Коледата идва вече- известява го с ритниче МАЙското човече №10

• 18 513
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
Мерси за сайта  Hug видях резултатите мисля че са наред  Peace аз все пак ще си ги взема но просто исках да ги проверя сгега че чак в сряда ще ходя до терапията  Wink
За количките http://www.baby-walz.de/Auf-Achse/Kinderwagen/Kombi-Modelle/grou … n-one.a833.0.html тази ми хареса  Thinking,а за тези които е показала desex ми се струват скъпички или поне за мен са такива аз съм склонна да дам 500-600лв но в комплекта да са включени всички неща а не само количка  Naughty инъче самите колички са хубави  Wink

# 571
Кой беше писал ,че се изпотява много от бремеността? Оф и аз имам същият проблем! ooooh!Направо ми е ужасно , постоянно са ми мокри подмишниците , много е гадно!

# 572
  • Sofia
Момичета, вече не помня на кого бях обещала да питам моя приятелка за отзиви от нейната количка. Сега я попитах каква е, но явно не е нито една от показаните. Та тя е ABC design, вариантът 3-tec (http://www.abc-design.de/en/products/3-wheelers/3-tec.html) - те са с момче и тяхната е черно и оранжево. Тази е скъпичка, но понеже са много доволни, я пускам да я имате предвид  Peace Стават столчетата Mxi-Cosi  Peace

# 573
аз съм склонна да дам 500-600лв но в комплекта да са включени всички неща а не само количка  Naughty
аз също не искам да давам един куп пари за количка, но пък и не мога да намеря такава с включени "всички екстри" на цена под 800лв  Confused /която да не е триколка и да не е с малки двойни колела Whistling/

# 574
Привет Flutter
Аз само да се отчета Laughing
pippilotta аз не съм от хората,които обичат да спортуват,а и не ми е особено позволено(заради плацентата).Така,че съм аут от групата newsm25
danly честита мома.Сигурно си много щастлива Laughing
Мимак лек път bye

# 575
  • Под кленовите дървета
jasmin_veni за количката, нашата е много подобна на тази, почти съшата е , но е триколка на която предното колело не се върти. Супер здрава количка, но затова че не е маневрена коства доста сили за да се управлява, става тежка, дори всъщност да е лека.

Tinaina благодаря ти за превода Simple Smile  Нашия приятел получи специално инструкции да провери колелцата Simple Smile Аз се връщам от зъболекар - бавно и славно завършвам лечението си за радост на моята зъболекарка. Как успява всеки път да ми прави такива сложни интервенции с минимална болка от моя страна още не съм много наясно, но съм й мнооого благодарна за това Laughing

Мусито много ми харесва и на мен Simple Smile

Мимак приятно пътешестване и весело изкарване на празниците. И ние уж щяхме да ходим на гимнастика за бременни, но айде като се върнеш ще проверим има ли още  Simple Smile А и Ина ще се е върнала, ще излезем да ни запознае.
Поздравления за всички видели пола на бебчето... и аз се надявам да разбера в петък, че вече нямам търпениеееееее!  Rolling Eyes
Аз днес съм болногледачка. Дъщерята на моя мъж е болна и естествено госпожата я върнала от училище. Тя си била от вчера така, ама майка й нищо не предприела, че и на училище я пратила като вижда, че е с температура и кашля.   Shocked Сутринта детето се обади и с баща си ходиха при личния лекар, после лекарства и сега се гледаме двете. Само да не лепна и аз вируса, че незнам.  Sad И я питам ти обади ли се от училище на майка си. Ами звъняло то, ама първо не дигала онази гламавата (после казала, че шофирала и затова), а после като си вдигнала телефона и казала да се обади на баща си. Баси загрижеността! А на мен цял ден ми е кофти, че съм я изолирала в другата стая и само ходя да надничам какво прави и да я викам да пие лекарствата и да яде. Ама като ме е страх да не се разболея, то ако само на мен се отрази-добре, ама за бебчо ме е страх.  Praynig  no

Птичке, сложи си маска и пий много фрешове и мисля, че няма да те хване нищо. Моя мъж киха и кашля, но аз съм на толкова течности и фрешове, че не се давам на вирусите. А и може да изпиеш една ампула Осцилококцинум тази седмица, ако усетиш, че си на път да се разболееш. От както го открих, аз лично не се разделям с него. Обаче на мен ми е много кофти като слушам за майка й Close #2gunfire Аз също съм дете на разведени родители, но майка ми един път не ме е пуснала на училище ако съм болна, нито баща ми е пренабрегвал болките ми. Никога не са ми казвали "Обади се на другия родител" и ми е много мъчно, че това се случва на това детенце. То какво й е виновно бееее #Crazy

