ОСМОКЛАСНИЦИ в коледно настроение

• 27 846
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
  • гр. София
Подкрепям SofiaV да се организираме отрано.
За сега дъщеря ми е сигурна  coolcool,Теди-ако има осмокласници  smile3506,а половинката размишлява newsm12 .

# 496
  • There I was on a July morning
А по другите предмети си мисля, че май се оформя към 5.Не знам, ще видим.Кога свършва срока?
Мами от Френската, ІІ срок ІІ смяна ли ще сме?Дано, че тези ранни ставания...

Доколкото ми е известно първият срок свършва на 28 януари, после има срочна ваканция 29.01.2010 г. – 31.01.2010 г. вкл.
ФЕГ ще учат втория срок следобед.

# 497
Леле, Зла Гад, блазе ти - страхотна Нова година си изкарала, ах Червено море, Червено море......, а това което си видяла - пирамидите, Свинкса, музея в Кайро (в Луксор успяхте ли да отидете или остана за следващ път) няма какво да ги коментирам, то е ясно. Вярно ли е, че вече нямало конвой при пътуванията между Хургада и Кайро и Луксор?
Моят сладур засега е с петици  за срока, освен по устен немски, където ще е 6 (тука много се бори детето, спука се учене), а по български зависи от класното, ама им е дал там тест от 40 въпроса с целия материал от 7 клас, та не знам как се е представил. Бесен е, защото на последното есе има 5 и 50 само защото бил използвал думата "перфектен", а не "съвършен" и затова няма пълна 6. Как да му обясня, че при литературни съчинения винаги има този момент- една и съща работа може да бъде оцененена за 6 и за 2 от различни преподаватели и че всеки може да се подразни от определен изказ или фраза.....
Важното е, че много си харесва и уважава госпожата по немски, ама по отношение на другите предмети нещо не е очарован от нивото на преподаване, вкл. и от физическото Joy Joy Joy Joy

# 498
Като гледам, много шестици много нещо  newsm10
При нас няма да е така, почти по всичко /от сериозните предмети имам предвид/ ще сме 5, поне по първоначална информация
Нещо не ми стана ясно за класните по БЕЛ   smile3506, виждам тук някои правили тестове, есета, а нашите деца пишат стабилни ОЛВ /по старому, че ми избяга сега как му викат/ с всичките му такъми- увод, теза, доказателство и заключение. Голяма мъка е за нас това  smile3511

И сега, както и преди, критериите във всяко училище са си различни май...........  33uu

# 499
my mom got ти се радвай, че са петици, че на нас по немски не ни се очертава такова щастие. Joy
По въпроса за литературата, на Казабланка сина и е в НЕГ. И защо не си оеднаквят изискванията не разбирам? newsm78
Явно нас ще ни готвят за фиолози.. Rolling Eyes

Казвам му на моя, не можеш ли поне 35 лицеви опори да направиш за да имаш поне една шестица, ама не! Joy

Поздравления за сина на Казабланка за шестицата по немски, голяма работа е това!!!

# 500
  • Sofia
В АЕГ класното по  литература беше интерпретативно съчинение с теза и аргументативна част и се оценяваше  с 2 оценки  една  за език и стил  и една за съдържание #Crazy 

# 501
  • През девет земи в десета
my mom got  и ние такова чудо сме писали на класното,сега питах,тези,доказателства  ooooh! ,обаче учудващо добре се справя детето Thinking

Казабланка,нямаше конвой при пътуването от Кайро до Хургада и не видях нищо,което да ми се стори опасно.Имаше нещо като пропусквателни пунктове с военни,но не сме спирали за проверка.До Луксор не успяхме да стигнем за огромно наше съжаление,бяхме доста уморени от пътуването първия ден.Следващият цял ден в Кайро насам-натам,пирамидите,музея,по разни фабрики ходихме,после до Хургада 6 часа,май остаряваме.Следващият път само до Луксор може да прескочим.

# 502
  • Sofia
Зла Гад, искрено ти завиждам! Красиви хора, красиви пейзажи, красиви снимки!

Лейди, обади се! Как мина операцията? Посиняха ми пръстите от стискане.

Момичета, какви са тия купища от шестици, за които говорите? Ех, спомени ...

И за протокола - най-после и аз гледах Камен Донев. Много ми хареса . За желаещите да го видят - на 15.04 ще прави представление в НДК (доколкото разбрах това е и рожденият му ден).

# 503
Зла гад благодаря, че сподели снимките много красота много подредено, тук сигурно никога няма да бъде така за съжаление.

Нашите оценки май ще бъдат шарени ще видим.

Момичета подадохме документите за лична карта на щерката. Обаче първо направих адресна регистрация в общината там ми дадоха някаква декларация която собственика на апартамента да попълни, че няма нищо против лицето да живее на този адрес  /апартамента си е на  майка ми/  newsm78 това ми се вижда нещо ново, но това както и да е. След като подадохме в районното документите след обяд в къщи позвънила някаква полицайка, майка ми отваря вратата и тя пита там ли живее Меги ...... майка ми си икзарва акъла какво ли е станало, а тя /полицайката/ моля ви се просто проверявала дали наистина живее дъщеря ми на този адрес  Shocked и после полицайката попитала дали Меги има братче, как се казва то, а къде е в момента Меги, а къде е брат й. Егати и това ще да е нещо ново.  С какво се занимава полицията  Rolling Eyes

# 504
  • През девет земи в десета
Съни,нас за задграничните на децата ни проверяваха така,паднах да се хиля и ние не живеем при свекърва,но не сме си сменяли адресната регистрация,та като питали там комшиите от съседните къщи казали,че отдавна не живеем там и стана една.. Laughing

# 505

Казвам му на моя, не можеш ли поне 35 лицеви опори да направиш за да имаш поне една шестица, ама не! Joy

Моят хубавец пък, т.к. е освободен от физическо /от началото на декември до края на януари/ поради невъзможност да тича , се примолил да направи поне лицевите опори   Joy Joy Joy
Луда работа, сладурчета са ми те  Laughing

Във връзка с паспортите, значи да очаквам и аз посещение от ВЛАСТИТЕ, че ни предстои и на нас подновяване на задграничния паспорт на младежа?!?!?!

# 506
Много знаете пак.
Какви били класните, какви били оценките.... аз не питам такива неща  Blush
Каквито оценки - такива.
Детето учи. Знае.
На нова година ни каза стихче на немски пред елхата  Laughing
Сигурно ще се изръшкам в Перник. 1 брой. Ще купонясвам сама.
За превоз - както го организирате.

# 507
При нас пък при издаване на паспорт и лична карта, никой не ние проверявал за нищо.

# 508
Лелеееееееее, и стихчета знаят децата  Joy Joy Joy
Аз си представям гледката- моят син пред елхата, която от него не се вижда rotfImao rotfImbo,  рецитира  nono  , това просто не може да се случи, но..................... имам втори шанс , може щерката да ме сюрпризира приятно в този дух, някой прекрасен ден  Praynig 

# 509
  • София
Момичета, ето ме и мен! Hug

Nostna ptica,
благодаря !Сигурна съм, че всички сте стискали палци за майка ми на 08.01!
Та веднага да ви кажа: този път я приеха в Правителствена, не ни върнаха. Процедурата беше електрошок. Което всъщност не е операция.
Всичко е направено в самата стая, даже не в опреационна. Доста техника около нея са докарали, упойка за 10 мин и сърцето й е влязло в ритъм!
Това е супер направо! newsm44
 Сега се изисква да се задържи така (в смисъл - да не излиза пак извън ритъм) , за което се пият хапчета, диета - много важен момент - без кафе, кОла, без животински мазнини, без черен чай, да не се преуморява и други стандартни неща, които казват лекарите в такива случаи. И без колбаси (заради консерватните). Майка ми е изключително доволна от обслужването и вниманието към пациентите! И от д-рите - също.  Peace

Та така!,.. За сега всичко е наред! Дано се задържи така положението занапред!
Още веднъж Ви благодаря за подкрепата!  newsm51

А пък петък - 08.01 ми беше черен ден ,  в истинския смисъл на думата!
Оставих майка ми в Правителствена, и  хоп! Проблем в работата!,..
Тъкмо го разреших 'в движение' и научих, че един близък познат е починал ден преди Бъдни вечер!,..
Да ви кажа - щях да припадна като видях некролога!  Confused Наложи се да се връщам 3 пъти, да чета, с надеждата, че съм се объркала,..  Cry

Какво да се прави, има и такива дни, въпреки, че не се давам лесно, но в петък бях смазана,..
Но хайде - всичко мина, гледам ведро и си казвам - всички да сме здрави! yes
Пожелавам го на всички! Flowers Four Leaf Clover  Heart Eyes Flowers Bouquet
Другото е Божа работа!

Общи условия

Активация на акаунт