Дамските чанти

• 186 978
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
Аз пък да ви попитам за ателие в София, където биха могли добре да ми боядисат чанта.

Според мен биха могли да ти я боядисат при някой кожухар. Обущар също би могъл да я боядиса много добре  Peace

Мяркала съм 1-2 пъти мисля техни чанти пуснати с намаление във Fashon days. Имаш ли наблюдения за този сайт - оригинални продукти ли пускат там или има и реплики? Не, че имам против репликите - има много добре направени реплики - просто искам да знам за какво си давам парите  Peace
Чантите във Fashion days бяха втора употреба. Дали са оригинални няма как да знаем със сигурност, те твърдят, че са. Предвид цените може и да е така.

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Ти ме уби!!!!
Е как може да продават неща втора употреба - нали уж е сайт за намаления. Никъде не пише, че са втора употреба. Направо съм потресена  ooooh!

# 331
  • София
Тези Майкъл Корс дето много ги носят напоследък ги продаваха май в известна верига за обувки и чанти по около 50-60 лв. и мисля,че това е достатъчно за да си наясно,че масово са ментета.Разбира се, същото важи и за другата цитирана марка LV,но нея не съм я засичала по магазини.

# 332
Fashion days не продават, неща втора употреба! Купувала съм си чанта Miss Sixty за 70 лева, същата чанта в мола, беше 150 лева. Понеже и аз като вас не бях сигурна, дали наистина е маркова или е реплика, ходих и сравнявах. Друг е въпроса, че от към доставка се чака много време.

# 333
Чантите на Louis Vuitton във Fashion days не бяха чисто нови, те нямат и право да продават такива. Пишеше си нещо в описанието, не помня какво точно. Единствено Louis Vuitton продават чисто нови чанти в техните собствени магазини и на сайта им. Никъде другаде, също така никога няма намаления, аутлет и т.н.
Това не се отнася за другите марки във Fashion days.

# 334
Чантите на Louis Vuitton във Fashion days не бяха чисто нови, те нямат и право да продават такива. Пишеше си нещо в описанието, не помня какво точно. Единствено Louis Vuitton продават чисто нови чанти в техните собствени магазини и на сайта им. Никъде другаде, също така никога няма намаления, аутлет и т.н.
Това не се отнася за другите марки във Fashion days.
Възможно е не споря! Но по-скоро са били реплики, от колкото втора употреба, защото цените им бяха страшно високи, и като количество бяха доста, имаше и сакове дори. Не вярвам някой да тръгне, да издирва чанта по чанта, за да направи кампания, а и във втора употреба се оказа, че също има много реплики. Говоря от личен опит Simple Smile

# 335
  • в Кошера
Искам да попитам къде в София мога да намеря чанти на Michael Kors или LOUIS VUITTON?

Майкъл Корс има в Спортина в Сердика.  Peace Луи наблизо - Букурещ или Солун.  Peace

# 336
  • ...на безопасно
Да похваля:

http://www.cocodivo.com/bg/3/5/Дамски-чанти.htm

Купих си две, италианско производство, страхотни.
Ох, защо отворих, имат нови модели.

Вестниците вътре за уплътнение поне бяха италиански.

# 337
Възможно е не споря! Но по-скоро са били реплики, от колкото втора употреба, защото цените им бяха страшно високи, и като количество бяха доста, имаше и сакове дори. Не вярвам някой да тръгне, да издирва чанта по чанта, за да направи кампания, а и във втора употреба се оказа, че също има много реплики. Говоря от личен опит Simple Smile
Точно защото цените им бяха високи смятам, че може да са били оригинални. Да продаваш реплика на такава цена е подигравка и направо подсъдимо ако го представят за оригинал.
Има много сайтове, които продават употребявани дизайнерски чанти по принцип, ето например - http://www.fashionphile.com/shop/brands/louis-vuitton

# 338
Точно защото цените им бяха високи смятам, че може да са били оригинални. Да продаваш реплика на такава цена е подигравка и направо подсъдимо ако го представят за оригинал.
Има много сайтове, които продават употребявани дизайнерски чанти по принцип, ето например - http://www.fashionphile.com/shop/brands/louis-vuitton
Не знаех, че има такива сайтове! Стана ми интересно, ще резгледам. Simple Smile

# 339
Чантите на ЛВ и Майкъл Корс имат постояни цени, така че всичко което е под официалната цена от официалният сайт е менте!

# 340
По принцип да, но както казах в случая чантите бяха употребявани.
На английски им казват preloved.

# 341
Чантите на ЛВ и Майкъл Корс имат постояни цени, така че всичко което е под официалната цена от официалният сайт е менте!
То май излиза, че всички техни чанти в БГ са ментета, след като нямат техни магазини тук. Дори и да ги продават в някой магазин на реалната им цена, то каква е гаранцията, че този магазин е оторизиран от тях и че стоките наистина са техни  Rolling Eyes

# 342
Имам чанта на Фере и на нея има специален номер, с който може да се провери не само дали е оригинална, но и от кой магазин е купена. Същото май важи и за чантите на ЛВ.

# 343
Чантите на LV също имат код, да. Показва къде и кога е произведена. Масово почти всички чанти тук са реплики, да. Който има оригинална чанта, то не е купена от тук. Пак казвам, в България не е възможно да си купите оригинална чисто нова чанта LV от който и да е магазин.
Ако искате да разберете за конкретна чанта дали е оригинална може да попитате в този форум примерно - http://forum.purseblog.com/louis-vuitton-shopping/authenticate-t … d-use-896459.html

# 344
Няма смисъл да питат по форуми, просто да проверят номера. После ще си извадя чантата да видя кой беше сайта за проверка. На моята има холограмен номер, може би същото е и с другите марки.

Общи условия

Активация на акаунт