(.Y.) ~Зимна Кърмачески Колекция~(.Y.)

• 22 328
  • 528
  •   1
Отговори
# 465
И да не забравим - етикетчетата са направо убиец! Чак ме е яд да ги изрежа, ама пусто като съм толкоз чувствителна и ми драскат...
И детската блузка е страхотна, много готина идея за картинка, на живо стои още по-добре:)
Шаманке, евала, хайде раждай, че лято иде Laughing

# 466
И аз пак да се изкажа: нещата наистина са прекрасни, а кърмаческата блуза надмина всичките ми очаквания. Толкова е нежна и фина с тази комбинация на сиво и розово....
И ми стои супер - точно като на Бръмбазела, само дето аз не съм бременна.  Mr. Green

Днес пък се накиприх с Млечния бар и на всичките ми приятелки им се дощя да са кърмачки.

Шамане, ти си върха!
  Hug

# 467
Еййй радост за ушите ми (очите по скоро, щото не чета на глас)
Етикетчетата са първи опит за марка, надявам се да стават все по - хубави и успешни  Peace

Днес изпратих всички пратки за провинцията, утре чакайте тези с куриер, които са до офис ще получат смс

# 468
Ааа, щом ще се развива бранда, не може ли етикетчетата да са такива като залепени на дрешката (нещо като напечатани), че да си ходя брандирана Laughing Или направо зашити отвън на ръкава! (ский до къде стига наш'та наглост, 'начи!)

# 469
  • Видин
Искаме и още продукти от поточната линия  Whistling
Шаманче, вече можеш да раждаш с чиста съвест  Joy

# 470
Етикетите ще еволюират, ще си направя и по хубави и по мекички, ама като за първи опит без много време за действие, толкова.

# 471

Днес изпратих всички пратки за провинцията, утре чакайте тези с куриер, които са до офис ще получат смс
тези, които са до адрес- също получават смс, че дължат 0.00 лв и усмивка!  Laughing

# 472

как ще спя - не знам, но трябва да изчакам до утре  smile3508  smile3508

# 473
  • Видин
Супер странно. На моята пратка пише, че е още в София  Close

# 474
Варна

Смин ще донесе блузките на лекцията в събота на 30.1 от 10 часа в Майчин Дом. Ще бъдем там до към 12, а за който не може да дойде което остане ще раздам на отговорници по квартали и ще ги съобщим в темата.  Hug

Отговорниците са добре дошли в събота или ако не могат ще се разберем допълнително как да се видим  Heart Eyes
В мен все още има чаши, който не е получил да свирка дали да ги взема и тях Mr. Green

# 475
  • Варна
Ivy, аз ще се пробвам да дойда на срещата в събота, стига да успея да събудя дребосъка толкова рано. Peace Ако не, задръж ми блузките в тебе, ще мина през вас да ги взема. Hug

# 476
  • До хладилника, който обичам
тези, които са до адрес- също получават смс, че дължат 0.00 лв и усмивка!  Laughing
Получих смс, нямам търпение да ида да взема  Crazy
Дръж се, Пловдив, утре раздаваме!
Ще гледам да съм в Гранд-а преди 10:30, та който дойде, да взима каквото има за взимане.

# 477

как ще спя - не знам, но трябва да изчакам до утре  smile3508  smile3508

Нели, твоята пратка е по пощата, нещо не те открих в еконт и пратих така  Blush

# 478
Шаманче, взех блузките, страхотни са  Hug И етикетчето ти е страшно  Peace

# 479
  • Пловдив
Получих смс, нямам търпение да ида да взема  Crazy
Дръж се, Пловдив, утре раздаваме!
Ще гледам да съм в Гранд-а преди 10:30, та който дойде, да взима каквото има за взимане.

Ох, нямам търпение да си взема блузките  smile3508

Общи условия

Активация на акаунт