# 576
Аз бях потящата се Simple Smile desex търсим едно и също  newsm10

# 577
spirito85  наистина съм щастлива, миличка, но си имам и резерви , затова казах, че до петък ще се раздвам на мома, а в петък ще видим дали ще объркам щъркела или не  smile3534.
Аз само гледам моделчетата, които пускате на колички, но определено мисля, че е рано за това и чак към февруари, март ще се оглеждам  newsm53.Пък и в единия магазин, в който влязох ми казаха,че ще има мнооого нови модели за 2010 smile3508, затова сега ще гледам само това , което пускате пък току виж съм си харесала нещо  smile3521

# 578
Да и аз чакам за новите модели от 2010. Всяка година има някакви подобрения на количките базирани на препоръки на клиенти.

# 579
 За количките -  аз също чакам новите модели, но видях, че в много сайтове вече са пуснали 2010. Аз, като послушна ученичка, си записах всички марки, които се каза, че са добри и доста осърдно разглеждам. Га си призная, доста ми е трудно да се абстрахирам от десена и дизайна, които гледах основно до скоро Embarassed
  Аник е права за Нео нато - техните са на много добри цени, а и изглеждат много стабилни и удобни. Малечко са вносителите на тази марка и мисля да погледна в магазина им през уикенда. Ние сме склонни да дадем повечко пари за количка, но тези изглеждат много готини. А в сайта на Нео Нато има страхотни модели, незнам дали не са вкарали нещо от тях.

Да попитам - майонеза или салатени сосове хапвате ли? Аз днес купих хиляда острова, но видях, че съдържа яйчен жълтък, не пише дали е сварен или не... newsm78 А айсберга става супер с рибка, царевица  и такъв сос...

# 580
Здравейте мами!
Имам вапрос/извинчвам се ако вече сте отговорили,но нямам време редовно да чета а още повече да пиша/.
Тези от вас ,които са с отрицателен резус фактор,правехте ли си изследвания за анти тела?На мен док ми каза да ги направя след нова година.Ама мен ме е срах да не е касно,защото тогава вече ще съм в края на петия месец.Той каза че няма страшно още повече,че първото ми дете също е отрицателна кръвна група.Но аз искам да се консултирам и с вас.Сега ли да направя изследването или януари както каза док? newsm78

# 581
  • София
seika , аз съм също съм Rh- и вече правих едни изследвания (началото на ноември). Мисля да повторя началото на януари отново и още веднъж към края на осми месец. По ЗК ти се полагат този тип изследвания 3 пъти за бременността.

# 582
  • Под кленовите дървета

Да попитам - майонеза или салатени сосове хапвате ли? Аз днес купих хиляда острова, но видях, че съдържа яйчен жълтък, не пише дали е сварен или не... newsm78 А айсберга става супер с рибка, царевица  и такъв сос...

Всички продукти съдържат яйчен прах,което е доста по-безопастно. Хапвай спокойно. Аз всяка вечер ям салата със сос направен от кисело мляко и лъжичка майонеза, черен пипер и копър.

# 583
Привет момичета !
Днес много работа имах и чак сега успях да ви изчета.
Честито на всички които са разбрали пола, виждам че тази седмица започваме  с розови щъркели, аз мисля утре да ида ,дано и моят да е розов. Напоследък често сънувам бебето и всеки път е момченце, даже последният сън беше толкова реален че съм почти 100% сигурна в това, но утре ще видим.

Много теми сте обсъдили, надявам се утре да се включа по актуално. лека вечер на всички  Simple Smile

# 584
aemi, аз също много исках да раждам във вода първия път. Но, раждането ми започна екстремно бързо и скочих директно на магарето... а така й се точих на ваничката.  Laughing Този път пак се точа, пък да видим... Знам, обаче, че за майчета, които са доста по-тежички, излизането от водата е трудна работа, но това да е проблема... иначе е голям кеф в топлата вода да се отпуснеш... контракциите се чувстват доста по-леко.

жасмин, ако количката, за която ставаше дума е Teutonia, то линка, който ти даде и Тинаина преведе, е за някакъв друг модел, доколкото успях да видя. Teutonia-та са хубава марка, но скъпа..

Не знам какво ви притеснява в малките предни колелца.  newsm78 Точно те правят количката маневрена, а и повечето модели имат амортисьори отпред. Достатъчно е задните колела да са по-големи и стабилни.

За мен беше много важно зимният кош да гледа към мен. В количките без зимен кош бебето винаги ще "гледа" напред, а майката през прозорче (ако има такова на сенника) само може да види бебето ... По този начин, ако има слънце, ще е много трудно бебето да се предпази от лъчите лятото, макар и с допълнителни сенници.

Общи условия

Активация на акаунт