(.Y.) ~Зимна Кърмачески Колекция~(.Y.)

• 22 325
  • 528
  •   1
Отговори
# 480
Аууууу, мн мноооогоо е хубава, просто нямам думи!!!!  Мека, ефирна, обожавам такъв тип блузи Hug/с оверлог по края-така ли се казва newsm78, че съм на Вие с шиенето Joy/      
Леко доизносване на бебето Шаманке, и още по-леко раждане миличка!!!!!!!!!!!!

# 481
  • Видин
Пристигнаха и моите неща! Страхотни са   bouquet
Само за пореден път се убедих, че трябва да си поръчвам XS, а не S  Confused Голяма ми е ...  Cry
Шаманке, благодаря и за услугата! Ще има снимки тези дни  Laughing

# 482
  • Велико Търново
Получих смс, нямам търпение да ида да взема  Crazy
Дръж се, Пловдив, утре раздаваме!
Ще гледам да съм в Гранд-а преди 10:30, та който дойде, да взима каквото има за взимане.

Ох, нямам търпение да си взема блузките  smile3508

И аз, и аз ... Simple Smile

# 483
Пристигнаха и моите неща! Страхотни са   bouquet
Само за пореден път се убедих, че трябва да си поръчвам XS, а не S  Confused Голяма ми е ...  Cry
Шаманке, благодаря и за услугата! Ще има снимки тези дни  Laughing

Аааааа, ще ядеш и дебелееш! Какви са тия ХС номарации, всички трябва да са от Л нагоре  Mr. Green

Радвам се, че сте доволни  Peace

# 484
  • Видин
Ау сакън! Аз мисля да отслабвам ти ми викаш да дебелея  Joy
Етикетчето определено е супер, само че ще трябва да го отрежа. Но ще си го запазя де  Laughing

# 485
  • Варна
ауу супер! значи утре ще мина през МД ,с мъжа с колата Twisted Evil
ще взема и на mia_ata блузата, че тя няма как да се домъкне  Sad

# 486
Много много ми хареса блузката, ама и аз нещо големичка съм си я поръчала, циците повече от това никога няма да пораснат, даже напротив, ще трябва да го имам предвид следващия път, нали, Шаманче, не че намеквам нещо за лятна колекция  Mr. Green Ама при едно кротко бебе, а?  Hug

# 487
Ще го пускам да ми го кърмите по градовете докато работя по лятната колекция  Mr. Green

# 488
  • Видин
Аууу, страхотна идея! Така искам да гушкам малко бебче, при това и момиченцееееее  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Давай насам!  Mr. Green

# 489
  • Пловдив
Ех, ама какви сте значииииииии. Не ви е срам, пуснете някоя снимчица дееееееееееееее #2gunfire

# 490
Ооо, Шаманче, взимам гооооо  Heart Eyes Аз си мечтаех за момиченце.

# 491
...и аз да изкажа благодарности!!!   bouquet
Много ми допадна блузката, въпреки че не очаквах точно тоз' цвят. Нямам търпение да се постопли и да се разхождам по нея.
То не че не го пожелах вече и не че всички не ти го желаят, ама да затвърдим: леко доносване, успешно бързо раждане и щастливи мигове с новото човече!  Wink Hug

# 492
  • Варна
Шаманке взех я! ама в замяна ти давам една бясна кака на 3, дето не ходи на градина още и един малък зъбещ се мрънкалник Mr. Green

# 493
  • Видин
Искам да пожелая на всички денонощните барове да са винаги пълни, а клиентите - доволни от качеството и обслужването  Hug Hug Hug

# 494
Преди малко пристигнаха и нашите блузки. Не-ве-ро-ят-ни са! Шаманка, хиляди благодарности за положения труд! Hug

Кърмаческата ми залепна, но блузката на детето съм я поръчала в голяма перспектива ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт