Коледата идва вече- известява го с ритниче МАЙското човече №10

• 18 524
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
  • Русе
Добро утро!
Днес приключих с изпитите за този семестър.  newsm44 Всички взети успешно при това. smile3521  Сега спокойно ще мога да си наредя най-после къщата. Simple Smile
Въреки целия хаус, обаче, онзи ден си украсихме елхичката. От кога чаках само.
Рени, честити сини гащи! Simple Smile
angelka, като спомена нощница, аз все се каня да ви питам с какво спите  Joy Аз зимата си се навличам с пижама, но ластиците нещо много ме дразнят, хем не са стегнати и ги смъквам под тумбака. Много съм зиморничава и не мога сега с нощница да спя, даже с чорапи си лягам и по някое време ги свалям  Blush В тази връзка, NICOLEEE, аз не се потя много, през повечето време ми е студено, въпреки че у нас поддържаме около 26С. Опитай да не качваш много килограми  Hug предполагам, че и от тях се засилва потенето.

aniK, все едно мен уписваш с пижамката и чорапите.  Joy Аз в момента мога да обличам само 2 от пижамите си, защото на едната ластика и е хлабав, а другата незнайно защо е с номер по-голяма.

# 496
Ха добър ден!
Слънчева, честито и от мен (на патерици ве4е)! Много щастие ти желая! и на пролет послушно  baby_neutral
Рени, честито синьо вързопче  stork-boyАз се надявам сините да не се изчерпат, че да има и за нас  Embarassed

# 497
Добро утро и от мен Simple Smile
За спането - аз си спя с пижами от както се помня.НОщниците не са ми никак удобни,все се надигат нагоре и то все едно си без нея.И както Аник и Маги и аз си спя с чорапки въпреки че в нас с около 30 градуса.Сега откакто съм бременна все ми е студено...Немога да си обесня защо,но мн се обличам и се пазя.По-добре така отколкото да се разболея.Добре че и на работа е около 30 градуса пак заради мен,защото мн се притесняват шефовете да не се разболея заради тях и правим сауна.Колежките се разкарват по къс ръкав,а аз с дълъг и дебело елече из офиса  Laughing
Иначе чорапогащници не нося - изривам се от тях и мн ми се смъкват.Единствено ако обувам пола,но не за повече от 2 часа и то върху чорапогащника си закопчавам бодито  Wink
Маги,честито за изпитите  Peace
Лек ден от мен,ние с мъжо излизаме малко на снежна разходка и на кафенце  Hug

# 498
Добро утро и от мен  Grinning /то май добър ден стана, ама нищо де/
Да доложа и аз за пижамките и нощниците - аз си купих две по-големи пижами, за да спя с тях, но ластика го навивам под корема, че все ми стяга, а с нощница е абсурд да спя, както се въртя ще е все над кръста ми вдигната  ooooh!
Тук снега се стопииииии  Cry

# 499
Наистина тези ношници не са удобни.Май най са си удобни пижамките.И аз прекарвам съня си с нея.Свалям всякакво бельо дори и бикините- не ми е удобо с тях,а чорапки си слагам само понякога когато ми е студено на краката, а това се случва когато моя го няма през ноща или е на работа(няма къде да ги топля).А откакто съм бременна все ми е горещо.Лек ден от мен.

# 500
Добро утро, или вече добър ден  Rolling Eyes
Кенга Вярвам че всичко ще е наред с бебо. Недей да позволяваш да те обземат лоши мисли. И аз всеки ден се впускам с бясна скорост в някакви кошмари, но бързо се възпирам. Засебе си знам, че докато бебо не се появи няма да се успокоя, гледам да съм по- умерена в притесненията си.
Алтас Това да полежиш в болница няколко дни е в името на бебо. И аз лежах 7 дена, но знам че беше наложително. Моят син има същата алергия ( като проявление). Така и не разбрахме какво я е причинило. Аз се съмнявам в едни капки за нос. Не си ли поемала някакъв медикамент скоро???
Кременакс Ако знаеш колко добре те разбирам. Идваше ми да се хвърля от прозореца с тази моя кашлица. Сега доста е понамаляла. Бях в болница с развила се плевмония. Там бях на венозен антибиотик. Сега пия някакви хапчета, но имам чувството , че от тях кашлицата ми се засилва. Преди това пиех чай от подбел, някакъв билков сироп за кашлица останал от Алек, правех инхалации... но само дадох време за развитието на плевмонията.
Дано всичко да отшуми по- бързо и да се радваме на бременността си  bouquet

# 501
Desex Би ли споделила как става пазаруването в www.feelunique.com. От какво се определя цената на доставката, или правилно съм разбрала , че е безплатна за цял свят? Ти имала ли си проблеми с нещата които си взимала оттам. С дебитна карта може ли да се пазарува?

# 502
Oblak правилно си разбрала за доставката - безплатна е. Може с кредитни карти или с дебитни, но Виза Електрон, с нашите Маестро не може  Peace Нещата ги получавам за около 5 дни и са добре опаковани.

# 503
Добър ден от мен и днес, не ми е много добър на мен май, че като знам , че си легнахме в 4 и половина заради моята кашлица, дори ходихме в болницата, че не спирах да кашлям и ми се стягаше коремчето, но в болницата ми казаха - Няма какво да ти дадем, добре са ти дробовете, настинала си. Аз си им казах, че имах грип преди 2 седмици и докторката ме успокой, че това вече не било грип, а съм се разболяла ей така от нещо си още  Rolling Eyes, че аз така няма да мога да я карам. Най-гадното е, че ми каза за бебко, че то каквото ще става ще става, да бе ще става, то лесно се казва, защото не е нейното, но си се надявам всичко да е наред. Сериозно се замислям дали да ходя на работа вече, милото каза да напускам направо, но чак толкова не ми се прибързва  Thinking, но опрделено знам, че до април-май не ми се иска да бъда там, че то с малките човечета на работа няма как да оздравея скоро, направо не знам какво да си мисля вече.
Извинявам се на Слънчева, че не й честитих по-рано   Gift, но от сърце ти желая, миличка всичко в живота ти да е на 6 и да си безкрайно щастлива с хората, които те обичкат и най-вече с малкото човече, което ще се появи през май.  Hug
Маги, браво за изпитите, знам какво облекчение е  Blush, на мен сега не ми е до учене, уж щях да си преговарям нещата по немски и да го хващам по-сериозно, но ще видим кога ще стигна и до него  Whistling
Лек ден и се пазете много, момичета  Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet

# 504
kremenaks, Въобще не се замисляй за работата. Според мен е време да си обърнеш внимание, да си починеш и да се възстановиш възможно най-бързо. Не се мъчи повече, толкова ти се събра. Работата няма да избяга.

Kenga, никакви лоши мисли! Всичко ще е наред.  Hug

Хубав ден от мен

# 505
Здравейте от нас!

Няколко дена не съм ви следила и нямате изчитане  Mr. Green Аз ходих в четвъртък на лекар. То не беше преглед, а само си говорих с една лекарка. Тя, за щастие не е притеснена чак толкова от ниското ми тегло  Peace Даже се смя и каза, че жени с такъв "проблем" срещала изключително рядко ( ама наистина всички бременни в чакалнята приличаха на китове - една с нормално бременно тегло нямаше  Rolling Eyes ). Каза ми, че освен втория ехограф през януари ще ми направят и 3ти през април за да се уверят, че всичко с бебето е наред, но повод за притеснение нямало, тъй като с предната бременност не съм имала проблеми  Peace

Да ви се похваля, че от няколко дена вече усещам бебко как се мърда в коремчето  Mr. Green

Кенга  Hug Мисли си хубави неща и всичко ще е наред!  Wink

Кременка, наистина е притеснително с тази кашлица. Тук за бременните дават да си вземеш сироп за кашлица на глицеринова основа - примерно глицерин с мед или нещо такова. Според мен може да идеш в аптеката и да попиташ дали може да ти препоръчат нещо  Peace За работата - аз края на февруари вече съм заявила, че излизам по майчинство  Peace Не ми се иска да се влача на работа с корем, пък и ни предстои местене март месец, Кари ще почжа предучилищна или нещо такова на половин ден и изобщо много неща за уреждане преди бебето да се появи, така че мисля да си спестя стреса и да си почивам последните 3 месеца ( моя термин го изместиха за чааак 29 май  Grinning ), а и ще имам изпити и искам да ги взема преди да се роди бебето  Peace

До тогава съм решила и големи покупки да не правя за бебето, а чак след като се преместим. Но дрешки и такива малки неща определено почвам да купувам от януари. Така хем като се местим ще има възможност да приспособим къщата за 2 деца  Peace

Ние този следобед ще ходим на детско парти с Кари в полицията( нали мъжо работи там, та сме канени). Лек ден от нас!  Hug

# 506
  • Под кленовите дървета
Добро утро и от мен момичета Simple Smile Аз още си пия кафето и се разсънвам, с мъжо добре поспахме днес Simple Smile Само кучето на съседите ни събуди, което и двамата мноооого мразим, защото е болонка и лае едно пискливоооо...ужас направо Shocked А същите тия съседи ни правят проблем като поканим някой на гости без да надуваме музиката "щото чували че говорим" #2gunfire
Уини, много се радвам, че вече усещаш бебчо Simple Smile
Аз направих календар на покупките - кое кога да се купи, за да не ни дойдат нанагорно финансите накрая Embarassed Оказа се, че има трима приятели, които са готови да ни дадат колички, със зимен и летен кош, седалка за кола явно отделно ще купим, а и един приятел ни намери количка от Германия и умува как да ни я изпрати. Лошото е, че като типичен мъж не може да ми обясни каква марка е и с какви кошове е Joy

За спането - аз спя с тениски откакто съм бременна, иначе преди и тях не слагах Embarassed Не мога да понасям пижами или нощтници по себе си Rolling Eyes

# 507
  • София
Привет сладурки,   bouquet
Рени, честити сини гащи. Много момченца няма ли и момиченцата да се появят или ще бъде мъжко царство в нашата тема.  Laughing
Magi, честито за семестъра. Прекрасно е че няма да го мислиш и ще си празнуваш празниците спокойни.  Peace
Слънчева.  newsm59  bouquet Много здраве, щастие, любов и всичко най, най, най. Май месец един сладък бебок.   bouquet
Кенга, почивай си и без лоши мисли, всичко ще бъде наред.  Praynig Hug
Честит първи сняг дано не е за кратко, по празниците да сме с истинска мека зима.
Аз съм решила да си купя по голяма пижама и така да карам, за сега още съм със старата. Вчера си накупих три рокли, които не са за бременни, но стават прекрасно и за нас и сега съм доволна.  Laughing
Хубав почивен ден.  Hug

# 508
Здарвейте и от мен!
Малко и аз да се оплача снощи от нерви получих контракции и ходих по спешност в Майчин дом...голяма мизерия ви казвам...ужас....  Rolling Eyes  бях потресена.
Пожелавам на всички да нямат никакви проблеми и да не ви се налага да ходите там Praynig
хубав ден

# 509
До сега писах и нещо ми се изтри  ooooh! Хайде наново сега! Прочетох до 27стр. и сега ще коментирам набързо  Peace

Слънчева, честит празник! Да си изкараш един незабравим ден, много хубави емоции и само хубави и слънчеви неща да ти се случват   bouquet

Рени, честито момченце!  Hug Ехх, за мен да оставите едно момиченце  Wink Така или иначе женския отбор изостава  Mr. Green

Змейче, моля те, кажи за твоята количка как е с теглото, дали е маневнера и също летния кош - до къде пада седалката назад като заспи детенце?  Grinning

Жасмин-вени, много е хубаво това с календара с покупките  Peace Наистина мисля, че ако се остави всичко за последния момент бюджета много ще се натовари, затова по-добре този месец това, а следващия месец другото  Peace

За "зимния" бебешки кош - удобен е за бебчето, но може да се ползва само 4-5 месеца, а иначе прави количката по-тежка  Peace При положение, че нашите бебета ще са пролетни не мисля, че е чак толкова наложително. Пък и Кари примерно изобщо не искаше да лежи в количката първите месеци и кенгуруто ни спаси  Peace По-добре е количка без бебешки кош, но с почти пълно легнало положение на гръбчето  Peace

За Стоке-количките, онези ден гледах една такава на живо. Ами хич не ми хареса  Rolling Eyes Бебето вътре е малко на тясно, а и самата количка имах чувството, че всеки момент ще се обърне. От друга страна предполагам, че цената си заслужава, количката ще е издръжлива и дизайна е интересен. Но аз не бих взела такава  Peace Но пък много харесвам това столче на Стоке. Мисля да вземем такова за Кари, а бебето да ползва нейното на Чико. Столчето на Стоке може да се ползва дълги години, което според мен е голям плюс, тъй като си падам по функционалните неща  Peace Това столче, което тя има на Чико също го препоръчвам - много е удобно, особено за малко бебе, когато започне захранването  Peace столче на Чико

За количките Хаук - имахме такава ( различен модел от тези, които сте показали), но изобщо не ми хареса, не беше маневрена и я продадохме след месец- два  Peace

Общи условия

Активация на акаунт