Жената Лъв - 13-та част!

• 17 509
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
Вени , благодаря   bouquet Копнах си ги да си ги имам...........

# 271
Чочи, много хубави колажките и като приказни! Ше ги използвам линкчетата на фънито, ама време трябва и да издиря снимки...

Реа, а вие сякаш сте на висока планина, толкова ли сняг е паднал при вас? Миналата година бяхме за ЧНГ във Варна, хич не беше падало, а точно на 2-ри за из път се изсипа.

А тез добруджанки са ми любими, много бързо стават и във мъфинчета можеш да сложиш, а и хрускави - като ги поизпуснеш  Blush И като разберем, че няма хляб - мятам по 1 тава, не стига обикновено.

# 272
  • Пловдив
Реа, мноого сняг, бе...Де и при нас да имаше...ама няма. Сега почва да прехвърча леко, слаба работа.
Чочи, супер са снимките! Лесно ли е да се направят? Не съм отваряла линкчето, ама и кат съм зле с английския, не знам шъ съ справя ли.  newsm78

Ние днес бяхме за коледни подаръци: на каката - волейболна топка, на малкия: колело и електронна игра /за в  ДГ/. Остана да изпълня на каката още едно списъче от 13 -14 нещица...Дребни са, ама са мноого... Mr. Green

# 273
  • София
Какво си правите, момичета?
Дребния пожела да гледа за 987 634-ти  път Цар Лъв,та се присетих за прайда Mr. Green!

# 274
Аз си правя аватар. Преоблякох се за Коледа. Хубаво ли е? На мен нещо не ми харесва. Друго ще правя.

# 275
Понеже и аз гледах коледните картички, точно тази с котето си харесах! Ей, туй са си Лъвиците!  Hug
Иначе пека едни пРъжоли за домочатието, аз си направих една майонеза от кашу с чесънче и зехтин и я Омаах с топло хлебче :Р

# 276
  • София
Стефи, много е сладко! Какво не му харесваш? Вчера гледах снимка с коте, което се е прицелило с пушка през прозорец и веднага се сетих за теб  Grinning!

Ей туй коте:

# 277
Опа и да се оплача. От 2 дни направо се сдухах от бач.   newsm75 newsm79 newsm28 1ironing wash hang 1dishes newsm55  food002 newsm71 Hands Fist още не съм успяла да отида са се   bath
Обаче успях да  smile3509  моето произведение на изкуствата.

ето го: http://prikachi.com/images.php?files/1218147V.jpg

сега втасва, дано и след като се опече да изглежда що годе на таралежчета. Ако стане успешно и след печенето ще ви ги покажа. Стискайте палци.
Това реших да направя ( интересно) за утрешният коледен благотворителен базар в у-щето на Калина. Ако не стане нищо ме успокоява това , че датите са 2 : 14.12 и 15.12  Laughing

Стеф харесва ми коледното ти настроение  Peace

# 278
Ми нещо натруфено ми e. Може би не съм свикнала да имам картинка в подписа. Обичам простите неща. Откакто се регистрирах тук никога не съм си сменяла аватарчето. То е подобаващо банално. Обаче мен си ме кефи. Не съм типаж дето при всяка промяна на настроението ще информирам света намеквайки я за годеж, я за разбита лИбоФ чрез емблематични снимки в подписа.

Миленски, имаме един такъв дебел сив добитък и в нас. Оле, напоследъл е станал мега мързелив. Само дреме. ПОд климатика. И при елхата. Вижте цък.

ВЕни, аз го засякох също някъде котето снайперист.

# 279
  • София
Реа, много готини таралежчета! Кажи сега рецептата, че може и в нашите училища да направят базари  Mr. Green!

Стеф, картинката в подписът ти е по-готина от предишната  Peace

# 280
Стеф, мн е сладък писан , аз и др. път съм го виждала но сега си го фотнала като за картичка. Я четвъртък имахме на раб едно коте бебе улично. Беше болно и прекара 1 ден с нас. Нахранихме го, затоплихме го. Беше една вечер на "хотел" при една колежка и на следващитя ден пак беше с нас на работа. Едната колежка гледа пред блока си котки и мн го обича има си и домашен любимец , та тя го взе и на ветеринар го заведохме и после у тях на стълбището. Лекаря каза ,че е настинал, но ще се оправи. Бях мн щастлива , че успяхме да помогнем на едно животинче.

Ето снимки на котето на колежката ми от миналото лято са.

http://prikachi.com/images.php?files/1218193p.jpg

http://prikachi.com/images.php?files/1218194H.jpg

http://prikachi.com/images.php?files/1218197C.jpg

Вени ето линка http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,1052.0.html
Там ще видиш и костенурки, крокодили и таралежи.

# 281
  • София
Мерси, Реа, много идейно! Само да се науча да меся  Blush...

# 282
Вени, месенето за мен е най-гадната работа. Месила съм може би 2-3-4 пъти в живота си, но повярвай, тук няма кой знае какво месене. Сега ги печа, ще видим кво ще стане......................

# 283
...Стеф, картинката в подписът ти е по-готина от предишната  Peace

Егати Crazy. Толкоз ли съм тъпа? Или просто помня кат' маймунките - от 12 до обед Crazy.
К'ва беше предната картинка newsm78? Аватара го помня - коте bowuu.
Стефче, голям красавец бреееее, пу-пу-пу Laughing

Аз пък обичам да си сменям аватарчето Mr. Green.

Норче, много оригинално ще се представиш на базара Peace. Децата ще се радват Hug.

Венче, не е голяма философия месенето, но откак си купих машина за хляб, всичко мога да правя Laughing.

# 284
Стефче, много хубав котаранчо и си личи, че е добре гледан! И ние все сме гледали котки, но нашите повечето бяха типа - тигърче (разбирай улична превъзходна). Имам една любима Миша, която оцеля 9 години и биеше кучетата на улицата, когато беше с малки котета.  Simple Smile Преди нея имахме една тъмно жълта (2 години) и две бели с черни петънца, ама те някъде...

Общи условия

Активация на акаунт