Жената Лъв - 13-та част!

• 17 509
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
Евалла Rolling Eyes. Няма кой добро утро да каже Crossing Arms. Где сте бре? Да не ви затрупа снега Mr. Green?
При нас понаваляло доста нощес. И сега продължава.
Аз след малко отивам на фризьор да се подготвя за партито утре. Някой ако иска да си побъбрим, да свирка Whistling. Още съм тук.

# 421

Юхууууу...Поли,приятно изкарване при фризьора  Crazy

# 422
Здравейте!
Днес е св.Даниил и Даниела има имен ден!Почерпете се за нейно здраве:

# 423
Да ти е жива и здрава! Да й е свято името!  Hug Hug Hug Hug Hug

# 424
  • София
Добро утро! Засилих се да пиша рано-рано, ама ми се скапа интернета, чак сега го оправиха.

Чочи, да ти е живо и здраво момичето, да носи с гордост красивото си име и нека щастието и късмета да са й винаги верни спътници  Hug!

# 425
Добрютро и от мен.
Пък в Пловдив още няма сняг.  Shocked
Чочи, честито за Дани.   bouquet
Днес пък мойто има рожден ден.

Аз снощи му взех една огромна точта от Неделя. Обаче си резнахме от нея.  Embarassed Някой чувал ли е това да е лоша поличба. Защото дойде сестра му и взе да разправя така. Пък аз реших да си отрежем точно защото и нейното детенце беше в нас и то знаете дечицата като загледат с едни такива ококорени очички...

Иначе на мен не ми е особено празнично. Моя ме ядоса много. Сега се чуди сутринта какво да ми се мазни. Дали да сме отидели двамата първо на ресторант после на кафе или как.

# 426
Стефче,да ти е здраво детенцето! Честит Рожден Ден!

Не си създавайте комплекси и ядове бееее...Много важно,че сте резналиот тортата...

Пък за твоичкия....Зависи за какво те е ядосал....Щом се мазни,значи оъзнава,че е сбъркал  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 427
Мастерче, не, аз нямам детенце. Аз наричам моя "мойто". Но ти благодаря все пак.  bouquet
Дано грешката ти да е предзнаменование.  Grinning

А иначе ме ядоса много защото не си търси работа и постоянно има проблеми с хазарта. Едно поне е добре, че няма нищо на негово име, за да го загуби и няма пари, за да ги заложи и загуби. Но постоянно си губи времето да ходи да играе някакви покер турнири. Или в нета, а понякога и на живо. Не съм предполагала, че така няма да иска да работи. Щото все е еработил и.. абе не съм знаела, че чак така е в състояние с месеци да седи в къщи. Аз не бих могла.

# 428
Мастерче, не, аз нямам детенце. Аз наричам моя "мойто". Но ти благодаря все пак.  bouquet
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Хубав номер ти погодих...Пък не се знае...Може да предвиждам нещо.....

# 429
Стефи,да ти е живо и здраво голямото дете!  Joy. Пожелай му това от нас: Много здраве, щастие и късмет от нашата дружина,а другото - от магазина!

# 430
Благодаря ви. Ще предам. Той знае за вас.

# 431
Чочка, да е жива и здрава малката Даниела  bouquet!
Стефче, да е живо и здраво и твойто мило  bouquet!
За тортата - не знам, не съм чувала. Когато човек не знае, е по-добре. Ми не сте знаели и толкоз. Не вярвай на такива неща.

Аз се фризирах, сега имам да подгъвам едни дънки, че все като купувам, са ми дълги ooooh!, и съм готова за утре. Имам намерение да оставя децата да се гледат сами утре вечер. Мъжо ще го взема с мен Crazy. Брех, такива работи ми се случват на 10 години веднъж #Crazy.

# 432
Мерси за пожеланията!  Hug
Ето я и нея http://4o4osan.snimka.bg/other/daniela.426936.16440718

# 433

Laughing
Ник като я видя и почна да вика: Биби, биби Joy.
Много е сладка, и дундичка Hug.

# 434
 Joy-предчувствам,че Ник ще стане русчуклиец  Joy

Общи условия

Активация на акаунт