й казах колко съм пътувала, и веднага изкритикува тамошните доктори, че са ме пуснали. Според мен основният проблем беше, че полетът от Амстердам от София друсаше много, а мен малко ме е страх като се раздруса, и бях цялата стегната, особно в корема, от напрежение. И аз така се опитвах да галя коремчето и да успокоявам бебо заради собствените си страхове  Laughing
aniK, благодаря ти, мила. То и ние се местихме точно една седмица преди полета, и аз буквално за час не бях се спряла с разопаковане и подреждане, не бях и спала достатъчно, и полета беше просто за капак на всичко. Сега си наваксвам с почивката, лежа, пия вода и взимам магнерот и папаверин. Моля се всичко да се оправи  Praynig

# 434
danly, аз след като вече съм станала мама на принцеса, с удоволствие ти отстъпвам , оставащия ми 20% абонамент за розови гащи newsm10А на всички от Бургас и областта

ЧЕСТИТ ПЪРВИ СНЯГ ! People Santa People Santa People Santa

Общи условия

Активация на акаунт