Жената Лъв - 13-та част!

• 17 509
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
Joy-предчувствам,че Ник ще стане русчуклиец  Joy

Може, може Laughing. Ми ей го де е. На един фърлей камък Crazy.

# 436
  • София
Ииии, сродихте се  Joy  Hug!

# 437
Да ти е здрава именичката, Чочи! Да й е живо името!   bouquet Като я видя все ми се ще да я щипна по бузката, пу-пу.

Да ти е здрав мъжо, Стефче и по-малко да те ядосва, че и в релси да влиза! Ква е таз работа - без работа, бързо да намира, да не му намираме ние  Naughty

Брей, че се и харесаха младите... ама те сега така - отрано.  Hug
Я, аз да не приказвам много-много, че баткото и гадже е завъдил.

# 438
M_Nik,подарявам я  Wink!

# 439
...Я, аз да не приказвам много-много, че баткото и гадже е завъдил.

Охооо, щерката има от миналата година още ooooh!. Ама то тяхната работа....Пишат си по скайп, пък като се видят, даже не се поздравяват, щото ги е срам hahaha.

# 440
Чочи, да ти е жива и здрава Даничка-баничка! Hug
Стефи, да те слуша твойто мъж!  Mr. GreenСамо да те радва!
Пък то и мойто мъж днес има имен ден! Laughing Та да почерпя Mr. Green

Стефче, твойто момче Даниел ли е? Щото ако е така ми е ясна работата Mr. Green Две видни магарета с мойтУ...

# 441
  Чочи, да ти е жива и здрава малката принцеска и само с добро да и се споменава името   bouquet! А тя, че е сладка бузанка, то се вижда ясно, ама Йоан ме кефи в банята какви чупки и стойки прави във ваната  Joy Joy Joy. Голямо къпане му е дръпнал  Joy Joy Joy!
  Стефчееее, пък на твоя му пожелавам да се освести, да си намери свястна работа и да те гледа като писано яйце   bouquet! Че както съм му набрала, да не дойда да му рекна две приказки!
  Теди, на твоя мъж му пожелвам да си носи името с много здраве и с добро да се споменава   bouquet!

# 442
Теди, да ти е живо и здраво и твойто мъжле  bouquet!
Бре много именници днес #Crazy. А Данаил празнува ли? На моята приятелка детето са казва така, та се чудя.

Ренка, как сте в къщи?
Чочке, замолих те нещо на лични Laughing.

# 443
Чочи,да е жива и здрава малката кукличка  Hug

Стеф,и на твойто милО желая: От здраве да не се отърва и да те заведе на една прекрасна вечеря   bouquet

Тедка,да ти е живо и здраво мъжлето

# 444
Поли,готово  Peace!Нямаше ме за малко вкъщи и затова се позабавих с изпълнението на молбата ти  Hug
Бени,той Йоан всяка вечер така си играе в банята  Wink Joy

# 445
Чочи, сигурно е много забавно  Joy.
Поли, всички сме пушка, благодаря че попита  Hug! Остава да излязат и резултатите. Ииииииии, да, Данаил има днес празник  Peace.
Мацки, свекър ми заминава довечера с фърчоплана за Ишпанско, та имам много работа. Чао за сега   bouquet!

# 446
# 447
Всяка вечер Йоан си взема 1 куп играчки в банята-къпе ги,говори им нещо,кара им се понякога.... Joy и така поне 30 мин.
Имам клип на Йоан в банята,ама незнам как да го кача  Embarassed

# 448
# 449
Сакън! Ти работиш на Терминала, Тедико. Нема ми разваляш представите щот ш' сЪ объркам. Че лесно се забърквам.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт