Жената Лъв - 13-та част!

• 17 509
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Добро утро! Хайде, ставайте  Mr. Green

Поли, не си маймуна, лъв си, бре  Mr. Green! Стефи вчера май пробваше различни варианти картинки в подписа си, просто не си видяла предишната  Wink.
Знам за машините за хляб, даже бях изчела една от темите, а и сега надничам там... Още малко да напредна с готвенето и ще се навия хептен  Mr. Green.

# 286

ДобрЮтрооооо  Hug Hug Hug Hug

# 287
  • Пловдив
Добро утро!  Hug

# 288
Добрютро на всички.
Мастерче - е баш така се чуствам днес. На 100%.
Реа, тоя добитък на колежката ти огромен, бре. Обаче остави това - друго исках да ти кажа още снощи, но моят пак ми зае компютъра. Много те харесвам с червена коса, бееее. Особено сега като ти видях снимка пак с червена. Най-любимо ми беше онова червено дето имаше и разбъркани по-руси кичури в него.  Embarassed Ми казах си пък. Може на живо и с русото да е хубаво, но сега като те гледам с червена... ми  най-си ми харесва пък. Щото зелено око нали, това-онова.
Миленски, малко да досадни котките.Макар да не е като с кучетата, пак си е някакъв ангажимент. Ей сега например като затръгваме пак за В-д по Нова година ще се чудим какво да го правим. . Все трябва да има някой внимание да му обръща. Иначе като седи сам и вземе, че се изнерви - снове, играе с топките на елхата. Къде що има нещо кръгло го бута на земята и почва го търкаля. Абе обичам си го, но много ми досажда с това. Искам да седи мирно. Па то  ooooh! - постоянно трябва да го галиш. Ко не го направиш се бута, бута и накрая вземе те захапе. Бахти дъртото своенравно.
Полинко, твоите аватрчета са добри. Щото са на малкия.

Хора, вие до коя дата ще работите този месец? При нас до 22,23. Ама не било ясно дали няма да се наложи извънредно идване някъде около 29-ти. Миналата година не бяхме така - като запразнихме на 23-ти та си дойдохме на 3-ти.

# 289
Венче, ух, отдъхнах си Mr. Green. Явно наистина съм изпуснала пробните картинки, щото вчера ......кво правих, не помня вече Rolling Eyes.
Кво исках да ви пиша newsm78?
Много хубави картинки пускате понеделнишки Mr. Green. Малеееее, как не ми се ходи на работа ooooh!...

# 290
  Добриутру   food010!
  Ей ги и мойте меденки от лятото: http://benighted.snimka.bg/cooking/vkusotii.431462.16392156. Сега още не съм правила. не са красиви като на Поли ама стават за ядене Wink. Поли, а с тези боички, с които ги украсяваш не се ли залепват сладките ако ги подреждаш една върху друга в купа?
  Ето и новото легло: http://benighted.snimka.bg/daily/mebeli.65809.16392122  Mr. Green. Децата са супер щастливи и доволни  #Milti!
  П.С. Забравих да ви покажа и снежинките от хартия, които направих: http://benighted.snimka.bg/holidays/koledna-ukrasa.453374. На последната снимка, малката снежинка е правена от Вили Simple Smile.

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 10:46 от benighted

# 291
Добро да е!!!

Някой давал ли е на децата от Аквасорските добавки (знам, че има тема, ама аз тука да питам), че ми Фалиха Водораслите АФА  newsm78

Бени, страхотно легло! И цвета ми хареса много, със здраве да го ползват децата! Много хубаво у вас, и зелената кухня (надзърта до леглото) е фантастична!  Peace
Всъщност кой спи отгоре? Много хубави снежинки! Ще изпъкват на цветните шкафове.

Ние засега сме на стая за баткото, а малкия - при нас. Големия някакси не си представя да спи с малкия, а и ляга по нощите. Иначе апартамента е тристаен, панелка. Мъжо си има също стая, на балкона в кухнята  Mr. Green усвоен е, все пак.

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 10:49 от M_Nik

# 292
Добро да е!!!
Някой давал ли е на децата от Аквасорските добавки (знам, че има тема, ама аз тука да питам), че ми Фалиха Водораслите АФА  newsm78
Страхотно легло! И цвета ми хареса много, със здраве да го ползват децата! Много хубаво у вас, и зелената кухня (надзърта до леглото) е фантастична!  Peace
Благодаря ти много  Hug! Тя кухнята я има на снимките преди детската.
Колкото за Аквасорските - давала съм Коластрата /Колактив е сега/ на баткото, щото дребния е с АБКМ, Не видях особена полза да ти кажа  Rolling Eyes.

