(.Y.) ~Зимна Кърмачески Колекция~(.Y.)

• 22 324
  • 528
  •   1
Отговори
# 495
Извинете ме за тъпия въпрос, но блузките стават ли за сушилня? Тъкмо изпрах нашите, но не послях да ги метна в сушилнята, макар, че ми се струва логично да са ок, нали са памук. Не забелязах етикетче със сушилни и ютии...

# 496
Не знам таз годишната материя, от миналите години потници и блузи суша в сушилнята без проблем.

# 497
Нямам опит със сушилни, така че н мога да кажа дали е ок. По принцип прането на програма за памук им се отразява нормално. Материята на дамските е памук с еластан. Детските са 100% памук

# 498
  • о`майна лунна нощ е
При мен блузката има зацапване от мастило на две места. Все едно е сгъната веднага след печат. Не е чак толкова зле. Ще си го заплюя за кадемче.

# 499
  • Варна
и аз се намъкнах вече в кърмаческата Flutter малко ми е широчка но тъкмо да не ми подчертава остатъчното шкембе  Mr. Green
каката също я намъкнах, трябва да хвана таткото да ни снима преди дребния да е олигавил всичко  Laughing

# 500
и аз получих известие днес да отида да си получа блузката newsm44
нямам търпение да доиде понеделник да си я взема,шаманке ще докладвам Hug

# 501
Аз още сутринта си получих блузката  Mr. Green много е готина, страхотна материя!
И използвам темата да благодаря на Шаманката за идеята и изпълнението  smile3525 и на Иви и Смин за организацията по раздаването  newsm51 Както и на всички замесени   love001

# 502
А аз защо още не съм получила нищо newsm78

Редактирам се - имам известие от Български пощи, утре ще си ги взема.  bouquet

Последна редакция: пн, 01 фев 2010, 18:04 от Dani-ela

# 503
Dani-ela , твоите неща съм пратила по пощата. Възможно е бележката да се бави.

# 504
Мерси, писали сме едновременно!

# 505
  • София
И от мен благодарности за сполучливата продукция!  coolcool
И леко раждане!  kyllmg  Simple Smile

# 506
но блузките стават ли за сушилня?
Аз мойта блузка и детската си ги изсуших в сушилнята и не виждам да има промяна, все си е така мекичка и готина  Peace
Благодаря Шаманке !

# 507
И Бургаската група си получи нещата още вчера!!!Благодарности!!!  bouquet  bouquet  bouquetМного са хубави и удобни-аз вече успях да си натикам туловището с корема барабар в кърмаческата и много се харесах!!! Blush

П.П.Относно лятната колекция-пращай щерката Шаманче направо по морето-хем млечице ще има, хем и един плаж да изкара с моита неродена още маймунка!!! Joy

# 508
Ааааа, на море и аз искам  Flutter

# 509
  • Велико Търново
И по Търновско пристигнаха блузките! Шаманче, страхотни са!  Simple Smile Чакам с нетърпение да се издокараме с тях  Wink
И леко раждане - стискаме палци!!! Hug

Общи условия

Активация на акаунт