Тwilight/Здрач- тема 53 - СЛЕД НОВОЛУНИЕ !

• 31 982
  • 723
  •   1
Отговори
# 90
Леле, ако тая лудата майка си е татуирала бебето..горкото  Confused Rolling Eyes Shocked hahaha

# 91
Леле, ако тая лудата майка си е татуирала бебето..горкото  Confused Rolling Eyes Shocked hahaha

Е, стига бе, сигурно е ваденка, както се мацат децата, как си представяте такова бебе да издържи, то ще вампиряса по време на процедурата Joy

# 92
Добре дошли на новите заздрачени  Hug
Bel Ami, да ти е жив и здрав рожденикът   bouquet
Miriel, леле, какъв подпис  Crazy
За лека нощ от мен един смешен гиф Simple Smile

П.С. Ах, този Келан

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 23:06 от Sourire

# 93
 Joy Joy Joy

А гифът ме разби, Стефи    Но Роб пак си е прекрасен и артистично му се получава "сапунисването"

# 94

Относно каст+бебета..........[/b]

Ау, тази снимка как не съм я виждала- какъв хубав и усмихнат Джаксън  Heart Eyes

Сега сколасах да гледам техно-пародията на Новолуние от бюлетина (линк тук) щях да умра на репликата I like that quasi-emo hit (май ми се струва, че е искал да каже sh*t, ама от уважение към феновете и за да наберат популярност групата май са пропуснали "s")- но е наистина интересно като творчество, защото хем обсъждат как феновете качват на YouTube материали, хем те самите са пуснали песента си там и молят за коментари и оценки накрая- ех, технологията и попкултурата, а.... а иначе ритъма са го взели назаем от тази новата песен на The Black Eyed Pees, нали?

# 95
Да си призная първия филм съм го изтеглила отдавна, но докато му дойде редът минаха месеци. Вампирските сюжети не са ми по вкуса. Обаче като го изгледах веднага дръпнах втория филм и него гледах нищо, че почти не се различаваха образите Mr. Green
И на другия ден ги гледах Blush
Образът на Едуард ме порази, първо ми се стори ужасно грозен, после пък ужасно красив. Неземен юноша бледен Grinning
Всички сцени, в които не присъства вече не са ми интересни.
В този ред на мисли, вторият филм не ми допадна много Mr. Green Освен това се ужасих как са окепазили Джейкъб, ужас! Страдам за косите му.
Сцените на близост м/у него и Бела са много по убедителни и чувствени от тези на Едуард и Бела. Роб не се е справил според мен.
Много мога да пиша но не искам да нахълтвам в темата с фермани. Още знам нищо нито за книгите, нито за актьорите, разбрах само, че Роб и Кристен са двойка, той е музикант, песните му са с безкрайни интродукции, вокалите му са провлачени и много секси bowuu

# 96
Катка добре дошла първо Simple Smile
Само малка поправка Simple Smile
РОБСТЕН все още е непотвърден слух Simple Smile Желан но не потвърден  Joy
И като казах Робстен  Heart Eyes
ROBSTEN forever

Страхотни са Simple Smile Незнам как ги намира девойката ама са един път Simple Smile

# 97
Още знам нищо нито за книгите, нито за актьорите, разбрах само, че Роб и Кристен са двойка, той е музикант, песните му са с безкрайни интродукции, вокалите му са провлачени и много секси bowuu

Дет се вика - есенцията на нещата си извлекла Laughing Wink

Пиши фермани, пиши, ние тук вече сме изписали и изговорили всичко по няколко пъти и само чакаме нови попълнения, та да ни раздвижат. Иначе дните на другите минават в Ох, Роб и Ех, Роб, от време на време Цвети споменава Себастиан и толкоз Joy

# 98
  • Разпиляна във въображението
Брей, нови попълнение... искам да кажа СВЕЖА ПРЯСНА КРЪВ. Laughing КатКа, добре си дошла  bouquet. Другите са ти казали най-важното - ако търсиш помощ за да се отървеш, тук не е мястото, ама хич. Ако си готова да се потопиш в един свят на Роб е пракрасен, Джейк е слънчице (тепърва ти предстои да го опознаеш де), Бела е белокрила птица (варира от патка до лебед) хвърляй се без да се замисляш.

Fairy ти е писала - книгите имат доста недостатъци, но историята е завладяваща. Погледни цифрата в заглавието на темата и ще ти стане ясно Wink

Въх, забравих - Едуард е прекрасен също, но Ед се претопява в Роб е прекрасен, така че се изповядва горенаписаното Laughing

# 99
Благодаря за посрещането Grinning

Брей, нови попълнение... искам да кажа СВЕЖА ПРЯСНА КРЪВ. Laughing
Айде сега! Слушай приказки от свои хора Laughing

Fairy, и за мен Едуард (бях написала Роб но се поправям) е "my personal heroine", така че няма да се цепя от масовката. Сигурно, защото си имам в къщи Джейкъб . Като прочета книгите ще видим дали нещата ще останат така.

# 100
КатКа, добре дошла и от мен.

Наистина е добре да прочетеш книгите, филмите вече си ги изгледала както разбрах, ако всичко те плени и омагьоса, независимо кой отбор избереш ти гарантирам, че ще лягаш и ставаш в темата, тук за теб ще бъде "my personal heroine".

# 101
  E не можах да се въздържа.    Mr. Green           Видях снимката в другата тема и тъй като е по горния въпрос за яйцеклетките направо я копнах. Мъжете и те са замечтани и разнежени на подобни снимки.

# 102
Дръпнах 1вата част и току-що я изгледах. Определено ме зариби! Grinning Явно докато съм гледала вампирът ме е гризнал за врата и си е пийнал от кръвчицата ми...заразена, пристрастена и нетърпелива съм! Blush Laughing Mr. Green Утре съм в киното за 2ра доза smile3508

П.П. Лещите на Робърт Патинсън бяха Уаууууу!!! Heart Eyes

# 103
Damaris, добре дошла и на теб, честито зарибяване.  Laughing

Един поздрав от мен за здрачни Робуардски сънища тази нощ  Hug
http://www.youtube.com/watch?v=d2dtxZxfvig

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 01:07 от danir

# 104
danir, бързо прихванах...ето вече не ми се спи...вампирясвам Laughing Wink

Общи условия

Активация на акаунт