Ооооооо, дребния спи от година и половина с батко си. До сега обаче в стаята им имаше едно голямо легло кинг сайз, което си бяхме купили за квартирата. Апартамента ни е ЕПК, двустаен и няма място за много неща.. Стаите са големи, но са само 3 с кухнята  Rolling Eyes. Сега ще махаме дивана от хола и ще си купуваме легло. Кухнята е големичка и става да посрещнем 2 семейства гости Simple Smile.

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 10:55 от benighted

# 293
Рени,честито на малчовците!Разкошно е леглото и има много шкафчета-удобно!И нашата детска е същия десен но има малка разлика в рафтовете  Wink и леглото ни е едничко,защото и чавето ни самичко.

# 294
Точно там надничаше, та не се стърпях и я разгледах! Наистина много свежи цветови и дивана ли е зелен в трапезарията? М-ммм. Синьо и зелено са ми любимите цветове... Като засменявам кухненските (отдавна чакат, че са си от соц) - те такива ще търся? От коя фирма са ти, ако е удобно?

# 295
Бени-Рени, хубаво гУгОто много. И стаята голяма, широка. Уф, как искам и ние да сме си сами, да си поправяме постепенно по наш вкус. Дори да не е наш апартаментът, но поне докато сме по-млади да си живеем в жилище по наш вкус.

# 296
  Миленка, от този магазин взехме всичко за кухнята и хола: http://www.kembg.com/new/index1.html
 Преди 2 седмици обаче като ходихме, разваляха магазина и не знам дали не са се преместили другаде  newsm78. Иначе и двата дивана /холния и кухненския/ са от там и са с много добро качество. Макар че кожата е изкуствена, вече 5 години ги експлоатираме безжалостно и нямат проблем. Особено кухненския диван, горкия, не помни колко пъти е поливан с ядене или драскан с флумастри и химикали.
  Детската ни я правиха от една Велинградска фирма с представителство в София, на първия етаж в РУМ - Младост. Много качествено работят, страхотни са и не вземат скъпо. Снощи 2 часа си играха да сглобяват леглото и това напълно безплатно  Peace!

# 297
  • София
Рени, супер е станала детската! Мъжът ми прави подобна за наши приятели и са страшно доволни от функционалността на стълбите, т.е. не само красиво, детско и ефектно, но и много удобно  Peace.
Казваш, че два часа са си играли безплатно, а монтажа и доставката не са ли включени в цената?
А как сте ти и детето? Надявам се да сте по-добре  Hug.

# 298
Ренка, много добре е станало леглото. Представям си как се радват децата Laughing, и аз да бях.... Laughing. И кухнята ти е много хубава, съвременна. Моята  е кармаза Mr. Green.
За боичките - като се намацотят, се оставят да изсъхнат, и тогава се прибират в кутии /ако сварят да останат Mr. Green/, и после - на хладно. Не се размазват.
Миленка, не съм давала такова нещо. Питай в темата по-добре, щом има Peace.
Стефче, пожелавам ти да ти се сбъдне желанието и да сте самички много скоро Hug. И дано наистина да е скоро, че младинките минават бързо Whistling.

# 299
  Ами, Вени, казаха че е от тях. Той пред нас смята нещо за леглото /предполагам плоскости, амортисьори, панти, дръжки и 2мм кант/, после включи матраците и рамките към тях и ни каза цената:1300 беше всичко. Други ни искаха 1200 /100лв за монтаж/, но без матраци и подматрачни рамки, а само те са 300 кинта.
  Те хората ни знаят и помнят. Той проектанта им като заговорихме за леглото да е в синя елша и каза, че от нашите мебели предии 5г. им е останала половин плоскост, която пазят в склада. Вече не я произвеждали, но каза, че каквото им е останало, ще го използват за леглото Simple Smile. Те ни правиха и портмантото в коридора и една дървена врата за под стълбите в коридора /всичко за 400лв./. Може и да я калкулират цената, но никога не са нии искали пари за доставка и монтаж.

Общи условия

Активация на акаунт