(.Y.) ~Зимна Кърмачески Колекция~(.Y.)

• 22 326
  • 528
  •   1
Отговори
# 510
Ааааа, на море и аз искам  Flutter

Ааааааааааааааааааа, след като си свършиш работата по лятното ревю за походите на ЛЛЛ!!! Naughty Joy Joy Joy

# 511
  bouquet Heart Eyes  bouquet Heart Eyes  bouquet Heart Eyes

Голямо БЛАГОДАРЯ! Страхотни са всички блузки! Чудно раждане ти пожелавам, Шаманче  Hug

# 512
И аз благодаря за блузката.Леко раждане ти желая Шаманке.  bouquet Hug

# 513
Шаманке,затвърждава се мнението ми-с всяка година все по-хубави блузки  Heart Eyes -материя,изработка,етикети...Да ми се прище да кърмя до първи клас  Mr. Green
Благодарим  Hug

# 514
# 515
мноого ми харесва блузката шаманке и аз си я получих,огромна благодарнсост,сега остава да съм мама милка за да мога да кърмя като родя,благодаря още веднъж и не на последно място

честита да ти е матеа много да сте здравички,щастливи да ви радва и да изпшълва живота ви само с хубави мигове.страхотно име сте избрали

# 516
В събота ще ходя до София и си мислех да се видя с Шаманката, за да си взема блузките, пък тя взела, че се обебила измежду  другото..... Joy
Каква хубава новина!  bouquet Heart Eyes Hug

# 517
Честито бебе на Шаманката! Да е жива и здрава малката Матеа!
Само да споделя, че и аз си взех детската блузка вчера и съм възхитена от качеството, материята, а за етикета.... нямам думи. newsm74
Страхотна е, благодаря   bouquet

# 518
Дали се появи Slavaa с нещата за Младост? Вече и аз няма търпение да видя блузките.

Честито на Шаманката! Да е живо и здраво бебчето! Hug

# 519
т.к. не ми се чете цялата тема, за да разбере, питам направо! Simple Smile
мога ли да си поръчам блузка или вече е късно, за поръчки? Simple Smile
моля на лични, за да не търся отговора тук! Simple Smile

# 520
  • Видин
Отговорът е в първия пост.Крайният срок беше 20 декември.

# 521
Блазе на мамите, които си обличат блузките вече - ами някой има ли инфо ние в дълбоката провинция, кога ще се офайдосаме Wink

# 522
Дани, страшно ми е неудобно, но явно е станала грешка и те няма в списъка. Сега проверих, видях, че си платила, но защо те няма, идея нямам. Пак се извинявам, ще намеря начин да осигуря поръчката ти и да я пратя. Ти само дай пак адрес моля или имена ако имаш регистрация в Еконт.

# 523
Няма проблем и такива неща се случват Wink
Писах на лични  Heart Eyes

# 524
Шаманче, честита ти беборана! Да е жива, здрава и много шаманеста!  Heart Eyes

А блузките са не-ве-ро-ят-ни!!!! Гоооолямо благодаря! Довечера ще покажа и снимков материал!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт