Коледата идва вече- известява го с ритниче МАЙското човече №10

• 18 525
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
madelix няма място за притеснение. Цистит често се появява по време на бременност. Просто трябва да се изследва урината за бактерии, за да се проведе правилното лечение. Лежането в болница е при по-тежки случай с усложнения  Hug

Altas казаха ли ти на какво се дължи състоянието ти, дадоха ли ти някаква диагноза? Не са приятни тези престои в болница,но понякога това е най-доброто за бебчовците.
И аз цял ден треперя заради тези контракции. Даже си помислих,че ако ме приемат в болница ще ми е по-спокойно,че съм под наблюдение. Направо не мога да си представя,че мога да изгубя и това бебе Tired

# 481
Слънчева, честит рожден ден и от мен , да си жива и здрава, много обичана и щастлива и едно прекрасно бебече през май... Embarassed

sivanovaa, при мен от работата ни осигуряват допълнително към Надежда, имаме списък с болници и лаборатории, където може да се преглеждаме безплатно, т.е. всичко минава през фонда, но за раждането мисля че никъде не поемат плащане за екип, и винаги трябва да се проверява къде какво се поема, че на всякъде е различно..някъде се поемат изследвания , някъде само болнична мед.помощ и т.н., честно казано не съм много очарована... Cry

Честит първи сняг на всички, в София е дъжд - сняг, и се топи веднага... Party

Лека вечер на всички, аз Ви оставам че днес ходихме до Джъмбо и сега съм гроги, беше пълна лудница и почти нищо неможахме да разгледаме...   ooooh!

# 482
Здравейте,аз още работя и нямам много време да ви чета,а и вие страшно бързо пишете..
Като си пусна болничен ще съм на линия  Wink

Вчера бяхме на 4Д,та ще помоля да ми сложите  stork-boy

Кенга  всичко ще бъде наред Hug Ще ти изпишат магнерот за контракциите и готово.

# 483
РЕНИИИ нямаш ли клипче или снимки от 4д-то да видим за какво става въпрос и как изглежда бебечо  Party

Момичета никой друг ли няма проблеми с потене и лоша миризма само аз ли съм скункса  ooooh!  Cry ще попитам лекаря следващия път  #2gunfire

Последна редакция: сб, 12 дек 2009, 20:17 от NICOLEEE

# 484
Kenga-не се притеснавай важното е да си спокойна,но за всеки случай е консултирай с лекаря си.
Моят обрив е алергия към нещо,но не се знае към какво обривът и той с неизвестен произход и за това лекарят ми иска да ме приеме в болницата,хич не ми се ходи ама няма как.Мъжът ми не е тук и сега ще ми е много самотно и тъжно Cry,но нали живот и здраве ще ставаме родители,то от сега май се почва с жертвите Simple Smile

# 485
  • Под кленовите дървета
Момичета, да не би тези обриви да са резултат от прах за пране или омекотител? Аз се обривам на корема ако сменя прахът за пране или сложа повече омекотител. От малка имам много кожни проблеми и знам, че преди да те приемат в болница изключват едно по едно всички възможни дразнители - сапун, шампоан, препарати за почистване, прах за пране, паралелно с това сменят режима на хранене.

П.С. Някой беше пуснал какви лекции се провеждат в МОЛА в София декември месец, във вид на табличка. Нео не си я откривам в хисторито, ако може някой да я пусне пак Praynig

# 486
Атлас,дано стане ясна причината за обрива бързо и да не се налага да стойш в болницата много  Praynig
Рени,честито момченце Simple Smile
Маделикс,скорошно оправяне  Hug
Тук снегът се задържа.Взе да натрупва Simple Smile и все още вали ли ..... вали..... мн е красиво навън - зимна приказка  Party Дано продължи поне още няколко дни  Wink

# 487
  • Sofia
Atlas, много неприятно, но наистина е по-добре да си под наблюдение  Hug
Kenag_, изобщо да не ти минават такива мисли през главата. Ако трябва останалите месеци само по гръб ще ги изкараш, но на пролет ще броим щъркелите заедно !!!!!!!!!   bouquet
milkinis много липсва напоследък  Thinking
angelka, като спомена нощница, аз все се каня да ви питам с какво спите  Joy Аз зимата си се навличам с пижама, но ластиците нещо много ме дразнят, хем не са стегнати и ги смъквам под тумбака. Много съм зиморничава и не мога сега с нощница да спя, даже с чорапи си лягам и по някое време ги свалям  Blush В тази връзка, NICOLEEE, аз не се потя много, през повечето време ми е студено, въпреки че у нас поддържаме около 26С. Опитай да не качваш много килограми  Hug предполагам, че и от тях се засилва потенето.

# 488
 Добро утро, днес аз съм най - раннобудна!
Отново не можах да спя, но този път беше по - зле и от вчера. Въртя се, страх ме е да не легна върху корема..., пишкам..
 Аник, и аз съм много зиморничава, вкъщи сме на климатици и държа много жега - 26 не, но 24 ми е добре. И аз лягам с пижама и чорапи и по някое време се преобличам. Спя с нощница точно по тази причина, която ми каза - всичко ми стяга на корема, колкото и да е хлабаво. Даже обмислям да си купия и от тези бабешките дългите, само да е тола. Вече спим и в зимни чаршафи.  Simple Smile
Купих си чорапогащник за бременни, дори и той ме дразни. Ако някой ще си купува - магазин Нивена или Невена - в Скай сити и в Арон Люлин са, много хубави и здрави и са по 12 лева.
 Nicoleee,  може би наистина потенето идва от качените килограми - опитай да не качваш много, защото има много рискове в това.
 Кенга,  хич и да не ти минават такива мисли. И мойта пръва бременност беше неуспешна и сега ми е доста трудно да съм спокойна, но правя всичко възможно. Контракциите не са нещо, което не е нормално за бременността. Пии магнезия и но шпа и само почивка.
Имаше една мама миналия път при моя лекар, всеки момент трябваше да роди и се заговорихме за контракциите, защото аз не знаех какво е това. Тя каза, че от 4 -ти месец имала болезнени. Стой на топло и само хубави мисли. Hug

# 489
Здравейте ранобудни и не толкова ранобудни мамчета,
много писане, много нещо... През седмицата не успявам да насмогна, тъй като още ходя на работа, но за това пък наваксвам през уикендите. Вече с нетърпение чакам да спра да работя, но още не се знае кога се очертава да стане това. Надявам се след празниците да се по избистри ситуацията.
Аз още не мога да се похваля с розови или сини гащи, но на 21-ви декември имам преглед при Балев, когато надявам се най-накрая ще се разбере полът. Че как Руми си е поръчала на дядо Коледа Бебе Аморе с памперс, но не може да определи дали да е розово или синьо, за да може да се упражнява по реално:))
Момичета, на мен още ми се гади, така и не отминава това нещо, е не е чак толкова често като преди но все пак..... надявах се да отшуми след третия месеци но уви....
Мамчета от Варна, надявам се след празниците да успеем да си организираме една среща за да се запознаем и побъбрим.
Хайде от мен лек ден и да стоите на топличко:))

# 490
РЕНИИИ нямаш ли клипче или снимки от 4д-то да видим за какво става въпрос и как изглежда бебечо  Party

Момичета никой друг ли няма проблеми с потене и лоша миризма само аз ли съм скункса  ooooh!  Cry ще попитам лекаря следващия път  #2gunfire

Имам диск,но не беше завършен и трябва да отида да си го взема.

Трима  мъже какво ще ги правя вкъщи,незнам  Whistling

# 491
  • Sofia
Добър ден и от мен   bouquet

Трима  мъже какво ще ги правя вкъщи,незнам  Whistling

Как се изхранват през пубертета  ooooh! Grinning Аз си го мисля, ако и второто е момче. Габи съм го научила да не набляга на хляба, ще пада готвене  Peace Grinning
angelka, и аз обмислям някоя дебела нощницата, но много се вдигат нагоре, на мен през нощта винаги ми е навита на кръста и не е като да си загащен с пижамка  Mr. Green Аз бях приватизирала едно долнище на мъж ми, че той рядко ползва пижами, но му го "върнах"  Blush Нещо и аз не мога да трая чорапогащниците - имам два за бременни, нося ги, но ми се смъкват, дразнят ме... затова още се двоумя дали има смисъл клин да купувам, ще е същата работа  Confused

Аз от няколко дни закусвам щолен  Blush Бях си наумила да опитам сега, когато съм бременна и си позволявам по малко сладко, то пък взе, че ми хареса  Grinning Ще "се оправям" след раждането  Praynig

# 492
Малии не можем да ги изхраним  ooooh! Аник дано да е с панделка при теб  Peace

# 493
Добро утро момичета  Hug Наистина е много красиво вън с този сняг сега отивам малко на разходка дано не се пързулна някъде,но ще внимавам  Praynig
Да прави сте за дебелеенето може и от това да е  Blush мерсии   bouquet

# 494
  • T"A
Рени, честито за новината   bouquet

Слънчевка, и на теб - всичко най- най- най- за празника  Hug

Спането по корем не е опасно за бебето. Ако е удобно за майката (предполага се, че не и е удобно така), може да си се търкаля и по корем. Обаче, ако някоя от вас заспива така, ще усети 100 на 100, че бързо си сменя позата и то става съвсем спонтанно  Peace 
Така че, Ангелка, не се притеснявай, важно е да си почиваш пълноценно, а скоро ще е невъзможно да заспиваш по корем, използвай докато можеш  Hug

aniK, спя си с пижамите о т преди бремеността  Peace тези, които са с по-ниска талия, не ми пречат на корема.
Леглото го загрявам с елекрическо одеало, което обаче изключвам преди да си легна заради електромагнитните вълни, които са вредни - колкото да се затоплят чаршафите, защото иначе температурата в спалнята не се вдига над 18о и в най-топлите вечери.

Аз сега бях при лекаря си, но не ме е гледал много-много, само колкото да ми каже, че кайсийката е добре  Grinning, да ми премери кръвно и да ми запише колко ми е нормална бременността  Heart Eyes На мен и друго не ми трябва, де...  Hug Никакъв магнезий не ми даде за контракциите, само повтаря, че всичко ми е наред. Дай Боже така да си продължим и втората половина от бременността.

Приятна почивка на всички  Grinning аз се оттеглям отново да си хапна  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт